- Konuyu başlatan
Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Aklıma gelen tek ihtimal varsa kılıfın üstündeki mıknatısdan olabilir... ayrıca romdan da olma şansı var ama çok küçük bir ihtimal
Note 10.1'de böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar?
Ne gülüyon yinee![]()
Varlığın tebessüm ettiriyor beni fena mı?
5100 4.1.2 versiyonunu nereden bulabilirim arkadaşlar 4.2.2 de asphalt 7 sürekli kasıyor
Kasma olmamalı ama yine de deneyecekseniz sammobile de firmware den aratırsanız oradan indirebilirsiniz.
hocam sammobile da N5100XXBMD1 almanya versiyonu var onu odin ile yüklesem olur mu
Cwm ile olur. 5100 romu ise odinle atamazsınız.
şimdi hocam sammobile den 5100 cihazın 4.1.2 sürümünü indirdim bunu cwm ile kurabilirim değil mi
şimdi hocam sammobile den 5100 cihazın 4.1.2 sürümünü indirdim bunu cwm ile kurabilirim değil mi
Bilgiler için sağol hocam bu arada ilk mesajdaki rom 4.2.2 sürümü bunun 4.1.2 sürümünü nerden bulabilirim link verebilme imkanın varmısammobilden indirdiğiniz rom stock romdur yani zip şeklinde sıkıştırılmış bir rom değil zip içinde bulunan MD5 uzantılı bir dosyadır bunu da CWM ile kuramazsınız.
sammobilden indirdiğiniz rom stock romdur yani zip şeklinde sıkıştırılmış bir rom değil zip içinde bulunan MD5 uzantılı bir dosyadır bunu da CWM ile kuramazsınız.
CWM menüsüne girdiğinizde install from sdcard seçeneğinden choose from sdcard' ı seçin ve cihazınıza attığınız EMk-03_N5100.zip dosyasını seçin ve yükleyiniz...
- işlem bitince cihazı reboot now diyerek yeniden başlatınız...
bunu yaptım ama cihaz markasının yazdığı ekrandan sonra açılmıyor. neden olabilir weya neyi yanlış yaptım anlamadım.
fabrika ayarlarına dönmem için hard reset yapıyorum ama olmuyor yine .
acil yardımını bekliyorum.​
- - - Mesaj Güncellendi - - -
CWM menüsüne girdiğinizde install from sdcard seçeneğinden choose from sdcard' ı seçin ve cihazınıza attığınız EMk-03_N5100.zip dosyasını seçin ve yükleyiniz...
bunu yaptım ama cihaz markasının yazdığı ekrandan sonra açılmıyor. neden olabilir weya neyi yanlış yaptım anlamadım.
swm menüsüne ulaşıyorum orda bi sıkıntı yok rebot system now yaptığım zaman açılmıyo öle kalıyo cihaz
swm menüsüne ulaşıyorum orda bi sıkıntı yok rebot system now yaptığım zaman açılmıyo öle kalıyo cihaz
Stock romu odin ile kurup daha sonra farklı bir rom deneyebilirsiniz... bazı arkadaşlarda bu rom sıkıntı oldu galiba![]()
Stock romu odin ile kurup daha sonra farklı bir rom deneyebilirsiniz... bazı arkadaşlarda bu rom sıkıntı oldu galiba![]()
ben telefon özelliğini istemiyorum artık cihaz çalışsın yeter en başa nasıl dönerim![]()
ben telefon özelliğini istemiyorum artık cihaz çalışsın yeter en başa nasıl dönerim![]()
dünyam yıkıldı hahahaŞu dünyam yıkıldı modundan çıkarsanız, bir önceki mesajımda yazdığım gibi öncelikle stock romu odin ile kurarsanız en başa dönersiniz.
dünyam yıkıldı hahaha
2. günü cihazın üzülüyor insan
stock romu nasıl kurucam
stock romu link olarak atabilirmisin sammobile sayfasında bulamadımsammobile den stock romu indirip CWM yi kurduğunuz şekilde kurabilirsiniz...
stock romu link olarak atabilirmisin sammobile sayfasında bulamadım