- Konuyu başlatan
- #1,201
Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
biraz toplama yapalım... G3 keyboard ve Z2 walkman iyi gider bence 

Kanka tableti gsrsntiyr yollicam orjinal roomu nasil aticam ayni yöntemle mibiraz toplama yapalım... G3 keyboard ve Z2 walkman iyi gider bence![]()
Kanka tableti gsrsntiyr yollicam orjinal roomu nasil aticam ayni yöntemle mi
evet hala aynı yöntem ile stock roma dönebilirsiniz...
direkt n5105 4.2.1 versiyonunu mu kurayım üzerine kuruluyor mu?evet hala aynı yöntem ile stock roma dönebilirsiniz...
Abi sana zahmet stock romun linki atabilcen mievet hala aynı yöntem ile stock roma dönebilirsiniz...
direkt n5105 4.2.1 versiyonunu mu kurayım üzerine kuruluyor mu?
dark evopad 3g m7220'ye samsung note2 room'u atarsak ne olur? tabi atılırsa...
Burda söylenilenlerin aynısını birebir yaptım herşeyde normal şekilde devam etti ama cihaz halen n5105 olarak görünüyor ve telefon özelliği hala gelmedi acaba sim kart takılıncamı geliyor bir türlü çözemedim acilen cevap yazarsanız memnun olurum
zaten sizin verdiğiniz linklerin toplamı 4 adet hepsi masaüstünde duruyor işlemleri aynen sil baştan tekrar uyguladım sadece reboot yapın diyosunuz işlem bittikten sonra benim cihazım kendi hemen kapatıyor yükleme yaptıktan sonra reboot u manuel olarak yapamıyorum kendi yapıyor anlatılandan tek farklı olan bu daha detaylı yapmam gereken birşey varmı acaba birde ben indirdiğim rarlı dosyaları cihaza değilde sd karta atıp öyle ypıyorum cihazın direk içinemi atmak gerekiyo acaba
Gencler tablette sorun vardi sarji 1 satte bitoyrdu garanti dvre disi diye 80 lira aldilar kirmissin dedi yazilimisimdi duzeldi 10 sat gdyoe sarj
valla yardımcı olabilirseniz bir şekilde çok çok memnun olurum bazı sitelerde çeşitli anlatımlar var ama ben bu siteye güvendiğim için diğerlerine yönelmek istemiyorum açıkçası yaparken videosunu çekipte yollayabilirim nerde hata yapıyorum bakarsınız herşeyi denedim cihazın içinede attım ama bir türlü olmuyor micro sd içerisine atıp ordan gösterdiğim zaman yükleme yapıyor sıkıntı yok ama cihaz açıldıktan sonra aynı fark yok sanki kurarken hızlıca geçen yazılar içerisinde kırmızı bi yazı var hatamı veriyor acaba oda dikkatimi çekti
Bir de şeyi sorcam...
Bu yaptığımız işlem USB OTG kablonun çalışmamasına neden olabilir mi?
Yeni bir USB OTG kablo aldım, cihaz takıldığını anlıyor ancak hiç bir USB aygıtı tanımıyor.
Şimdiden teşekkürler.
merhabalar
cihazim 4 2 2 idi 412 ye cevirdim wipeladim gsm uyumlu rom flashama ölümüne kadar geldim lakin lakin verdiğiniz dosyayi bi türlü indiremedim. bide hala cihazim bu bölüme kadar gelmeme rağmen 5105 olarak görünüyor talimatlara harfiyet uydum ama yardimci olursaniz sevinirim saygılar
Hocam o zaman kablo ile ilgili bir sıkıntı var herhalde. Teşekkürler.![]()
Hazır muhabbeti açılmışken ben de bir deneyimimi aktarayım.
İzah edilen işlemleri; ilk yapışımda; harfiyen (kablo çıkarıp takma sırasına kadar) yapmama rağmen neticelenmedi. Hatta kernel kurulumu yaparken, CMW ekrarnında, ''Eror.........'' yazan ve hızlıca geçen kırmızı uyarı yazıları gördüm. Buna rağmen tüm işlemleri sonunda kadar devam ettirdim ama olmadı.
Daha sonra aynı işlemleri ikinci kez yaptığımda ise CMW ekranının değiştiğini fark ettim. Bu değişen CMW ekranı üzerinden işlem başarı ile sonlandı. Uygulayıcıların dikkatine...
Dikkatli yapılınca direkt olarak işlem bitiyor ama bazen uğraşmak zorunda kalıyor kullanıcılarbazıları bana güvenmediğinden bazıları acele ettiklerinden veya bir şey olur diye korktuklarından sıkıntı yaşayabiliyor ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum... evime kargoyla gelen cihazlar oldu, gecenin bir yarısı hem pc hem telefon üzerinden bağlantı kurduğum insanlar oldu. Benim adıma güzel deneyimler bunlar ve bir teşekkürün ne kadar değerli olduğu böyle zamanlarda çok daha iyi anlaşılıyor
![]()
farklı bir kablo veya hafıza birimi deneyin hala olmazsa üzerine araştırma yapalım.
Valla hocam yüreğine sağlık. Gerçekten bu olay can simidi gibi geldi. Boşu boşuna telefon alcaktım, bir ton da para vercektim.
Denedim hocam olmuyor. USB hata ayıklama, FAT, NTFS ayarları, şu, bu tüm kombinasyonları denedim. İnternetten almıştım kabloyu. ''MESEAN'' diye dandirik çin malı bir marka. Geri yollucam, yenisini yollasınlar. Olmazsa biraz daha araştırırım internetten.