Bende
Çalışıyor
![]()
Acaba factory Reset yapmadan Romu tekrar mı yükleseniz düzelirmi
Sâdece kurulumda seçerken var ama sonradan nerden seçiliyor ben bulamadım
factory reset deneyim o zaman
Dene sonucunda burdan yazabilirmisin
Merhaba
Tabletimde resmi güncellemeden 4.2.2 mevcut... başta anlattığınız işlemler ve dosyalar benim tablete de uyar mı? (note 8)
Evet uyar yapmanız gereken
1.indirdiğiniz dosyaları tabletin hafızasına atınız
2.cwm u odin modla yükleyiniz
3.install TO zip ile ek yı yüklemek
4.en sonda Romu yüklemek.
Bu kadar.
Kolay gelsin
Çok teşekkür ederim...
Ben birşeyleri eksik mi yaptım? bütün maddeleri tek tek uyguladım. Tablet açıldı, model numarası 5100 oldu, root oldu ama telefon özelliği açılmadı.
nerde hata oldu anlamadım
Bu cihazın 2. eli ne kadar eder? Orjinal book cover kılıfı ile beraber. Sorunsuz ve çiziksiz. Biri istiyor satabilirim o sebeple sordum.
Benim de aklımdan o fiyat geçiyordu. Teşekkür ederim.
arkadaşlar aranızda yeniyim. çok güzel bir forum olmuş önce ellerinize, katkılarınıza sağlık. Bu işlemi ben beceremedim. 4.2.2. mevcut lakin denedim denedim beceremedim. İstanbulda bu işlemi yapabilecek bir yer yada birini tanıyor musnuz ? yazıcıoglu vs ..
Bu Cwm sürümü ile yükleme yapamazsınroot ladıktan sonra yeniden başlatıp emk (dosyasını) n5100xxbmf2_...... adlı (zip) dosyasını tablete atıyorum..
ardından ses açma tuşu + home tuşu + sonra power a basıyorum samsung yazısı çıkınca sadece ses açma tuşuna basılı tutuyorum ve şöyle bir menü çıkıyor ve ne yazıkki içinde install from sdcard yok
Android system recovery (3e)
volume up/down to meve highlight;;
power button to select.
reboot system now
apply update from ADB
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache
bu arada aşağıdaki androit simgesinin altında no command yazıyor.
şimdi ne yapmalıyım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
apply update from external storage seçeneğinde sadece dosyalara girebiliyorum ki o da hafıza kartı..
hafıza kartında yüklemeye çalışınca da olmuyor