çıkdımı6.0 dan ilk görüntüler.
![]()
çıkdımı6.0 dan ilk görüntüler.
![]()
Hayır çıkmadı.çıkdımı
hangi uygulamalarroot + boot düzenleme,gereksiz uygulamalari silince. 7 saat ekran alıyorum.
Ben dokunmuyorum ya simdi o kadar garanti yaptik ugrasamamValla ben gmd telefona root attım. Programlar dışında bir ayar ile oynamadın. Batarya daha hızlı bitiyor.
Taktirmaa kap al bir tane guzel gerek yok on camabende bugun aldım ıphonedan gectım one cam koruma taktırayımmı sizce
al tabiki. duserse uzulursunbende bugun aldım ıphonedan gectım one cam koruma taktırayımmı sizce
gmd?Valla ben gmd telefona root attım. Programlar dışında bir ayar ile oynamadın. Batarya daha hızlı bitiyor.
başlıca xda da önerilen uygulamar..hangi uygulamalar
Camdan ziyade kırılmaya dayanıklı markalı bir ekran koruyucu taktir. Kırıldığı zaman 1000 TL fiyat çıkartırlar.bende bugun aldım ıphonedan gectım one cam koruma taktırayımmı sizce
Yahu kirilmiyor bir kap al ekran hafif ice gomulur zaten birazda dikkatli kullanirsin dinle beni.. guzel bir kap cek ekrana bir sey almabende bugun aldım ıphonedan gectım one cam koruma taktırayımmı sizce
Kimin cevabiBu gün itibariyle ben de Note 5 sahibi oldum. Karar vermemde cevabın etkili oldu. Teşekkürler...
aynen. ekran korucu sart. yoksa uzuluyo insan ilerdeEkran koruyucu olacak arkadaş. Samsungda ekran olayı pahalı appleda ücretli cihaz değişimi var. Ekranmı kırılmı ver 300tl yeni cihaz al. O yüzden kullanıkmalı bence.
Soul general mobile discovery = gmd
Ben aldım, uygulaadım ürün problemlı çıktı yenisi gelecek, bende kılıfsız kullanmak için almıştım. (ipg note5 full body)aynen. ekran korucu sart. yoksa uzuluyo insan ilerdearkaya bulamadm bnde. arkayada alip kilifsz kullanmak istyrm
suan metal bumperla kullaniyrm. ama aklim arkasinda kaliyo hep. bisey olmadan almam lazim benimdeBen aldım, uygulaadım ürün problemlı çıktı yenisi gelecek, bende kılıfsız kullanmak için almıştım. (ipg note5 full body)
Kenarlara önem vermiyorum pek, çizilmiyor 1 haftadır hiç kılıf kullanmadım kılcal çizik bile yok.suan metal bumperla kullaniyrm. ama aklim arkasinda kaliyo hep. bisey olmadan almam lazim benimdekenarlara bisey kullaniyomusun?
cizilme zor olur zaten ama dusunce ezilme falan olur diye bumper kullniyrm. nolur nolmazKenarlara önem vermiyorum pek, çizilmiyor 1 haftadır hiç kılıf kullanmadım kılcal çizik bile yok.
Evet slikon kılıf bozuyor o yüzden ekran ful kaplama aldım, değişim ürününü hala kargolamadılar aradım az önce üsteledim bugün yollanacak filan dendi bakalım.cizilme zor olur zaten ama dusunce ezilme falan olur diye bumper kullniyrm. nolur nolmazmetal bumper cok bozmuyo oyle zaten. ama silikon kilifa tovbe ettm. butun kaliteyi yok ediyo. kilifsz daha oturuyo ele we şık duruyo
bakalim. fotolarini paylasirsin guzel olurasa ayni yerden alirim bndeEvet slikon kılıf bozuyor o yüzden ekran ful kaplama aldım, değişim ürününü hala kargolamadılar aradım az önce üsteledim bugün yollanacak filan dendi bakalım.
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-5-kirilmaz-jelatin-arka-yuze-193390383aynen. ekran korucu sart. yoksa uzuluyo insan ilerdearkaya bulamadm bnde. arkayada alip kilifsz kullanmak istyrm
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-5-kirilmaz-jelatin-arka-yuze-193390383
Ben bundan aldim yapistirdim guzel ve kaygan degil elden kaymiyor.
Hicte yanlis onerme degil..arkadaş telefona ekran koruyucu takmıyorsan bunu önerme bence yanlış yönlendirmeyin insanları.
ekranı yere bakacak şekilde düşürüp video çekin de göreyim.Hicte yanlis onerme degil..
Dusurdum arkadasim sanki kafamdan atiyor gibi davranmayin..
Bence gerek yok.. alsin bir kap telefona zaten ekran yere temas etmeyecek.