Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
ama jelatin koruma sagliyo. sert bi zemine dusse bile darbeyi azaltiyo. boylede bi denenmislik we gerceklik war. bunuda bi dusun oyle mantikli yorumlar yaz
Tamam saglasin jelatin koruma..
Benim icin ise kap yeterince sagliyor.
Ekrani jelatin takarak kullanmak hosuma gitmiyor.
Zaten kabı bile zor aldirttilar bana

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
para verdiğini telefonda ekrani tam yasamak istiyor haklida jelatin takmak istemiyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
oznel bisey mi? neresi oznel. jelatinsz kirilmicani bilse herkes jelatinsz kullanir. bnde istemem heralde jelatinle kullanmak. ama sadece kilif biyere kadar. anlamak istemiyo arkds bunu.
Öznel demek doğru veyahut yanlış demek değil, kişinin kendi düşüncesidir hocam.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam saglasin jelatin koruma..
Benim icin ise kap yeterince sagliyor.
Ekrani jelatin takarak kullanmak hosuma gitmiyor.
Zaten kabı bile zor aldirttilar bana
gitsin gitmesin diyen yok. sen kilif yeterli dedin ya onu diyorm bak. ayni seyi soluyrm her msjda. kilif yeterli diysn ya hani ona karsi konustm. yoksa hic bisey takmadan da kullan..kullanma diyen yok. ama kilif ekrani koruyo demen sacma

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
giderek sacmaliyosun. polemige giremicem senle.
Sende sacmaliyorsun orneklemeler bitmez bu hayatta bu sekilde:)
Herkes kendi fikrini beyan edip savunabilir kimse karisamaz efendim.
Sonunda tercihi yapacak iki fikri dinleyen kisidir.
Bana gore kap korumasi yeterlidir.
Sana gore degildir.
Adam insaat muhendisidir hep kap hem jelatin takar bunu sececek o kisidir..
Ama sen benim onerecegim fikre karisamazsin
Kilif ekrani koruyor surdan koruyor benim aldigim kilifi burdan bir arkadas daha siparis telefon icine cok gömülüyor bundan kaynakli
Yahu git at kayanin ustune duz zemin olmasin bakalim o koruyucu o kadar koruyor mu
S6 edge de adam yere vuruyor ekran ustu kirilmiyor mesela
S6 ustunden araba geciyor on ekrana bisey olmuyor napayim telefonu arabanin altina mi koyayim
Yani bunlarda ornek bunlarda gercek onun icin ornekler testler bitmezzz.
Ekran koruyucu takan taksin takmayan takmasin benim gibi ekranla haşır nesir olan ve o hassasiyeti seven ekrana takmasin kap taksin
El hissi isteyen sekline semaline onem veren kap takmayi sevmeyen gitsin ekran koruyucu jelatin taksin..
Her iki dusuncede de telefona bir sey olmayacak 3 sene sonra gorusuruz.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Kırılmaz diye iddia eden var, kırılmaya karşı garanti veriyoruz filan diyorlar ömür boyu,

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İPG ul body kaplama aldım arka kavisleri dahil kapatıyori ancak ürün problemli çıktı yenisi gelsin uyguladıktan sonra ss atarım.
Ben sadece uygularken alt kismini fazla cekmisim sünmüştü alttan az bisey aldim yapistirdim. Cekince sunuyor bilgin olsun kavlatip yapistirayim yok yanlista olsa yenisi yoksa birakacaksin [emoji4]

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sende sacmaliyorsun orneklemeler bitmez bu hayatta bu sekilde:)
Herkes kendi fikrini beyan edip savunabilir kimse karisamaz efendim.
Sonunda tercihi yapacak iki fikri dinleyen kisidir.
Bana gore kap korumasi yeterlidir.
Sana gore degildir.
Adam insaat muhendisidir hep kap hem jelatin takar bunu sececek o kisidir..
Ama sen benim onerecegim fikre karisamazsin
Kilif ekrani koruyor surdan koruyor benim aldigim kilifi burdan bir arkadas daha siparis telefon icine cok gömülüyor bundan kaynakli
Yahu git at kayanin ustune duz zemin olmasin bakalim o koruyucu o kadar koruyor mu
S6 edge de adam yere vuruyor ekran ustu kirilmiyor mesela
S6 ustunden araba geciyor on ekrana bisey olmuyor napayim telefonu arabanin altina mi koyayim
Yani bunlarda ornek bunlarda gercek onun icin ornekler testler bitmezzz.
Ekran koruyucu takan taksin takmayan takmasin benim gibi ekranla haşır nesir olan ve o hassasiyeti seven ekrana takmasin kap taksin
El hissi isteyen sekline semaline onem veren kap takmayi sevmeyen gitsin ekran koruyucu jelatin taksin..
Her iki dusuncede de telefona bir sey olmayacak 3 sene sonra gorusuruz.
onerdigi fikir sacmalimlar sacmasi. oyuzden karistim. yoksa ne halin warsa gor bananeki :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
onerdigi fikir sacmalimlar sacmasi. oyuzden karistim. yoksa ne halin warsa gor bananeki :)
Bak ben sana hakaret etmiyorum senin fikrine sabahtan beri tek bir kez sacma demedim..
Sende bana diyemezsin allah allah anlamiyorda abi
Adama anlatamadik kardesim senin dusuncen sacma demedik.. sende bana diyemezsin..
Herkesin kendi fikri..

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak ben sana hakaret etmiyorum senin fikrine sabahtan beri tek bir kez sacma demedim..
Sende bana diyemezsin allah allah anlamiyorda abi
Adama anlatamadik kardesim senin dusuncen sacma demedik.. sende bana diyemezsin..
Herkesin kendi fikri..
neyini anliyim. neyse git isine hadi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben sadece uygularken alt kismini fazla cekmisim sünmüştü alttan az bisey aldim yapistirdim. Cekince sunuyor bilgin olsun kavlatip yapistirayim yok yanlista olsa yenisi yoksa birakacaksin [emoji4]
Valla hocam ben tam yapıştırdım ama açıklamada yazdığı gibi lekelenme oldu lekelerin yarısı gitti yarısı gitmedi ss leri gödnerdim iade aldılar ürünü yenisini bekliyorum. İPG nin uygulamasını tek kişi yapması çok çok zor 2 kişi çok rahat yapabilir, su ile uygulama olduğu için hemen kayabiliyor koruyucu.

ben jelatinsz kirilcagini bildgm icin sknti yok :)
Tamam işte sen de bu görüşünü korur buna göre tavsiyeni verirsin işte :)

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla hocam ben tam yapıştırdım ama açıklamada yazdığı gibi lekelenme oldu lekelerin yarısı gitti yarısı gitmedi ss leri gödnerdim iade aldılar ürünü yenisini bekliyorum. İPG nin uygulamasını tek kişi yapması çok çok zor 2 kişi çok rahat yapabilir, su ile uygulama olduğu için hemen kayabiliyor koruyucu.

Tamam işte sen de bu görüşünü korur buna göre tavsiyeni verirsin işte :)
ben veririm de ilerde anlar umarim demek istedigimi. neyse

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne kadar saçma bişey için tartıştığınızın farkında mısınız ? :dirol:
LEqaOz.gif

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Birakin herkes keyfine göre takilsin, niye olayi üsteliyorsunuz ki :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
sacma seylere saygim yok :)
Tabi tabi sana gore sacma kardesim sana gore sacma..
Bana gore degil baskasina gorede degil..
Sana gore telefonu tamamen kapsiz ekrani korumasiz kullananda sacma..
Ama adama gore mantikli adam sana derse.
Ben telefonu dusurmuyorum dikkatliyim..
Ve telefona 3 bin tl para vericem sekli semali ekrani icin birde kap mi takicam sacmalik derse haklisin der susarsin.
Kirilirsa dersen verir parasini yaptiririm derse haklisin dersin susarsin onun icin fazla soze gerek yok. Herkesin dusuncesi herkese mantikli gelmek zorunda degil.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Telefona zarar gelmesini isteyenler kilifsiz ve jelatinsiz kullanabilirler yanlismiyim? Kendi kullanacagimiz telefon icin neden oneri aliyoruzki 😁 dusup telefonun camimi kirildi bidahaki note 5 e jelatin takariz basimiza gelmeden yapmayiz biz bunlari.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefona zarar gelmesini isteyenler kilifsiz ve jelatinsiz kullanabilirler yanlismiyim? Kendi kullanacagimiz telefon icin neden oneri aliyoruzki 😁 dusup telefonun camimi kirildi bidahaki note 5 e jelatin takariz basimiza gelmeden yapmayiz biz bunlari.
Yok ben basima gelsin diye degil.. keyfim boyle istiyor.
Benim fikrime gore bu kadar koruma yeterli.
Zarar gelmesinide istemiyorum ama bu koruma yeterli

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkdsta note 4 war. jelatinsz kullandi ilk bi hafta. dusurdu ilk haftasnda ekran gitti. yaptrdi. jelatinsz kullanmiyo artk. motomo kikif wardi birde duserken

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi tabi sana gore sacma kardesim sana gore sacma..
Bana gore degil baskasina gorede degil..
Sana gore telefonu tamamen kapsiz ekrani korumasiz kullananda sacma..
Ama adama gore mantikli adam sana derse.
Ben telefonu dusurmuyorum dikkatliyim..
Ve telefona 3 bin tl para vericem sekli semali ekrani icin birde kap mi takicam sacmalik derse haklisin der susarsin.
Kirilirsa dersen verir parasini yaptiririm derse haklisin dersin susarsin onun icin fazla soze gerek yok. Herkesin dusuncesi herkese mantikli gelmek zorunda degil.
peki ksrdesim. dusurdugunde gorusurz diyelum ozaman ;)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
arkdsta note 4 war. jelatinsz kullandi ilk bi hafta. dusurdu ilk haftasnda ekran gitti. yaptrdi. jelatinsz kullanmiyo artk. motomo kikif wardi birde duserken
Arkadasta iphone 6 vardi sadece spigen kilif vardi.
Derste siranin ayak koyma yerine dustu laps diye bak duz yerde degil bak iphone bak ekran ustu bisey yok:) olmadi
Annemin iphone merdivenleri kosarak indi hafif kenari renk atti bisey yok:)

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadasta iphone 6 vardi sadece spigen kilif vardi.
Derste siranin ayak koyma yerine dustu laps diye bak duz yerde degil bak iphone bak ekran ustu bisey yok:) olmadi
Annemin iphone merdivenleri kosarak indi hafif kenari renk atti bisey yok:)
teknoloji isi sans isi. biraz dusurde sen telefonu bakalim nolcak :D