• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

6.0 dan ilk görüntüler.

5e6fe768bde16030f8231e50bff8816f.jpg
çıkdımı

Valla ben gmd telefona root attım. Programlar dışında bir ayar ile oynamadın. Batarya daha hızlı bitiyor.

bende bugun aldım ıphonedan gectım one cam koruma taktırayımmı sizce

Bu gün itibariyle ben de Note 5 sahibi oldum. Karar vermemde cevabın etkili oldu. Teşekkürler...

arkadaş telefona ekran koruyucu takmıyorsan bunu önerme bence yanlış yönlendirmeyin insanları.

Ekran koruyucu olacak arkadaş. Samsungda ekran olayı pahalı appleda ücretli cihaz değişimi var. Ekranmı kırılmı ver 300tl yeni cihaz al. O yüzden kullanıkmalı bence.

Soul general mobile discovery = gmd

OneDrive'dan 100Gb lık ücretsiz yedekleme alanınızı almayı unutmayın :)
( 2 yıl geçerli)

Ekran koruyucu olacak arkadaş. Samsungda ekran olayı pahalı appleda ücretli cihaz değişimi var. Ekranmı kırılmı ver 300tl yeni cihaz al. O yüzden kullanıkmalı bence.

Soul general mobile discovery = gmd
aynen. ekran korucu sart. yoksa uzuluyo insan ilerde :) arkaya bulamadm bnde. arkayada alip kilifsz kullanmak istyrm

Kenarlara önem vermiyorum pek, çizilmiyor 1 haftadır hiç kılıf kullanmadım kılcal çizik bile yok.
cizilme zor olur zaten ama dusunce ezilme falan olur diye bumper kullniyrm. nolur nolmaz :) metal bumper cok bozmuyo oyle zaten. ama silikon kilifa tovbe ettm. butun kaliteyi yok ediyo. kilifsz daha oturuyo ele we şık duruyo

cizilme zor olur zaten ama dusunce ezilme falan olur diye bumper kullniyrm. nolur nolmaz :) metal bumper cok bozmuyo oyle zaten. ama silikon kilifa tovbe ettm. butun kaliteyi yok ediyo. kilifsz daha oturuyo ele we şık duruyo
Evet slikon kılıf bozuyor o yüzden ekran ful kaplama aldım, değişim ürününü hala kargolamadılar aradım az önce üsteledim bugün yollanacak filan dendi bakalım.

eğer farklı bir rom yüklemişseniz olabilir. ben sadece kernel yükledim. stock rom mevcut..

urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-5-kirilmaz-jelatin-arka-yuze-193390383

Ben bundan aldim yapistirdim guzel ve kaygan degil elden kaymiyor.

Hocam ona 30 TL çok değil mi tek taraf ve markası belli değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca bu bildiğin naylon jelatin kırılmaz olduğuna pek inanamadım :) Dikatli kullan bence :)

Arka cam için jelatin vs ne kullanıyorsunuz
Arka kısımda yanlara doğru ufak bi kavis var onun için soruyorum :dirol: