cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Ver verTamam veriyorum bak siparişi?![]()
Ver verTamam veriyorum bak siparişi?![]()
Tamam verdim bu arada hediyede geldi iyiymiş valla hoşuma gittiVer ver![]()
Oo güle gule kullanTamam verdim bu arada hediyede geldi iyiymiş valla hoşuma gitti
![]()
SağolasınOo güle gule kullan
Direk göm
Direk gömal yani
3 kere rahat yapar. 4.de de %50 den fazla yaparkaç kere tam dolum yapar
Ben begenmedim
Ben begenmedim![]()
telefonu hantallastiriyo oyle kiliflar yaaSpigen candir)
Yok betelefonu hantallastiriyo oyle kiliflar yaa
niye mi. cok kaba cunki. bunperi butun arkaslarima gosterdm. herkes cok begendi. tellefon smdi kendini gosterdYok beniye hantallastirsin
) şık duruyor ben bir kere metal bumper aldim tovbe bir daha
Ben bir kere kullandim hosuma gitmedi bende benim kabi herkese gosterdim onlarda begendiniye mi. cok kaba cunki. bunperi butun arkaslarima gosterdm. herkes cok begendi. tellefon smdi kendini gosterd![]()
bumper goster bideBen bir kere kullandim hosuma gitmedi bende benim kabi herkese gosterdim onlarda begendi![]()
+spigen deger kaybetmemesini seviyorum
Bende açılmıyor resim hangisi o merak etiimEkli dosyayı görüntüle 14368Ekli dosyayı görüntüle 14369
Bumperım geldi. muthis şık. denedigim telefonu bozmayan ilk kılıf. tavsiye edilir![]()
Ekli dosyayı görüntüle 14370Bende açılmıyor resim hangisi o merak etiim
Hee gördüm güzel spigen mi bu sadece yan koruma sanırım
Gosteremem cunku cope yolladim aldigim gibi telefona oturmadi etmedi..bumper goster bide![]()
yok. metal cerceve . telefonu bozmuyo hic. arkayada kirilmaz cam alicam. tamamdir. kikifla kullninca soguyrm teldenHee gördüm güzel spigen mi bu sadece yan koruma sanırım
walla baska tel olsa atcam. deneyip almak en iyisi ama ben netten aldm. cok sukur saglam ciktiGosteremem cunku cope yolladim aldigim gibi telefona oturmadi etmedi..
Orjinal markalardan şaşmam
Bunlari yapinca zaten kilif kullaniyorsunyok. metal cerceve . telefonu bozmuyo hic. arkayada kirilmaz cam alicam. tamamdir. kikifla kullninca soguyrm telden![]()
sekil we kalite hissiyatinda sifir kayip. silikon baya baya ucuz telefon hissinde oluyo. okadar pahali bi telden beklentim kalite hissiyati. onuda note 5 karsiliyo fazlasyla.Bunlari yapinca zaten kilif kullaniyorsunne kaldi ki onde de koruma taktin
![]()
Ekran koruyucuda ucuz hissi veriyor banasekil we kalite hissiyatinda sifir kayip. silikon baya baya ucuz telefon hissinde oluyo. okadar pahali bi telden beklentim kalite hissiyati. onuda note 5 karsiliyo fazlasyla.
cam alinca hic bi fark olmuyo. kabarcik olmicak tabi bideEkran koruyucuda ucuz hissi veriyor bana![]()
Bence yine kalitede dusukluk oluyor spigende vardi ama almadimcam alinca hic bi fark olmuyo. kabarcik olmicak tabi bide
ben yasamiyrm cok sukurBence yine kalitede dusukluk oluyor spigende vardi ama almadim