Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
geri göndermeyeceğim de öbürü gelsin kesinlikle yaparım hatta video çekerim. tam nasıl yapılmasını istiyorsan tarifin yap sen :))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki senin üründen çıkan kartın sorgulamasını nerede yapıyorsun orjinallik için

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
geri göndermeyeceğim de öbürü gelsin kesinlikle yaparım hatta video çekerim. tam nasıl yapılmasını istiyorsan tarifin yap sen :))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki senin üründen çıkan kartın sorgulamasını nerede yapıyorsun orjinallik için
Sorgulama yapılmıyor sanırım ama kredi karti gibi çıkıntılı baskı olarak yazılmış bir kartı çıkıyor. Herhangi bir cama yapıştırıp deneyebilirsen daha iyi olur ben benim kini deneyecektim de uygun cam bulamadım masaya koydum çekiçle minik bir dokundum tuzla buz olmuştu. 20 TL lık markasız olan koruyucu. İpg yi deneyemedim direk geri göndermem gerekiyordu:)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
ha o şekilde eski rin markaydı çin usulü. onu kırık cama taktım. vurdum ha vurdum tuz buz olmadı. bununda olacağını sanmam ama deneyeceğim

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu arada benim başkaca bir sorunum var. hadi yardım edin. IPG marka yeni bir ekran koruyucu temperli cam aldım. Eski camımda böyle idi buda uygulayınca aynı oldu. Camın komple çevresinde 2-3 mm arası ekrana yapışmıyor. elimle basınca yapışıyor elimi çekince kalkıyor. Camın etrafında sanki çerçeve varmışçasına bir sorun. Sizdeki cam koruyucularda da aynı sorun varmı. Yani acaba ekranla alakalı bir durum mu. Aldığım satıcı bir ürün daha gönderecek aynı marka acaba odamı öyle olur. Fotoğraflar ekte

https://www.dropbox.com/s/s0ykbo7fc7uybl7/DSCN8582.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/t7ri9obh5vrsdhz/DSCN8581.JPG?dl=0
muhtemelen yanlış uygulanmış. o gitti artık. ya da öyle kullanacaksınız..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
muhtemelen yanlış uygulanmış. o gitti artık. ya da öyle kullanacaksınız..
Yanlış uygulama degil, arkadaşın aldığı ürün sert olduğu için yanlar yine kapanmayacak. Yanlardan hafif bir bükeylik olduğu için yine açık kalacak. Ancak malzemenin daha yumusaklari var onlar ile tam kaplaniyor.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Yanlış uygulama yok. Olmazda hatta kendime rakip dahi tutmam kimseyi o derece. Sorun malzemenin ekrana tam oturmaması.

Lazz cam olup yumuşak olan yani tam kapatan malzeme ne var, onu alayım

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu arada benim başkaca bir sorunum var. hadi yardım edin. IPG marka yeni bir ekran koruyucu temperli cam aldım. Eski camımda böyle idi buda uygulayınca aynı oldu. Camın komple çevresinde 2-3 mm arası ekrana yapışmıyor. elimle basınca yapışıyor elimi çekince kalkıyor. Camın etrafında sanki çerçeve varmışçasına bir sorun. Sizdeki cam koruyucularda da aynı sorun varmı. Yani acaba ekranla alakalı bir durum mu. Aldığım satıcı bir ürün daha gönderecek aynı marka acaba odamı öyle olur. Fotoğraflar ekte

https://www.dropbox.com/s/s0ykbo7fc7uybl7/DSCN8582.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/t7ri9obh5vrsdhz/DSCN8581.JPG?dl=0

benimde seninkinin aynısı 2mm alana yapışmıyo elinle bastırınca yapışıyo ve sonra tekrar kalkıyo

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yanlış uygulama yok. Olmazda hatta kendime rakip dahi tutmam kimseyi o derece. Sorun malzemenin ekrana tam oturmaması.

Lazz cam olup yumuşak olan yani tam kapatan malzeme ne var, onu alayım
İpg tam kaplama var ama cam değil ama kırılmaz malzeme.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Zaten sert malzemelerin hiç birisi tam kaplamaz çünkü cam düz kesim telefonun ekranı kenarlara hafif oval yerler var o yüzden tam oturmaz yumuşak olan tam oturuyor.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
taksitle kaca gelir note 5 arkadaslar daha doğrusu taksitlealan varmı kaca patlıyor

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar aranızda spigen kullanan varmı? Sitesinde çok fazla çeşit var fakat karar veremedim şu an şeffaf silikon var fakat telefonu kalitesiz gösteriyor sürekli yere düşüren biri değilim ama note 3 varken 2 yıl kullandım 2 yıl sonrasında 1 kere elimden düştü yan metal içine göçtü ve hemen sattım çünkü çok takıntılıyım özellikle yanlar çizildimi hevesim kaçıyor. Note serisinin ekranlarına zaten kolay kolay çizilme olmuyor anahtar v.s temas etmediği sürece ekran koruyucu kullanmayı sevmiyorum zaten spigen telefonu içine gömdüğü için ekrana temas etmiyor yere düşünce çok detaya girdim gerçi spigen öneriniz varsa sevinirim telefonumun rengi gold

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar aranızda spigen kullanan varmı? Sitesinde çok fazla çeşit var fakat karar veremedim şu an şeffaf silikon var fakat telefonu kalitesiz gösteriyor sürekli yere düşüren biri değilim ama note 3 varken 2 yıl kullandım 2 yıl sonrasında 1 kere elimden düştü yan metal içine göçtü ve hemen sattım çünkü çok takıntılıyım özellikle yanlar çizildimi hevesim kaçıyor. Note serisinin ekranlarına zaten kolay kolay çizilme olmuyor anahtar v.s temas etmediği sürece ekran koruyucu kullanmayı sevmiyorum zaten spigen telefonu içine gömdüğü için ekrana temas etmiyor yere düşünce çok detaya girdim gerçi spigen öneriniz varsa sevinirim telefonumun rengi gold
Spigen kılıfları m9 da kullanıyorum 2 tane aldım memnun kaldım. Note 5 içinde alıcam tavsiye ederim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben spigen kullaniyorum note 5 te arkasi seffaf

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
84d58e90cf473ae5ac852ef97fcc1b81.jpg

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Note 5'te yan çerçevelerin içe göçme gibi bir olay yaşayacağını hiç sanmam. Kullanılan malzeme yumuşak aliminyum olmadığı için kolay kolay içe göçmez ama çizilme ne derece olur bilmem.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 5'te yan çerçevelerin içe göçme gibi bir olay yaşayacağını hiç sanmam. Kullanılan malzeme yumuşak aliminyum olmadığı için kolay kolay içe göçmez ama çizilme ne derece olur bilmem.
Aynen göçme yok mesela fakat çizilme olayı hassas sanırım geçen gün hanımda s6 var düşürdü yere yan değilde üst taraf çizildi metalin note 5 de aynı malzeme var diye biliyorum

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya çokşey istiyormuş gibi oluyor ama resmini bi çekip atma şansın varmı merak ettim o kadar para verip pişman olmayım birde :)
Suan atamam evde baska telefon yok cekebilecek ama sana soyle diyeyim ekrani ice guzel gömuyor ben ekrana bir sey takmayan bir adamim telefonun seklini bozmadan guzel bir kap alayim dedim aldim..
3 kere yere dusurdum 3.su bugun .
En kotu dusurusum bel hizamdan :) bimde yere dusurdum ekran ustu bir sey olmadi:).. ekranimda cizik falanda yok cok şükür..

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Suan atamam evde baska telefon yok cekebilecek ama sana soyle diyeyim ekrani ice guzel gömuyor ben ekrana bir sey takmayan bir adamim telefonun seklini bozmadan guzel bir kap alayim dedim aldim..
3 kere yere dusurdum 3.su bugun .
En kotu dusurusum bel hizamdan :) bimde yere dusurdum ekran ustu bir sey olmadi:).. ekranimda cizik falanda yok cok şükür..
Aynen bende ekrana bişi takmıyorum telefonlarımda alıyım o zaman bunu

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen göçme yok mesela fakat çizilme olayı hassas sanırım geçen gün hanımda s6 var düşürdü yere yan değilde üst taraf çizildi metalin note 5 de aynı malzeme var diye biliyorum
Ekran zaten gorilla class 4 yani birde kap hafif ice gömüyor yeter bu kadar koruma:)..
Benim icin ekrana dokunmak onemli.. onun icin kullanmiyorum jelatin

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5 te ki daha kuvvetli diye hatırlıyorum.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Al bence:) yanlar falan kalinlasiyor tabiki kaptan ama yanlarida gold oldugu icin kabın telefonda gold .. ve arkasi seffaf oldugundan guzelligini bozmuyor.
İyi yapabilmişler yani en çok şundan dolayı kafama takıldı yanlar arkaya doğru oval oldugu için telefon :)