cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Ekrana dokunmak bir baska oluyor ne kadar mm olursa olsunben yasamiyrm cok sukur![]()
Ekrana dokunmak bir baska oluyor ne kadar mm olursa olsunben yasamiyrm cok sukur![]()
Sifir düşüş olmasi imkansizbnde sifir düşüş. korumasida oyle . kilifsz cok dusurdum. tık yok. fazlsiyla memnunum![]()
bende oyle walla. cokda harika. arastr biraz bulursun 😂Sifir düşüş olmasi imkansiz![]()
Imkani yok
Birde djdjjd bende de 0 düşüş ahahha![]()
bende oyle walla. cokda harika. arastr biraz bulursun 😂
bende mumkun. dert etme sen bukadar) 0 dusus mumkun degil sadece en az dusureni oluyor
Neyse ben piyasadakileri biliyorum zaten en iyisi aldigin gibi kullanmak ekran mis oyle
Note 5 guncelleme aralikta geliyormusNote 5 hizli sarj icin kablonun ozelligi ne olmali 3a-2a ve 3.0 gibi? Bazi kablolari orjinal adaptore takiyor hizli sarj olmuyorda
Note 5 ten oldukca memnunum butce sıkıntın yok ise tavsiye ederim ama diyorsan ki note 5 fazla fiyatta a8 de guzel telefon..memnunmusun benimde alasım var ama samsung a8 var fiyatı uygun ve onu daha çok öneren var kararsız kaldım
Bütçe uygunsa note 5 almak daha mantıklı olur çünkü a8 de çok güçlü bir işlemci yokmemnunmusun benimde alasım var ama samsung a8 var fiyatı uygun ve onu daha çok öneren var kararsız kaldım
Tasarrufu hiç açmam. Arka planda çalan müziği ekran süresi olarak saymıyor bekleme değil. Bazı kullandığım programlar da kullanımda gözükmüyor.tasarruf modu acık degıl sanırım okadar aktifte kullamadın sanırım 37 saat bekleme 3 saat ekran az gıbı geldi sanki
Tasarruf fark ediyor denedim cok yavas dusuyor ben %50 kadar kapali %50 den sonra tasarruflu kullanirim geneldeTasarruf açıncada sanki fark yapmıyor gibi gelsi bana. Netice şu note5 kullanımda şarj yiyen ama sadece twlwfon fonksiyonları ile kullanımda ciddi manada tasarruflu bir cihaz. Oitasada daha iyi piş performansı olan cihaz bilmiyorum
Şuan ki pil durumu rakiplerine göre iyi ama genel anlamda bana göre iyi değil.note4 göre geridemi pil.
Artik piller gelismeyecek bence yada yani gelissede bir yere kadar performansa göre hep altta kalacak..Şuan ki pil durumu rakiplerine göre iyi ama genel anlamda bana göre iyi değil.
Zamanla yeni teknolojiler gelişecek yeni pil teknolojileri elbet bulunacak o zamam şikayetlerimiz son bulacak sanırımArtik piller gelismeyecek bence yada yani gelissede bir yere kadar performansa göre hep altta kalacak..
Ama sarj ozelligi degisecek 10 dakika da %80 telefon sarj olabiliyor olsa burda hangimiz sarj sikayet ederiz?
Masallahroot + boot düzenleme,gereksiz uygulamalari silince. 7 saat ekran alıyorum.
Root var sende dimibirde xposed tadından yenmez : ) sağol..
evetRoot var sende dimi![]()
Bende rootlayacam boyle giderse