Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
ekranı yere bakacak şekilde düşürüp video çekin de göreyim.
Tamam sende sunu yap bakayim hadi cik kaldirima ekrandaki jelatine cok guveniyorsun ya birak bakalim noulacak..
Bilerek yere atmakla yere dusurmek farkli seyler
Bel hizamdan yere dustu ekran ustu... video cekemedim

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hocam ona 30 TL çok değil mi tek taraf ve markası belli değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca bu bildiğin naylon jelatin kırılmaz olduğuna pek inanamadım :) Dikatli kullan bence :)
Abi kirilmaz olarak arkayi tam kaplayan yok sanirim sadece ben cizilmelerden felan koruyorum. Suan kilifsiz kullaniyorum sadece ust tarafta ufaktan kilcak cizikler mevcut. Kilif takinca ayni galaxy tab 7 gibi duruyor ve kullanma hissi kalmiyor. Note 5 in boyutu ideal buyuklukte yani olmasi gerek buyuklukte spigen ve benzeri kaba kilif takinca sade ucuyor telefon.
Sunuda vurgulamak isterim isteyen kilifli isteyen kilifsiz isteyende jelatinsiz kullanir sonucta kullanan kisininde note 5 inin parasini ben vermedim [emoji2]

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Abi kirilmaz olarak arkayi tam kaplayan yok sanirim sadece ben cizilmelerden felan koruyorum. Suan kilifsiz kullaniyorum sadece ust tarafta ufaktan kilcak cizikler mevcut. Kilif takinca ayni galaxy tab 7 gibi duruyor ve kullanma hissi kalmiyor. Note 5 in boyutu ideal buyuklukte yani olmasi gerek buyuklukte spigen ve benzeri kaba kilif takinca sade ucuyor telefon.
Sunuda vurgulamak isterim isteyen kilifli isteyen kilifsiz isteyende jelatinsiz kullanir sonucta kullanan kisininde note 5 inin parasini ben vermedim [emoji2]
Kırılmaz diye iddia eden var, kırılmaya karşı garanti veriyoruz filan diyorlar ömür boyu,

Arka cam için jelatin vs ne kullanıyorsunuz
Arka kısımda yanlara doğru ufak bi kavis var onun için soruyorum :dirol:
İPG ul body kaplama aldım arka kavisleri dahil kapatıyori ancak ürün problemli çıktı yenisi gelsin uyguladıktan sonra ss atarım.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hahaha yazinin sonuna bayildim aynen oyle isteyen istedigi gibi kullanir ben de ilk 1 ay kilifsiz kullandim kilif cok pahali idi bayram indirimi yakalamasam yanmistim :))

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam sende sunu yap bakayim hadi cik kaldirima ekrandaki jelatine cok guveniyorsun ya birak bakalim noulacak..
Bilerek yere atmakla yere dusurmek farkli seyler
Bel hizamdan yere dustu ekran ustu... video cekemedim
bir duser iki duser. bakalim ilerde gorecez kirilcakmi kirilmicakmi :)

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kırılmaz diye iddia eden var, kırılmaya karşı garanti veriyoruz filan diyorlar ömür boyu,

İPG ul body kaplama aldım arka kavisleri dahil kapatıyori ancak ürün problemli çıktı yenisi gelsin uyguladıktan sonra ss atarım.
İPG ve Dafoni baya iyiler bu konuda ama uygulaması sıkıntılı diye biliyorum suyla birlikte mi yapıştırılıyordu öyle bişeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kilifin ekrani tamamiyle korumasi zaten imkansz bisey. farkli bi acidan dusurursun dusurdugun yer direk ekrana temas etse ekran kirilabilir. olmicak bisey degil..oyuzden kilif ekrani koruyor gibi demek cok sacma. haa kirilsin 6 cikinca onu alicam derseniz kilifsz kullanin ama diger turlu cam sonucta korumadan olmuyo

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hahaha yazinin sonuna bayildim aynen oyle isteyen istedigi gibi kullanir ben de ilk 1 ay kilifsiz kullandim kilif cok pahali idi bayram indirimi yakalamasam yanmistim :))
Ama ekrana jelatin yanlar kilif olmadan oneririm [emoji106] cok cix duruyor. Dusse icim parcalanir ama dusurmemek icinde gayretler icerisindeyim [emoji4] ilerleyen gunlerde ezik vakalari fln olabilir.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama ekrana jelatin yanlar kilif olmadan oneririm [emoji106] cok cix duruyor. Dusse icim parcalanir ama dusurmemek icinde gayretler icerisindeyim [emoji4] ilerleyen gunlerde ezik vakalari fln olabilir.
bndede ekranda jelatin war. arkaya alicam bide. en iyisi oyle walla. yanlardan korkdugum icin metal bumper aldm. bozmuyo telefonu. elimden gelse onuda aticam ama kiyamiyrm iste telefona :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
:)) hahah sen benden de cesursun kullan bu cihazlari biz satin aldik onlar bizi almadi.. :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
kilifin ekrani tamamiyle korumasi zaten imkansz bisey. farkli bi acidan dusurursun dusurdugun yer direk ekrana temas etse ekran kirilabilir. olmicak bisey degil..oyuzden kilif ekrani koruyor gibi demek cok sacma. haa kirilsin 6 cikinca onu alicam derseniz kilifsz kullanin ama diger turlu cam sonucta korumadan olmuyo
Yapacak bisey yok olursa olur. Note 6 almayi düşünmüyorum.
Bu kadar düşünmüyorum ben
Bende yere diz ustu degil kafa ustu dusersem ölürüm.. yine yapacak bisey yok..
Dusunmuyorum bu kadar

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapacak bisey yok olursa olur. Note 6 almayi düşünmüyorum.
Bu kadar düşünmüyorum ben
Bende yere diz ustu degil kafa ustu dusersem ölürüm.. yine yapacak bisey yok..
Dusunmuyorum bu kadar
ne biliyosun kafa ustu dusunce olcegini. konuyu saptiriysn. ayruca note 6 yi genel olarak soledim . sana karsi olarak degil. kullan tabi nasil istiysn. ona lafim yok. ama kilifla ekran korunuyo diyemezsn. bi siniri war . illaki ekran temas eder biyerlere

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
ne biliyosun kafa ustu dusunce olcegini. konuyu saptiriysn. ayruca note 6 yi genel olarak soledim . sana karsi olarak degil. kullan tabi nasil istiysn. ona lafim yok. ama kilifla ekran korunuyo diyemezsn. bi siniri war . illaki ekran temas eder biyerlere
Ne biliyorsun farklı acidan düşünce ekrana bisey olacagindan onun icin tahminler varsayimlar ornekler dunyada bitmez tukenmez.. hepsine gore yasayacaksak isimiz var :)..
Keyfinize bakın onemli olan keyfin çünkü:)

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
her zaman düz bi yere telefon düşmez çıkıntılı bir yere düşerse direk ekran kırılır taşın bir yerin üstune mesela

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Siz niye bu konuyu uzatıyorsunuz ki ?

İsteyen herkes kendi telefonunu istediği gibi kullanır bunu uzatmaya gerek yok bence.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Siz niye bu konuyu uzatıyorsunuz ki ?

İsteyen herkes kendi telefonunu istediği gibi kullanır bunu uzatmaya gerek yok bence.
Lazzz cansın ya aynen oyle birde isteyen istedigi sekilde tavsiye verebilir uyacak kisi istedigini dinler..

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendi fikrim.
Ve sizin gibi bende söyledim .
Siz jelatinli kullan diyebildiğiniz gibi bende kilif tak jelatin takma diyebilirimm.
Bu bir oneridir.
Kisi kendi tercihini yapar.
ama jelatin koruma sagliyo. sert bi zemine dusse bile darbeyi azaltiyo. boylede bi denenmislik we gerceklik war. bunuda bi dusun oyle mantikli yorumlar yaz

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
yanlis tavsiye verme ozaman. koruyor diyosunda denenmis bisey warmi. iki kere dusurmussun oda duz zemine
Bana gore koruyor sana gore korumuyor..
Koruma bu adi ustunde..
Herkese gore her sey degisir..
Ben sütü kaşıkla kaseden yemeyi seviyorum belki sen bardakdan icerek..
Kimse karisamaz buna

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkesin şahsi görüşüdür, arkadaşa göre korur size göre korumaz bu öznel bir yargıdır. Boşuna tartışma yaratmaya geerek yok bence.
oznel bisey mi? neresi oznel. jelatinsz kirilmicani bilse herkes jelatinsz kullanir. bnde istemem heralde jelatinle kullanmak. ama sadece kilif biyere kadar. anlamak istemiyo arkds bunu.