S3 Sorun Çıkartır mı ?

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar büyük gün yaklaşdı annem yakında almanyaya gidiyor bu konu hakkında daha önce fikir almıştım hangi telefon diye fakat şimdi annem burdan alalım sorun olur ben anlamam sorun çıkarsa diyor. s3 alacağım alırsam sizce almalı mıyım? Bana toplam 100 lira vergi + açtırma ücreti hepsi dahil 1100 liraya mal olacak. Garantisi olur mu almanyadan alınca bozuk çıkınca bu telefon almanyadan alındı burda bişey yapamayız derler mi samsung yetkili servisi bu sorular var kafamda sizce 550 lira için yurtdışından almaya değer mi yoksa türkiyeden al rahat et mi dersiniz yorumlarınızı bekliyorum son 1 hafta benim gibi yurtdışından başka model tel alan varsada yardımcı olursanız sevinirim ve garanti olayı..

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla Avrupa garantisi varsa Türkiyede de geçerli oluyor. Yani ordan garantili alırsan Türkiyede de geçerli olur. Ama garanti senin için önemliyse yani root falan yapmıcaksan Türkiye den güvenilir biyerden al derim

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Avrupa Cihazlar'ın ülkemizde 1 Yıl Samsung Türkiye garantisi altında olduğunu biliyorum.Yanlış bilmiyorum umarım...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root gibi işlerle işim olmaz o kadar bilmiorm zaten riske de atamam sizce türkiyedenmi alayım almanyadan mı ciddden kararsız kaldım sanırım türkiyede anakart değişimi olmuomuş ab den gelen mallarda doğru mudur ?

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root gibi işlerle işim olmaz o kadar bilmiorm zaten riske de atamam sizce türkiyedenmi alayım almanyadan mı ciddden kararsız kaldım sanırım türkiyede anakart değişimi olmuomuş ab den gelen mallarda doğru mudur ?
Paran varsa hiç uğraşma Türkiye den al bence için rahat olur.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyi fark ederki daha ucuza almak varken neden 550 lira daha vereyim onu soruyorum

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
neyi fark ederki daha ucuza almak varken neden 550 lira daha vereyim onu soruyorum

Dogru soyluyorsun, telefonu kim teslim alacaksa, satin alma islemi sirasinda telefonu actirsin ve kontrol etsin, saticinin gozu onunde yapsin bunu, telefondan anlayan birisi ekranina, telefonun dis yuzeyine baksin oyle alsin telefonu, ben de yurtdisindan 1200 TL ye aldim, hic bir sorun yasamadim, telefonun bir sene uluslararası garantisi mevcut, telefonda bir problem cikarsa sorunu Türkiye deki samsung merkez araciligiyla rahatca cozebilirsin.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alacak kişi pek anlamıyor ve almanyadan gelen telefonun ne gibi bir dez avantajı olur onu öğrenmek istiyorum.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumdaki konuları inceledim de bazı arkadaşların s3 de kamera açılmamış bayide almamış telefonu, bir arkadaş da açma kapama düğmesi bozuk die servise vermiş geri alamamış ben almanyadan getirdim diyelim telefonda arıza var değiştirirlermi sim kart takmadan yoksa elimdemi patlar bu soru sanırım en önemli soru ?

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar annem almanyaya dün gitti fakat yanında 550 €ile gitti telefon 500€ ödenip vergisi geri alinacak eğer kart çok vade vermiyorsa kartla alacak ama veriyorsa sanırım alamayacak ama galaxy nexusa yeter parası sizce 750 liraya samsung galaxy nexus mu alayım yoksa türkiyeden 1600 liraya s3 mü alayım cevaplarınızı bekliyorum aarkadaşlar çok acil.

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumdaki konuları inceledim de bazı arkadaşların s3 de kamera açılmamış bayide almamış telefonu, bir arkadaş da açma kapama düğmesi bozuk die servise vermiş geri alamamış ben almanyadan getirdim diyelim telefonda arıza var değiştirirlermi sim kart takmadan yoksa elimdemi patlar bu soru sanırım en önemli soru ?
O adam sallıyo kamera sorunu falan yok.Zaten ikidebir S3 SORUN diye konular açıyor.

arkadaşlar annem almanyaya dün gitti fakat yanında 550 €ile gitti telefon 500€ ödenip vergisi geri alinacak eğer kart çok vade vermiyorsa kartla alacak ama veriyorsa sanırım alamayacak ama galaxy nexusa yeter parası sizce 750 liraya samsung galaxy nexus mu alayım yoksa türkiyeden 1600 liraya s3 mü alayım cevaplarınızı bekliyorum aarkadaşlar çok acil.
Eğer Güncellemenin Telefonuna hemen gelmesini istiyorsan NEXUS
Ama Para Sorununuz yoksa GALAXY S3 bence donanımsal olarak daha iyi.