S3 mini yere düştü ses var görüntü yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raptap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hocam Samsung firması malzemeyi kalitesiz kullanıyo buna adım kadar eminim artık, çünkü bu sorun hemen hemen tüm samsunglarda oluyor.S2 modeli S3 e göre biraz daha kalın vek kullanılan malzeme biraz daha sert sanırım o sebeple birşey olmamış telefonunuza ama bundan sonra ki yere düşmelerinde de bişey olmycak diye bi husus yok, bence dikkatli kullanmakta yarar var özellikle Samsung telefonları.

Galaxy S2, S3'ten daha ince ve şu ana kadar piyasaya çıkmış en sağlam akıllı telefonlardan biri. Galaxy S3 hassas bir yapıya sahip olmasına rağmen Galaxy S2'yi millet taşa toprağa atıyordu da bana mısın demiyordu. Samsung'un telefonların dışında kullandığı malzeme plastik olabilir ancak bu malzemenin plastik olması demek esneklik payının yüksek olması demek. Arka kapağın çıkabilir olması da buna eklenince cihaz yere düştüğünde en az hasarla düşmeyi atlatacak demektir. Sizin sorununuz kesinlikle malzeme kalitesi ile alakalı değil. Daha çok telefonun parçalarının birleştirme aşamasında ya gevşek ya da yanlış hesaplanarak birleştirilmesinden kaynaklanıyor gibi. Aynı sorunu yaşayan başka kişiler varsa ikincisinin olması daha yüksek ihtimal.

[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]

[video=youtube;uFKmvJ0zIiY]http://www.youtube.com/watch?v=uFKmvJ0zIiY[/video]

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@raptap Hocam anlıyorum çok endişelisiniz fakat birşey soracaktım. Peki birisi çıkıp evet garanti dışı sayılır dese ne yapacaksınız gerçekten. Şaka değil ciddi söylüyorum. Hani birisi öyle dese başka bir şey yapacakmışsınız gibi hissettim de :)

Hacı diyorum ya, paranoyak oldum iyice, son 1 haftada 2 telefon bozulması ve tamamyle iptal olan 1 telefonun bana pahalıya mal olması iyice strese soktu beni.
Soruna gelince ; birisinin gelipde garanti dışı olur demesi için, aynı sorun ile karşılaşması lazım, olurda öyle biri çıkar bu sornla karşılaştm derse ki umarım demez, o zaman napcam bilmiyorm, ağzını hayıra aç hacı yav :S :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Galaxy S2, S3'ten daha ince ve şu ana kadar piyasaya çıkmış en sağlam akıllı telefonlardan biri. Galaxy S3 hassas bir yapıya sahip olmasına rağmen Galaxy S2'yi millet taşa toprağa atıyordu da bana mısın demiyordu. Samsung'un telefonların dışında kullandığı malzeme plastik olabilir ancak bu malzemenin plastik olması demek esneklik payının yüksek olması demek. Arka kapağın çıkabilir olması da buna eklenince cihaz yere düştüğünde en az hasarla düşmeyi atlatacak demektir. Sizin sorununuz kesinlikle malzeme kalitesi ile alakalı değil. Daha çok telefonun parçalarının birleştirme aşamasında ya gevşek ya da yanlış hesaplanarak birleştirilmesinden kaynaklanıyor gibi. Aynı sorunu yaşayan başka kişiler varsa ikincisinin olması daha yüksek ihtimal.

[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]

[video=youtube;uFKmvJ0zIiY]http://www.youtube.com/watch?v=uFKmvJ0zIiY[/video]

Hocam anladım dediklerinizi, zaten telefonun dışında kullanılan malzemelerde bir kırılma falan yok ama benim söylediğim malzeme telefonun içinde olan malzemeler ki eğer tlf un içindeki malzemelerde sorun olmasa, ekranı şuan çalışır durumda olmalıydı.Hoparlör, ekran dokunmatiği falan çalışıyo ama ekranda çizik veya kırık olmamasına rağmen çalışmıyor, sorun sanırım senin dediğin gibi, donanımlar tam olarak yerlerine oturtulmadığı için, yere düştüğünde herhangi bir soket yerinden çıktı, yani umarım böyledir, aksi bir durumu düşünmek bile istemiyorum . :S

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ağabeyinin telefonu yetkili servis mi yaptı o fiyata ?

Heh işte hacı benim telefonun ne ekranında nede kapağında bir kırılma falan yok, sadece ortasında yani gri metal gövdede hafiften küçük bir ezilme var, benim sorun ettiğim o ; Acaba o ezilmeyi "Darbe" sayıpda , telefonu garanti dışı bırakırlar mı :S :S :(

Evet yetkili servis o fiyata yaptı. Başarı Teknik Servis

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet yetkili servis o fiyata yaptı. Başarı Teknik Servis

Ben başka bir servise gönderdim ama eğer benim sorunda kullanıcı kaynaklı sayılırsa ortalama 270-280 Tl para çıkacak cebimden en azından bunu biliyorum, sağolasın hocam bilgi için, diğer bilgi ve önerilerini paylaşan arkadaşlarada ayrı ayrı tşklerimi sunuyorum.
Benim sorunumu yaşayan arkadaşlar varsa da , onlarda değerli bilgilerini benimle veya bizimle paylaşırlarsa beni çok mutlu ederler.

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende silikon kapak falan yoktu hacı yav, internetten sipariş verdim ama gecikti, büyük ihtimal bugün gelcek kapak ama telefon yok, bu kadar aksilik olmaz yav, son 1 haftada 2 telefonum bozuldu, 1 i tamamyle iptal oldu, 2. ise bu konudaki tlf, bakalım ona nolcak, inş masraf çıkartmazlar bana :S

Baya Çıkartcaklar Bence Geçmiş Olsun Korumak Lazım Telfonları

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne yazıkki benim daha doğrusu annemin S3 yere düştü olduğu gibi... Dokunmatik sanırım çalışmıyor bu konularda pek bir bilgim yok ne yazıkki o yüzden sizlere danışmak istedim telefon açılıyor sesi falan geliyor açılışta açıldığıda belli bilgisayara taktığımda aparatı ile telefonu tanıyor açıyor ama ne yazıkki başta arkadaşın söylediği su seside yok garantiye gönderdim ama garantide 500 tl tamirat ücreti istedi telefonun hala garantisi mevcut dokunmatikte bir sorun varmış çatlamış ama bunun içinde 400 kişilikte bir rehber var operatör mağazalarına götürmeden rehberi herhangi bir programla almam mümkünmüdür acaba "SAMSUNG NEW PC STUDİO" adlı bir program varmış yükleyip denedim ama maalesef telefonun üzerinde PC STUDİO diye bir seçeneği işaretledikten sonra rehbere ulaşabiliyormuşum ama dokunmatik çalışmıyor ve ekrana ışık gitmiyor bu yüzden bu işlemi yapamadığım için telefonun rehberine erişemiyorum başka bir telefona geçireceğiz yine samsung telefon bu telefondan rehberi alabilmem için herhangi bir program varmı veya rehberi görebilmem için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
İYİ FORUMLAR

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baya Çıkartcaklar Bence Geçmiş Olsun Korumak Lazım Telfonları

Hacı deme öyle yav, telefonun herşeyi çalışıyor, sadece orta gövdede hafif bir ezilme var yani görsen ezilme bile demezsin, umarım masraf çıkartmazlar, ağzını hayıra aç :S ..

Ne yazıkki benim daha doğrusu annemin S3 yere düştü olduğu gibi... Dokunmatik sanırım çalışmıyor bu konularda pek bir bilgim yok ne yazıkki o yüzden sizlere danışmak istedim telefon açılıyor sesi falan geliyor açılışta açıldığıda belli bilgisayara taktığımda aparatı ile telefonu tanıyor açıyor ama ne yazıkki başta arkadaşın söylediği su seside yok garantiye gönderdim ama garantide 500 tl tamirat ücreti istedi telefonun hala garantisi mevcut dokunmatikte bir sorun varmış çatlamış ama bunun içinde 400 kişilikte bir rehber var operatör mağazalarına götürmeden rehberi herhangi bir programla almam mümkünmüdür acaba "SAMSUNG NEW PC STUDİO" adlı bir program varmış yükleyip denedim ama maalesef telefonun üzerinde PC STUDİO diye bir seçeneği işaretledikten sonra rehbere ulaşabiliyormuşum ama dokunmatik çalışmıyor ve ekrana ışık gitmiyor bu yüzden bu işlemi yapamadığım için telefonun rehberine erişemiyorum başka bir telefona geçireceğiz yine samsung telefon bu telefondan rehberi alabilmem için herhangi bir program varmı veya rehberi görebilmem için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
İYİ FORUMLAR

Anladım kardeşim, benim telefonun dokunmatiğinden ses geliyor çok şükür, hatta ekranın heryeri tepki veriyor parmak dokunuşlarına, senin telefon için gerçekten çok üzüldüm, sonuçta yüksek meblağlar vererek aldığımız telefonlara tekrar yüksek meblağlar vermek zorunda bırakılıyoruz, o zaman bu garantinin anlamı ne oluyor yani "kullanıcı hatası" adı altında senden tekrar ücret talep etmelerini anlamıyorum.

Telefonun dokunmatiğine işlem yapmadan, bilgileri nasıl bilgisayara aktarabilirsin onu bilmiorum ama istersen, bu forum altına yukarıda yazdığını, "Yeni Konu" adı altında aç, bilen arkadaşlar sana sorunu kolay görecekleri için cevabını daha hızlı almış olursun, umarım sorunun en kısa sürede en makul fiyatla çözülür kardeşim. .

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son durum nedir; bizi bilgilendir, olur mu?...

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
ins sizin için hayırlı bir gelisme saglanır koly gelsin konu hakkında bilgilenirme yapman cok iyi olucak bu duruma gore tedbir alicagim . iyi forumlar

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bir benzeri s3 te başımıza geldi. ekranda bişey yoktu (tabi görünürde) içerden kırılmıştı 720 tl ödedik değişimi için. muhtemelen sende ödeme yapacaksın :(

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir benzeri s3 te başımıza geldi. ekranda bişey yoktu (tabi görünürde) içerden kırılmıştı 720 tl ödedik değişimi için. muhtemelen sende ödeme yapacaksın :(

Naptın sen hocam yav , telefonu 890 TL ye aldım zaten, sadece ekranı bi telefon kadar para tutarsa, ekran dışındaki donanımlar 5 para etmez o zaman öyle şey olr mu :D Sen s3 piyasaya yeni çıktığında göndermişsindir büyük ihtimal telefonu o yüzden öyle fahiş bir ücret ödemişsindir, yoksa şuan ekranı değiştirilen s3'lerin fiyatı 400-500 TL arasında, S3 minilerin ise 250-300 civarında.

Yalnız benim sorunumu tam olarak okumamışsın sanırım hocam, benim telfonun ekranının her biryerine dokundum ve hoparlörden dokunduğuma dair ses geldi, hani içerden kaynaklı bir kırıkda bu sesleri duyamazdım en azından ekranın bazı yerlerinden duyardım kırık olan veya olabilecek olan yerlerden duymazdım.Ekranın veya dokunmatiğinin kırıldığını sanmıyorum, sorun soket veya soketler çıkmış gibi görünüyor ama tabi belki benim dokunmadığım bir yerde kırıkda meydana gelmiş olablir hiç belli olmaz, umarım hiçbir masraf çıkartmadan çalışır ve sorunsuz vaziyette elime ulaşır telefonum :(

ins sizin için hayırlı bir gelisme saglanır koly gelsin konu hakkında bilgilenirme yapman cok iyi olucak bu duruma gore tedbir alicagim . iyi forumlar

İnşallah hocam sağolasın, dünyanın parasını ödediğin telefona ki hani 100-150 TL fazla vereyim Paralel İthalat almayım, garantili olsun mantığıyla alınan bir telefona, tekrardan ücret vermek insana çok koyar.Eğer ben bu telefona ücret ödersem, paralel ithalat telefonlardan ne farkı olacak, 150 daha az verirdim hatta 200, telefon bozulduğunda da az verdiğim 200 TL yi servis ücretine verirdim.200 TL yine cebimde kalmış olurdu.Haksız mıyım beyler ?

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Vdeoyu seyrederken içim gitti :)

Galaxy S2 sağlamdır iç geçirmeye gerek yok. :) Benim önceki telefonumdu. Yatak örtüsüyle fırladığı oldu, fayansa bel hizasından düştüğü oldu. 5-6 kere düşmüştür yere. Şu anda aynı telefonu kardeşim kullanıyor.

Hocam anladım dediklerinizi, zaten telefonun dışında kullanılan malzemelerde bir kırılma falan yok ama benim söylediğim malzeme telefonun içinde olan malzemeler ki eğer tlf un içindeki malzemelerde sorun olmasa, ekranı şuan çalışır durumda olmalıydı.Hoparlör, ekran dokunmatiği falan çalışıyo ama ekranda çizik veya kırık olmamasına rağmen çalışmıyor, sorun sanırım senin dediğin gibi, donanımlar tam olarak yerlerine oturtulmadığı için, yere düştüğünde herhangi bir soket yerinden çıktı, yani umarım böyledir, aksi bir durumu düşünmek bile istemiyorum . :S

Haklısın hocam. Ben de o kadar para verdiğim bir cihazın bir düşmeyle bu hale gelmesini istemezdim. Ancak dediğim gibi Galaxy S3 gibi yeni seri cihazların hem plastiği Galaxy S2'ye göre kötü (görünüş olarak değil kalite olarak) hem de aynı sorunu yaşayan başka Mini kullanıcıları da var gibi. Bana göre Mini'nin üretim aşamasında ya da tasarımında yapılan bir yanlıştan kaynaklı gibi problem. Umarım ülkemizdeki servislerin garantili cihazlara yaptıkları yıkıma uğramazsınız. Her ne kadar cihazı yere düşürmüş olsanız da bu kadar kolay bozulmamalı bir cihaz.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S2 sağlamdır iç geçirmeye gerek yok. :) Benim önceki telefonumdu. Yatak örtüsüyle fırladığı oldu, fayansa bel hizasından düştüğü oldu. 5-6 kere düşmüştür yere. Şu anda aynı telefonu kardeşim kullanıyor.

Haklısın hocam. Ben de o kadar para verdiğim bir cihazın bir düşmeyle bu hale gelmesini istemezdim. Ancak dediğim gibi Galaxy S3 gibi yeni seri cihazların hem plastiği Galaxy S2'ye göre kötü (görünüş olarak değil kalite olarak) hem de aynı sorunu yaşayan başka Mini kullanıcıları da var gibi. Bana göre Mini'nin üretim aşamasında ya da tasarımında yapılan bir yanlıştan kaynaklı gibi problem. Umarım ülkemizdeki servislerin garantili cihazlara yaptıkları yıkıma uğramazsınız. Her ne kadar cihazı yere düşürmüş olsanız da bu kadar kolay bozulmamalı bir cihaz.

Hocam yere düştüde , yüksekten düşmedi ki, sandalyede otururken elimden kaydı fayans a düştü, ama mesafe çok kısa yani.Evet aynen öyle, o kadar para vermişiz sonuçta, birde saçma olan bir husus var, Samsung S3 ve S3 mini'de arka yüzey tırtıklı değil yani telefon sürekli elinizden kayıyor.Telefonun arka kapağının kaygan olmaması gerektiğini Samsung şirketi bilmiyor olamaz değil mi ! Telefonu alalı 12 gün oldu, 12 günde defalarca elimden kaymış yere düşmeden zor tutmuşumdur telefonu ! Telefona Cover alıyım dedim ama hiçbir yerde yok ! Keşke s2 alsaydım dedim sonradan ama onun ekranıda S3 mini ye göre büyük, zaten S3 miniyi tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biride ekranın 4 inç olmasıydı.Uzun lafın kısası, umarım inşallah sorun benden kaynaklı çıkmaz, az önce aradım servisi, ortalama ne kadar sürede tamir edilir dedim , "1 Hafta içinde tamir edilir" ama bu süre daha uzunda daha kısada olabilir dediler, tamir süreciyle ilgili bilgi aktarımı yapılacak bana, bende o bilgileri burada paylaşacağım.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün teknik servisten aradılar.
Çok şükür telefon garanti kapsamı dışına çıkmamış arkadaşlar.Telefonun ekranının yani ön kısmın komple değişmesi gerektiğini yada telefonu değiştireceklerini ama değişim işleminin ortalama 1 ay süreceğini söylediler.Bende dedim sonradan sorun çıkar mı, sonuçta telefon işlem görüyor, dikiş tutmama olayı olur mu sonradan falan , teknik servis elamanıda "Kesinlikle öyle birşeyin olmayacağını, bunun garantisi bizzat kendinin verdiğini, telefonun görmüş olduğu işlem sonucu garantisininde yine devam edeceğini, telefonu kullanacaksam bu işlemin daha iyi olacağını boştan yere zaman kaybını ortadan kaldıracağını söyledi.Bende tamam o zaman telefonun ön tarafını değiştirin dedim, sonuçta telefonu alalı daha 12 gün oldu, telefonun ekranını değiştirme işleminden sonra sıfırdan farksız olacağını söyledi teknik servis.Durum bu arkadaşlar, acaba telefonun yenisini mi isteseydim diye düşünmüyoda değilim ama, sonradan diyorum 1 ay beklemeye ne gerek var, siz olsaydınız tercihiniz nlrdu ?

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
ben olsam 1ay bi telefonla idare ederdim satarken sorun yaşayabilirsin işlem gördüğü için çünkü telefonun içi açıldı ayrıca benim telefon(samsung değil nokia) ondada bi sorun olmustu değiştirmediler tamir ettiler sorun tekrar oldu garantisi var ama beni uğraştırıyo sonuçta 1ay bekleyip sıfır almak daha cazip

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet doğru söylüyosun ama aldığım telefonları genelde satmak gibi bir huyum yoktur :)
Evet telefon işlem görecek ama, ön panel komple değiştirilecek, eğer ki sadece herhangi bir parçası değiştirilseydi bende yeni telefon isteyecektim ama ön taraf komple değişeceği için istemedim.Bu arada yeni gelecek olan telefonunda sorunlu olup olmayacağı belli değil, biliyosun elektronik birazda şans işi, umarım verdiğim karardan pişman olmam, bu arada dediğim gibi "aldığım telefonları satmak gibi bir huyum" olmadığı için, senin düşündüğün gibi birşey gelmedi aklıma, ama telefonun garantisi bitmeden olaki bir ihtiyactan dolayı satmak gerekirse , telefonun içinin açılması bir sıkıntı yaratmayacaktır.2 yıldan sonrası ise malum :)

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Evet doğru söylüyosun ama aldığım telefonları genelde satmak gibi bir huyum yoktur :)
Evet telefon işlem görecek ama, ön panel komple değiştirilecek, eğer ki sadece herhangi bir parçası değiştirilseydi bende yeni telefon isteyecektim ama ön taraf komple değişeceği için istemedim.Bu arada yeni gelecek olan telefonunda sorunlu olup olmayacağı belli değil, biliyosun elektronik birazda şans işi, umarım verdiğim karardan pişman olmam, bu arada dediğim gibi "aldığım telefonları satmak gibi bir huyum" olmadığı için, senin düşündüğün gibi birşey gelmedi aklıma, ama telefonun garantisi bitmeden olaki bir ihtiyactan dolayı satmak gerekirse , telefonun içinin açılması bir sıkıntı yaratmayacaktır.2 yıldan sonrası ise malum :)

kimsenin satmak gibi bir niyeti yoktur ki zaten kardeş misal arabalarda adam arabanın garantisi varken gidip tamponu bile orjinaliyle serviste değiştirse üstünden kaç yıl geçse geçsin alacak adam temkinli yaklaşıyor ayrıca yeni gelecek telefonun nasıl olacağı belli değil demişsin sıfır açılmamış telefon verilmeyecekmi nesi belli değil onu anlamadım??

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimsenin satmak gibi bir niyeti yoktur ki zaten kardeş misal arabalarda adam arabanın garantisi varken gidip tamponu bile orjinaliyle serviste değiştirse üstünden kaç yıl geçse geçsin alacak adam temkinli yaklaşıyor ayrıca yeni gelecek telefonun nasıl olacağı belli değil demişsin sıfır açılmamış telefon verilmeyecekmi nesi belli değil onu anlamadım??

Sıfır verilecek evet ama, fabrikadan kaynaklı bir problemin olup olmayacağını bilemezsin, elektronikde şans dediğim bu, artık kararımı bildirdim, servis sipariş verdi bile, sanırım artık çok geç :)

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün aradım kararımı değiştirdiğimi, yeni telefon istediğimi söyledim, "Ön panel siparişinin verildiğini söyledil" bende dedim, Samsung müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirim, Servisteki personel ; " Yok orasıyla ilgili değil parçalar, 1 saniye arkadaşlardan tam bir bilgi alayım ona göre kesin birşey söyleyim " dedi . Sonra telefonun hangi parçalarını gönderdiğimi falan sordu, gönderdiğim parçaları söyledim, daha sonrada " Gün içerisinde biz sizi arayacağız, eksik olan aksesuarları isteyeceğiz" falan dedi, bakalım nolcak, keşke ilk başta sıfır ürün isteseydim bu kadar uğraşmazdım.

Erdiguler97 sağol kardeşim sayende içim daha rahat etti, bide yeni ürüne onay verilirse tam olarak rahatlıycam :P

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bugün aradım kararımı değiştirdiğimi, yeni telefon istediğimi söyledim, "Ön panel siparişinin verildiğini söyledil" bende dedim, Samsung müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirim, Servisteki personel ; " Yok orasıyla ilgili değil parçalar, 1 saniye arkadaşlardan tam bir bilgi alayım ona göre kesin birşey söyleyim " dedi . Sonra telefonun hangi parçalarını gönderdiğimi falan sordu, gönderdiğim parçaları söyledim, daha sonrada " Gün içerisinde biz sizi arayacağız, eksik olan aksesuarları isteyeceğiz" falan dedi, bakalım nolcak, keşke ilk başta sıfır ürün isteseydim bu kadar uğraşmazdım.

Erdiguler97 sağol kardeşim sayende içim daha rahat etti, bide yeni ürüne onay verilirse tam olarak rahatlıycam :P

önemli değil kardeşim :biggrin: ama yeni telefon istemene senin adına sevindim zaten yenisi varken niye yapılmış olanı aalasın ki neyse artık inş. kabul ederler sende diğer parçaları götürür yeni telefonunu alırsın :biggrin:
ne demişler zararın neresinden dönersen kardır:biggrin:

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Teşekkürler sağol hocam.

geçmiş olsun unt sen o telefonu

Telefonun sıfırını vercekler diyoruz, sen gelmiş unut o telefonu diyosun :D
Gerçi telefonun faturasında imei no, garanti belgesinde de , ıslak imza ve kaşe olmadığı için belgeleri tamamlamam gerektiğini söylediler bende dedim o çok uzun iş, o yüzden siz telefonun ön panelini değiştirin sıfır telefon istemiyorum.Bir daha internetten telefon alırken 2 kere düşüneceğim arkadaşlar, iyi ders oldu bu olaylar bana ..

önemli değil kardeşim :biggrin: ama yeni telefon istemene senin adına sevindim zaten yenisi varken niye yapılmış olanı aalasın ki neyse artık inş. kabul ederler sende diğer parçaları götürür yeni telefonunu alırsın :biggrin:

Telefonun faturasında imei no, garanti belgesinde de , ıslak imza ve kaşe olmadığı için belgeleri tamamlamam gerektiğini söylediler bende dedim o çok uzun iş, o yüzden siz telefonun ön panelini değiştirin sıfır telefon istemiyorum dedim yani bizim sıfır telefon işi hayal oldu ama telefon yapılacak bunada şükür, internetten telefon almanın zararları işte, şimdi bana o faturaları servis geri gönderecek bunun en erken bana ulaşması haftasonu dahil 7 gün, benim satıcı firmayla görüşüp ki kabul edip etmeyecekleri belli değil, anlaşmam ve fatura-garanti belgesini göndermem o da 4 gün, onların belgeleri bana geri göndermesi 3 gün, benim tekrardan servis e göndermem 2 gün, cihazı zaten 21.02.2013 de almıştım. Yani 16 gün önce, 16 +4 + 7 + 3 + 2 = 32 , en iyi ihtimalle verilen ortalama süreler bile kurtarmıyo yani, neyse canımız sağolsun napalım :S

Telefonun faturasında imei no, garanti belgesinde de , ıslak imza ve kaşe olmadığı için belgeleri tamamlamam gerektiğini söylediler bende dedim o çok uzun iş, o yüzden siz telefonun ön panelini değiştirin sıfır telefon istemiyorum dedim yani bizim sıfır telefon işi hayal oldu ama telefon yapılacak bunada şükür, internetten telefon almanın zararları işte, şimdi bana o faturaları servis geri gönderecek bunun en erken bana ulaşması haftasonu dahil 7 gün, benim satıcı firmayla görüşüp ki kabul edip etmeyecekleri belli değil, anlaşmam ve fatura-garanti belgesini göndermem o da 4 gün, onların belgeleri bana geri göndermesi 3 gün, benim tekrardan servis e göndermem 2 gün, cihazı zaten 21.02.2013 de almıştım. Yani 16 gün önce, 16 +4 + 7 + 3 + 2 = 32 , en iyi ihtimalle verilen ortalama süreler bile kurtarmıyo yani, neyse canımız sağolsun napalım :S

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefonun faturasında imei no, garanti belgesinde de , ıslak imza ve kaşe olmadığı için belgeleri tamamlamam gerektiğini söylediler bende dedim o çok uzun iş, o yüzden siz telefonun ön panelini değiştirin sıfır telefon istemiyorum dedim yani bizim sıfır telefon işi hayal oldu ama telefon yapılacak bunada şükür, internetten telefon almanın zararları işte, şimdi bana o faturaları servis geri gönderecek bunun en erken bana ulaşması haftasonu dahil 7 gün, benim satıcı firmayla görüşüp ki kabul edip etmeyecekleri belli değil, anlaşmam ve fatura-garanti belgesini göndermem o da 4 gün, onların belgeleri bana geri göndermesi 3 gün, benim tekrardan servis e göndermem 2 gün, cihazı zaten 21.02.2013 de almıştım. Yani 16 gün önce, 16 +4 + 7 + 3 + 2 = 32 , en iyi ihtimalle verilen ortalama süreler bile kurtarmıyo yani, neyse canımız sağolsun napalım :S[/QUOTE]

aynen canın saolsun kardeşim artık