S3 mini yere düştü ses var görüntü yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raptap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar
S3 mini aldım geçen ay, telefonu bugün yere düşürdüm sonradan açmaya çalıştım ama telefon açılıyor ekran yok yani hoparlörden açıldığına dair ses geliyor, alt taraftaki seçenekler ve geri gelme tuşunun lambasıda yanıyor hatta ekrana dokunduğumda samsung un kendi temasının ekrana dokununca oluşturduğu su damlası sesi bile geliyor fakat ekran hiç açılmıyor, telefonun ekranında hiçbir kırık çizilme falan yok, arka kapaktada çizilme kırık falan yok yalnızda telefoun orta kısmındaki gri metalde çok hafif bir darbe var hatta çizilme bile diyebiliriz, sizce sorun ne ve garantiye göndersem tamir edilir mi, yani garanti kapsamı dışında mı kaldı telefon?
Yardım lütfen :(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Fiziksel bir kusur yoksa direk garantiye gönder uğraşma

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Garanti ilgilenmez.Kullanıcı hatası çünkü.Enteresan bir sorun.Telefonu tekrar yere at(halı zemin) veya elinde bozuk kumandaya vurur gibi vur.Belki düzelir.Tutukluk yapıyor gibi birşey anlattığına göre.Olmadı servise götürecen.Ekranın bozulduğunu sanmıyorum.Basit bir sorun gibi.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Gönder garantiye bir dene şansını,bir kere düşmeyle telefon mu bozulur

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hacı telefonu tekrar yere atsam bu sefer darbe oluşur falan iyice garanti dışı kalır, çizik gibi bişey var telefonun orta metal yerinde onun dışında ne ekranda bi çizik veya kırılma ne de arka kapakta kırık veya çizilme var, sadece telefonun ortasındaki gri metal kısımda çizilmeye benzer bir görüntü var darbe dediğin gözle görülür derecede olmaz mı, bu çok hafif beli oluyor artı sert bir darbe gibi değil çizik gibi duruyor ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

21 Şubat'ta aldım birde yav 1 ay bile olmadı daha alalı, ilk defa samsung aldım ama bu kadar kalitesiz malzeme kullandıklarını bilmiyordum :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 için aynı probleme 400-500 lira istiyorlar haberin olsun ayrıca evet o kadar kötü malzeme kullanıyor

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 için aynı probleme 400-500 lira istiyorlar haberin olsun ayrıca evet o kadar kötü malzeme kullanıyor

Hacı tamamda telefonda darbe denilebilecek kadar bir iz yok ki, büyük ihtimal soketi yerinden çıktı diye düşünüyorum ben, senin dediğin ekranı narkasındaki teknolojinin dğeişimi için istiyolar, benim telefonun ekranının arkasındaki teknoloji yani dokunmatik algılayıcı beyin heralde ki o çalışıyor, sadece ekran gelmiyor

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Fotoğraf makinem yere düşmüştü, görüntü gitmişti, aynı gün eve girerken yanlışlıkla tekrar yere düşürdüm görüntü geldi :D

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gecmis olsun. Garanti kapsamindan yararlanamazsan samsung Turkiye ye mail yolla, olmazsa samsung merkeze ingilizce mail yolla. Prestij meselesi deyip ucretsiz onarabilirler.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gecmis olsun. Garanti kapsamindan yararlanamazsan samsung Turkiye ye mail yolla, olmazsa samsung merkeze ingilizce mail yolla. Prestij meselesi deyip ucretsiz onarabilirler.

Garantiye girmezse bu dediğini yapacağım hocam, bana büyük ders oldu samsung un kullandığı malzemelerin kalitesini gördükten sonra Nokia hakkında yaptığım tüm kötü yorumları geri alıyorum. .

Fotoğraf makinem yere düşmüştü, görüntü gitmişti, aynı gün eve girerken yanlışlıkla tekrar yere düşürdüm görüntü geldi :D

Hacı telefon yerine benimde fotoğraf makinem yere düşse, tekrardan alıp yere atabilirim ama telefon olunca iş değişiyor yav :D Bu arada f.makinen ne kadar bilmiyorum ama 1000 lira ve yukarısıysa söylediklerimi yoksay :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Ürünü aldığın yere değil destech bilişime gönder ve sakın yere düştü deme çalışırken görüntü gitti olarak belirt şikayetini 1 hafta icinde tamir edip gönderirler bu arada yurtiçi kargo ile ücretsiz olarak gönderiyorsun haberin olsun :)

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürünü aldığın yere değil destech bilişime gönder ve sakın yere düştü deme çalışırken görüntü gitti olarak belirt şikayetini 1 hafta icinde tamir edip gönderirler bu arada yurtiçi kargo ile ücretsiz olarak gönderiyorsun haberin olsun :)

Bugün garantiye gönderdim de başka bir servis e gönderdim, aynen söylediğin gibi yazdım, telefon çalışırken ekranın karardığını kapatıp açmama rağmen ekranın düzelmediğini söyledim, yukarıda yazdığım gibi "Telefonun ortasındaki gövdede çizilmeye benzer şekilde çok hafif bir ezilme var yani darbe sayılabilecek cinsten bişey değil ama yinede acaba darbe sayarlar mı diye düşünmüyo değilim :S Sizce telefon garanti dışı kalır mı beyler, paranoyak oldum iyice yav :S

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimsenin başına böyle bir olay gelmedi mi yav :S

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kalmaz garanti dışı, merak etme..

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ağabeyim de geçen hafta düşürdü. Ekran gitti. 270 lira ödedi. Ön panel değişti komple.

Aynı model s3 mini

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi bende galaxy s2 var ALLAHa şükür o kadar düştü taş gibi bişey yok MAAŞALLAH hatta benim kıza açıyorum gangam style müziğini eline anlıyor telefonu oynuyor müzikle berebar sonra hooop küt diye fırlatıyor yere masaya nereye denk gelirse hatta elimden düştü geçen fayansın üstüne gene tık yok abi çok sağlam ÇOK ŞÜKÜR.. s3 serilerinde bu sıkıntıları çok duymuştum paramda vardı ama ben s2 tercih ettim iyiki etmişim kardeş geçmiş olsun...

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağabeyim de geçen hafta düşürdü. Ekran gitti. 270 lira ödedi. Ön panel değişti komple.

Aynı model s3 mini

Hacı benim ekran dahil telefonun hiçbir yerinde kırılma falan yok, sadece tlf un orta metal gövdesinde çizilme sayılabilecek biraz ezilme var, oda zaten cebine koyduğunda çizilmiş gibi duruyor yani darbe gibi durmuyor, bende o yüzden korkuyorum acaba darbe sayarlar mı onu diye :S
Abinin tlf unun ekranı kırılmşmydı ? Veya tam olarak sorunu nydi ?

Nokia E6 :) 2. yada 3. kattan atman lazım sorun oluşturabilmesi için. :)

Gökdelenden atarız no problem :)

abi bende galaxy s2 var ALLAHa şükür o kadar düştü taş gibi bişey yok MAAŞALLAH hatta benim kıza açıyorum gangam style müziğini eline anlıyor telefonu oynuyor müzikle berebar sonra hooop küt diye fırlatıyor yere masaya nereye denk gelirse hatta elimden düştü geçen fayansın üstüne gene tık yok abi çok sağlam ÇOK ŞÜKÜR.. s3 serilerinde bu sıkıntıları çok duymuştum paramda vardı ama ben s2 tercih ettim iyiki etmişim kardeş geçmiş olsun...

Hocam Samsung firması malzemeyi kalitesiz kullanıyo buna adım kadar eminim artık, çünkü bu sorun hemen hemen tüm samsunglarda oluyor.S2 modeli S3 e göre biraz daha kalın vek kullanılan malzeme biraz daha sert sanırım o sebeple birşey olmamış telefonunuza ama bundan sonra ki yere düşmelerinde de bişey olmycak diye bi husus yok, bence dikkatli kullanmakta yarar var özellikle Samsung telefonları.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
.

Hacı telefon yerine benimde fotoğraf makinem yere düşse, tekrardan alıp yere atabilirim ama telefon olunca iş değişiyor yav :D Bu arada f.makinen ne kadar bilmiyorum ama 1000 lira ve yukarısıysa söylediklerimi yoksay :D

Ucuz bir fotoğraf makinesi, bozuldu diye sıkıntı bile etmemiştim :)

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede s3 mini var slikon kappa kaç kere düştü bişe olmadı

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede s3 mini var slikon kappa kaç kere düştü bişe olmadı

Telefon mu yere düştü , silikon kapağımı yere düştü anlamadım hacı, yoksa telefon silikonlu kapağın içinde yere düştüğü için mi bişey olmadı ?

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon mu yere düştü , silikon kapağımı yere düştü anlamadım hacı, yoksa telefon silikonlu kapağın içinde yere düştüğü için mi bişey olmadı ?
Slikon kapağı ile düştü cebime koyarken sonra masamdan düştü sonrada zıplarken arka cebimden hala calışıyor şuandaonla yazıyorum

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slikon kapağı ile düştü cebime koyarken sonra masamdan düştü sonrada zıplarken arka cebimden hala calışıyor şuandaonla yazıyorum

Bende silikon kapak falan yoktu hacı yav, internetten sipariş verdim ama gecikti, büyük ihtimal bugün gelcek kapak ama telefon yok, bu kadar aksilik olmaz yav, son 1 haftada 2 telefonum bozuldu, 1 i tamamyle iptal oldu, 2. ise bu konudaki tlf, bakalım ona nolcak, inş masraf çıkartmazlar bana :S

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet ekranı kırılmıştı ağabeyimin. Ön panel komple değişti.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ekranı kırılmıştı ağabeyimin. Ön panel komple değişti.

Ağabeyinin telefonu yetkili servis mi yaptı o fiyata ?

Heh işte hacı benim telefonun ne ekranında nede kapağında bir kırılma falan yok, sadece ortasında yani gri metal gövdede hafiften küçük bir ezilme var, benim sorun ettiğim o ; Acaba o ezilmeyi "Darbe" sayıpda , telefonu garanti dışı bırakırlar mı :S :S :(

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=91659]raptap[/MENTION] Hocam anlıyorum çok endişelisiniz fakat birşey soracaktım. Peki birisi çıkıp evet garanti dışı sayılır dese ne yapacaksınız gerçekten. Şaka değil ciddi söylüyorum. Hani birisi öyle dese başka bir şey yapacakmışsınız gibi hissettim de :)