S3 mini yere düştü ses var görüntü yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raptap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun faturasında imei no, garanti belgesinde de , ıslak imza ve kaşe olmadığı için belgeleri tamamlamam gerektiğini söylediler bende dedim o çok uzun iş, o yüzden siz telefonun ön panelini değiştirin sıfır telefon istemiyorum dedim yani bizim sıfır telefon işi hayal oldu ama telefon yapılacak bunada şükür, internetten telefon almanın zararları işte, şimdi bana o faturaları servis geri gönderecek bunun en erken bana ulaşması haftasonu dahil 7 gün, benim satıcı firmayla görüşüp ki kabul edip etmeyecekleri belli değil, anlaşmam ve fatura-garanti belgesini göndermem o da 4 gün, onların belgeleri bana geri göndermesi 3 gün, benim tekrardan servis e göndermem 2 gün, cihazı zaten 21.02.2013 de almıştım. Yani 16 gün önce, 16 +4 + 7 + 3 + 2 = 32 , en iyi ihtimalle verilen ortalama süreler bile kurtarmıyo yani, neyse canımız sağolsun napalım :S

aynen canın saolsun kardeşim artık[/QUOTE]

Sağolasın kardeşim, bundan sonra daha temkinli olacağım .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde telefonu alalı 2 hafta kadar oldu 1 mt kadar bile sayılmıycak yüksekten yere düştü ve ses var görüntü yok.. Telefonda cizik dahi yok. Telefonu samsung'un kendı garantısıne gonderdım kabul gormedi ve 280 tl ekran degısme parası ıstedıler. Senın gonderdıgın teknık servis hangısı belkı orda ıslem gorur ?

hllksck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesım bendede s2 var bende yere dusurdum aynı sorun bendede oldu ben garantıye gonderdım daha gelmedı sızce benımkını garantı karsılarmı

jacarew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dokunmatik ekranlı telefonlar üzerinde 2 katman bulunuyor,birisi görüntünün verildiği LCD ekran,diğeri ise dokunmatik komutları ileten digitizer.Siz telefonu yere düşürdüğünüzde LCD ekran zarar görüyor ki görüntü alamıyorsunuz.Ekrana dokunduğunuzda gelen sesler digitizer sağlam olduğundan verilen komutları yerine getiriyoe,ancak siz bunu göremiyorsunuz.

Bunun tamirini kendinizde yapabilirsiniz,youtube girip how to s3 replace screen,lcd,digitizer vs vs yazarsanız,nasıl yapıldığını videolardan öğrenebilrisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geldi evet bugun geldi bende garantiye goturmeyi dusunuyorum artık ne yaparlarsa kardeşim:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhbaa aynı sey bnm s3te meydana geldı ustelık ıthalatcı garantılıı ne yapıcm blmyrm ıns cok masraf cıkmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia 5800 ı bir alışveriş merkezinin 3. katından zemin katın mermer tabanına düşürdüm. telefon kılıf içindeydi. İndim alt kata aldım telefonu baktım kapağı, hoparlörü ve pili yerlerinden oynamış. hepsini kolayca yerlerine taktım telefon sorunsuz çalışmaya devam etti. uzunca zamanda kullandım telefonu darbe falan filan izi de yoktu. S3 yaklaşık 50 cm den düştü ilk düşüşüydü üstteki ekranda çizik bile olmamasına rağmen içteki ekranda köşede tırnak kadar çatlama oldu elime aldım ekranın üst tarafında renkleri bozukta olsa görüntü vardı ama bir süre sonra tamamen karardı. s3 ü kötülemek istemem ama aynı mesafeden iphone 4s de düştü hiçbişey olmadı. büyük konuşmayayım ama samsung almam herhalde birdaha hatta 450 verip ekranı yaptırmaktansa 600 e general mobilenin discovery sinimi alsam diye düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşım aynen benımde hıç bi iz falan yok senın deddıgın gıbı dokunmatıkten ses falan geliyo ama garantiden 410 tl istediler en kuçuk bir çizikte garanti kabul etmiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende de s3 mini var, bugun okulda yere dusurdum ekraninda cizik oldu simdi bende telefonu aciyorum sesi falan var ekrana dokundugumda ses falan cikiyor ama goruntu gelmiyor telefona. napicam bilmiyorumm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bu teelfonu kullanacaksanız (s3, s3mini) bi tane silikon kıfıl alın (10 Tl en kabadayısı) hiçbişe olmaz. Ben aldığımdan beri onla kullanıyorum hiç sıkıntı yok. Telefonu kaç defa yere düşürdüm. Hemde bir gün sinirlenince kanepenin üzerine attım telefonu avizeye çarpıp kanepenin arkasına düstü hiç tık yok aynen devam... :) Tavsiye ederim kılıfı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm aynı sorun bende de oldu düştü yere üzernde cizikler var ekran gelmio ama arkdasa her sey calısıo biri yaznca yazdgını duyuorum göremiorm :( sorun nasıl halloldu yardmcı olabilrmisn :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 mini kullanıyorum, telefonun kaygan olması çok kötü bişi. Defalarca yere düştü ve en son suya düştü, şimdi tamir olmasını bekliyorum :( Daha 1 yıl olmadan verdiğim para çöpe mi gidecek :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun benim telefonumdada oluştu bugünn :( bendede s3 mini var elimden kaydı mermere düşürdüm telefon kılıfta olmasına rağmen kılıftan çıktı. ekranın görüntüsü gitti telefonu açıp kapattım ses geliyor ışıkları yanıyor ama görüntü yok yarın servise vermeyi düşünüyorum. sizce ne diyipte vermeliyim ? ve garantinin içine giriyor mu ? o.O

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum lavaboya düştü bataryayı çıkarttım ama taktığımda telefonumu açıyorum ama sesi geliyor görüntü yok ve ekranında ufak bi yerinde su var arkadaşlarım pirincin içine koy dediler koydum ama sizde açılır mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı problem bendede var ses var ama görüntü yok sürekli gelip gidiyo ekran birden donuyo yeşil bi renge dönüşüyo , ama ses geliyo problemi ne bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bugün s3 minimi düşürdüm ve iç ekranda azcık çatlama oldu telefon açlıyo ama görüntü yok garantiye yollasam allırlarmı ALLAH aşkına yardım etsin biri :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonumdada aynı sorun var ekran simsiyah ama ses var ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben çözümü biliyorum ana ekran tuşu yani geri dönme ve özellikler tuşunun arasındaki tuşa ve uyku/uyanma tuşuna aynı anda bas 10 saniye bekle telefon yeniden başlar zorla ve kendine gelir.. emeğe saygı pls bana da ipad mini de oldu :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::dil::dil::dil::dil::dil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
senin dediğin nasıl oluyor benim düştü ekaran gitti . sadece ses ve dokunmadik çalışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı şey oldu bugün. Bayram nedeniyle servis kapalı heralde. Umarım en kısa zamanda düzelir. Çok korkuyorum. 3-4 AY OLDU TELEFONU ALALI. bENİMKİ DE S3 MİNİ

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm aynı sorun bendede var telefonun göruntusu kendi kendine gitti telefon hediye fatura baskadi adina yani ama ggaranti belgesi filan hersey tamam sorun cikarmi acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s4 vardı aynı şekilde oldu 600 tl para aldılar ekran değişmeye yani umutlanma garantiye girmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkas bn telefonu en fazla 15 kere falan dusurdum ekran tum catladı ama dun beton fayansa dustu ekrana görüntü gelmıyor telefonum kore malı sızce bana ne kadara mal olur ses var goruntusu yok yorum beklıyorum