__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
apk'yı telefona kuracaksın, açıp seçeneklerden aragorn seçip root et, başarılı olursa success yazar
onlar çin malları içinİMEİ değişme kodları var. Engineering moddan gprs girince imei atanabiliyor.Zaten benimki klonlama değilki imeimi geri alıyorum.Böyle yapsam olmaz mı ? Korktum gari şu işlemlerle![]()
apk'yı telefona kuracaksın, açıp seçeneklerden aragorn seçip root et, başarılı olursa success yazar
Framaroot kurdum. Failed dedi odinle aynı işlemi yapcaz galiba. Sağlam bir root dosyası linki atar mısın bana ?
bütün seçenekleri denedin mi?
hepsini denedim olmuyor diyorsan en güzeli bu;
http://download.chainfire.eu/229/CF...Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.zip?retrieve_file=1
bi fikrim yok, videodan da görüldüğü gibi millet çatır çatır bu programla sıfırlıyor download sayacını
araştırmaya ver kendini tekrar benim diyebileceklerim bu kadar
triangle away tehlikeli bi işlemdir bi aksilik olursa full brick olabilir, riskini bilerek devam et
Peki download sayacını kontrol ettin mi? Sıfırlamış mı?
Peki diğerlerinde official yazıyor mu?
En riskli kısmı atlattın geçmiş olsun.
Şimdi buna root attığın için tekrar official firmware yükle işimiz temiz olsun.
Normaldir.![]()
"Bir de baktım imei yook."
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada Download moduna girip sayacı tekrar kontrol eder misin?
garantiye verdikten sonra haber ver bize konuya yaz garantinin kabul edip etmediğini bilelimResmi Firmware da kuruldu. Geriye kullanıcı hatası demesinler diye sağlam bir bahane kaldı
garantiye verdikten sonra haber ver bize konuya yaz garantinin kabul edip etmediğini bilelim![]()
Cihaz şuan temiz sayaç no , diğer 2 si official gösteriyor.
Yahu herkes garantiye ver diyor , bahane lazım önce şimdi bunlar imei gibi ciddi bişeyi görünce kullanıcı hatası dicekler kesin. Mahal vermemek lazım kiesle güncellerken . . . . . oldu sonra imei değişti. Boşluğu doldurmak lazım
Daha ne kadar sıfırlanabilir?![]()
Sağlık olsun.
Ben elimden geleni yaptım sonrası sende başkan, bu işi halledersen mutlaka yedek al, en azından bi efs yedeği.![]()