alperveli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 48
Noluyo burda rockçılar bakıyorum kaynaşmışsınız
EzOhİsTaN dedi ki:ya bence hayko kendini buldu. şu anda biçok farklı tarzda kendini değiştiren insanlar var. haykonun bu tarzıyla beraber kendini bulduğunu düşünüorum ki
şebnem ferahında bence tarzı değişti.. daha sert albümler yapıo şu anda ve bende fazla beğenmiorum bu son albümünü almadım mesela.. yani değişim herkeste var. hayko özenti diil bence. çünkü haykonun derin bir müzik eğitimi geçmişi var. yavaş yavaş kendini bulmak diorum ben onun için![]()
EzOhİsTaN dedi ki:haykoya laf etmeyin ben onun hayranıyımmmmmmm![]()
![]()
ama şu bi gerçek ki sahnesi en iyi olanlardan biri haykodur. korku müziği gibi bişi yapıo o kilise çanı dediğin şey
haykoyu dinlediğimde bazen korkuorum
![]()
<br />RuNaL dedi ki:<br />hayko yu bitimişsiniz hayko bence süper bi kişilik kimseyede özenmiyor ama ilgisini cekenler olabilir <br /><br />bi de ilk sayfaya kastamonu - manisa yazarsan süper olacak<br />
<br /><br />Runal, Kasamonu - Manisa olarak düzenlendi.. ve ekleme yapayım hayko bitmedialperveli dedi ki:<br />Abi benide balıkesir yaz<br />
biliyorumm huhRuNaL dedi ki:ziraatcı harikasın![]()
flz dedi ki:Hayko sadece karizmadan ibaret gerisi böğürtü.Aslında normalde sakin biri gibi ama sahnedeyken bu neya nereli bu , nerden gelmiş , ne yapıyor falan oluyorsun.İnsanların karşısına geçip şekilden şekile girerek nerden çıktığı belli olmayan sesler çıkarmak şarkı söylemek deyil sadece özentidir.Zaten insan bunu nasıl dinler anlamıyorum çünkü hiç bir şey anlamıyorum.Hayran kitlesine gelince saygı duyuyorum ama 15 yaşın üstünde olduklarınıda sanmıyorum belki %5 i .