RESMİ AÇIKLAMA! Türk Telekom'dan Yeni ADSL Hızları ve ADSL Fiyatları

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
fiyatlar ne alemde, bu soru çok önemli, limitli net kullananların kotası artırılacak mı? 4 gb limitlinin fiyatı ne olacak? çünkü, ttnet in en büyük müşterisi 4 gb limitlilerdir. Troy bu soru önemli.

hizmetlerin için teşekkürler ve başarılar.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
iyide şimdi benim 8mbit 99 tl ödediğim sınırsız olan paketler komple yok gibi gözküyor o listede 100 gb kota koymşlar.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şimdi ben heyecanlandım. Durun soluklanalım önce. Şimdi ben 8 mbit 15 gb adıl kota var. Bu durumda benim paket ne hale giriyor, ne kadar ödemem gerekecek. Hadi Troy çok fazla soru var yönelt yetkililere :)

Troy fiyatlar ne olacak birşey söylendimi 5 sayfa olmuş hepsini okuyamadımda :D

öncelikle fiyatlar daha açıklanmadı. belki toplantinin sonuna doğru gelebilir. 15gb adil kullanimli 8mbit e kadar olan degisiklikler sadece kotanin 25 GB ye yukselmesi ve bunu aşarsak da hizimizin 512 degil 1mbit e düşeceği. ama dedigim gibi fiyatlar daha belli değil.

ekleme: mevcut tarifeler aynen duruyor yani benim tarifem neden yok diye sormayin

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Böyle olursa 16Mbps' ye kadar (limitsiz) tarifesi bana uyar.

btk ya verilen fiyatlar ham fiyatlardır. yani; türk telekomun sunduğu fiyatlar. btk kabul ederse, bu fiyatların üzerine ttnet in kendi zammı olacak. velhasıl; listede görünen mevcut yeni tarifeler bu fiyatlara sunulmayacak. bu şekilde biliyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
mantıken mantıklı ama pratikte işlerine gelmez :D
Tabi mantığı olana mantıklı ama servis sağlayıcılara pek mantıklı gelmeyeceği aşikar:)
Bu arada Troydan ses soluk yok, acaba sorduğu sorular yüzünden başına bişeymi geldi:P

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Vdsl2'yi heryerde kullanabiliyormuyuz.. Yani belirli bir alt yapıyamı ihtiyaç var? Mesala Fiber online için fiber kablo döşenmesi gerekiyor bu vdsl2 içinde böyle birşeymi lazım? Aydınlatırsanız sevinirim.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bu açıklamada sadece hız artışı ve kota artışı var. Kısaca ucuz fiyatlar yine hayal yine hayal.. .

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu açıklamada sadece hız artışı ve kota artışı var. Kısaca ucuz fiyatlar yine hayal yine hayal.. .
Çok haklısın burasaı Türkiye ne zaman birşey müşterinin çıkarına olmuşki internet fiyatlarıda olsun :(

Tabloyu görünce bir an sevindim ama sadece verilen teklifmiş :( Ttnet bu fiyatları kabul etmez gibime geliyor :(

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
şimdi ben 16 mbit sınırsıza geçersem 73 tl mi aylık ? süper o zaman :D :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Verilen teklifteki fiyatlar vergisiz ham fiyatlar.16mbit ve fazlası için yatırım ve büyük şehirlerde her semte altyapı gerekli.Bunlarda bi anda olacak işler değil.

emre85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o btk ya verilen teklif kasım ayındaydı zaten. bugün resmi açıklananları soruyorum. bu mudur yani son fiyatlar?

ion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki alt yapı ne olcak. 8mb de bile 6mb yi zar zor görüyorum. hele yağmurda felan ise felç.
galiba alt yapı düzeleyinceye kadar uzun bir süre beklicez gibime geliyor.

M.Uzun

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki alt yapı ne olcak. 8mb de bile 6mb yi zar zor görüyorum. hele yağmurda felan ise felç.
galiba alt yapı düzeleyinceye kadar uzun bir süre beklicez gibime geliyor.
aynı durum bende de var :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ttnet bu kadar hızı telefon kabloları üzerinden mi verecek:D:D nerde bunların altyapısı. hiç olmazsa 100 mb için fiber döşemek zorunda.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
vergilerde ttnet ve Türk telekoma kaldıysak yandık. Mesela bu ay gelen telefon faturası 29 tl ama nasıl 29 :D 7 tl konuşmuşuz 10 tl ttnet direk alıyor 6 tl ö.i.v ve kdv 6 tl de DİĞER ücret. Diğer ücret ne ? Kimse bana bunu söylemiyor.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
vergilerde ttnet ve Türk telekoma kaldıysak yandık. Mesela bu ay gelen telefon faturası 29 tl ama nasıl 29 :D 7 tl konuşmuşuz 10 tl ttnet direk alıyor 6 tl ö.i.v ve kdv 6 tl de DİĞER ücret. Diğer ücret ne ? Kimse bana bunu söylemiyor.
Şerefsiz ttnet işte ne olacak, zehir zıkkım olsun ttnet

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Net Fiyatları Açıklar larmı Bu Toplantıda Bilmiyorum . Sadece Proje Hakkında Tutulmuş Notlarını Söylüyolar Gibi Geldi !

Hiç Samimi Bulmadım . Sorularada Görüldüğü Üzere Savuşturma Cevaplar Geliyor ..!

Hakkı Hakkımızı Ara.!!!! Sor Aklına Ne Geliyorsa !

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
600 BİN ABONE EN YÜKSEK HIZA HAZIR
En yüksek hızı, santral ve merkezlere 500 metre mesafede olan herkes alabilecek, bu da 600 bin abonenin bundan yararlanabileceği anlamına geliyor. Şu anda bundan faydalanıp faydalanamayacağını öğrenmek isteyen aboneler çağrı merkezlerinden bilgi alabilirler. Çağrı merkezindeki ekipler ve çalışanlar konuyla ilgili detaylara hakimler.
16 mb hızı kullanabilecek abone sayısı ise 5.5 milyon ve zaten toplamda 6.5 milyon abone var

300Mbps ÇOK YAKINDA DEVREDE
300 mbps hız için yapılan tüm testler olumlu sonuç verdi. bu hız artışı için şu yöntem izlenecek: Şebeke birleştirme yöntemiyle 50 mbps'ye, vektörleme denilen bir yöntemle 200 mbps'ye ve MIMO ile de 300 mbps'ye ulaşılacak.
Bunu yapacağını söyleyen Avrupa'da Türk Telekom dışında sadece 1 operatör var.

Kaynak

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
İnş. fiyatlar ucuz olur, 16mbit gerçek limitsiz e 85-90 tl ye kadar verebilirim valla :D

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bunların karşısına dişli bir kaç rakip çıkmadıkça hiç bir türlü düzelmez.Unutmadan söyliyim SDN in böyle bir kurum için bölüm açması bunları para için savunması beni üzüyor sinirlendiriyor.

Olacak fiyatları söyliyim

Yüksek hızda yeni limitsiz paketler
VDSL2 100 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları) 150TL civarı
VDSL2 50 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları) 99-110 civarı
VDSL2 32 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları) 79 TL (Kesin)
ADSL2+ 16 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları) 60 TL civarı

Mevcut limitsiz paketler için yeni adil kullanım noktaları
ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 25 GB Adil kullanım noktaları) 45 TL (Kesin)
ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 100 GB Adil kullanım noktaları) 60-70 TL civarı

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
fiyatlarla ilgili açıklama en önemlisi hızı bıraktıkta ztn pahalı kullanıyoz. Fiyatları büyük bi heycanla bekliyoruz