R10.net Davetiye Dağıtımı

emirgöker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar:

Eğer r1o.net davetiyesi olan arkadaş varsa lütfen bana davetiye gönderebilir mi?

-Bunu neden istiyorum: Öğrenciyim,baba parası yemeyen kendi çalışmalarıyla biryerlere gelmeye çalışan biriyim.İnternet dünyasında çeşitli çalışmalar yaparak giderlerimi karşılama yolunda yavaş yavaş ilerliyorum.Bu konularda daha iyi bilgiler edinebilmek için r10.net forumuna üye olmak istiyorum.

Bu zamana kadar internette ne yaptın derseniz:
-www.sagliklizayiflamaplatformu.com sitesini kurdum,gerçi bugünlerde ilgilenemedim bu sitemle...
-Çeşitli sitelerde editörlük yapmaktayım.Örnek olarak www.teknolojidenizi.com sitesini verebilirim.
-10'un üzerinde blogum var.Yine örnek vermek gerekirse sagliklizayiflamaplatformu.blogspot.com u verebiliri.
-WordPress,SEO,Makale yazarlığı konularında deneyimim var.
Yukarıda da bahsettiğim gibi arkadaşlar,herhangi bir kötü niyetle bu davetiyeyi kullanmıcam.Amacım;kendimi internet ve bilgisayar konusunda daha çok geliştirerek gelir elde etmek.En azından üniversite hayatımı para sıkıntısı çekmeden tamamlayacak kadar.

Şimdiden yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Kendinize iyi bakın.

mail adresim: orhan.aktas90@hotmail.com

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Davetiye için g mail hotmail adresleri olmuyor. Kendi domaininizle başvurmanız gerekiyor

serindevlet.com

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tr_Boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye isteyen arkadaşlar varsa eğer 60 TL ye bir tane var elimde.

mucobulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10 güzel site ama üye olunca nasıl faydalanacağız
Hocam r10.net üyeliğin varsa nette sırtın yere gelmez daha dün bedavaya 7 tane 70$ lık adword kuponu aldım toplamda 60 civarında kupon dağıtıldı örneğin. Ya da wordpress mi kullanıyorsun sitende bir koda veya eklentiye ihtiyacın var ama ismini veya kodu bilmiyorsun en fazla bir kaç saat içerisinde istediğin kodu r10.net üyeleri sana verecektir buna emin olabilirsin.
R10.net te network bilgisayar ve teknoloji hakkında istediğin herşeyi öğrenebilirsin. İstersen parayla birşeyler de satabilirsin alış veriş yaparsın aklına gelebilecek herşey ben 1 yıldır üyeyim forum sitelerinden nefret ederdim felaket bir bağımlılık yaptı bu sene ygs lys ye filan girecem diye moderator arkadaştan rica ettim banlattım kendimi gerisini sen düşün artık :D
Kararı sen ver. Kolay gelsin...

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
DEğerli arkadaşlar r10'a çok ihtiyacım var benim eğer gönderebilen olursa:
...
Zamunda üyeliği.(2 adet)
+
Dilediği mail adresine trteam.net davetiyesi.(1 adet)
+
Ref5 üyeliği.(1 adet)
+
Türktorrent.eu Üyeliği (1 adet)
+
Artı facebook sayfası için +3000 beğeni...

İletişim İçin kesinlikle mail atınız:

gizemlilord07@gmail.com

Dolaştığım site çok her gün açamam ne yazık ki bu konuyu :(
bu yüzden mail atınız lütfen....

Benim kadar verebilen de yoktur r10 için:D

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
DEğerli arkadaşlar r10'a çok ihtiyacım var benim eğer gönderebilen olursa:
...
Zamunda üyeliği.(2 adet)
+
Dilediği mail adresine trteam.net davetiyesi.(1 adet)
+
Ref5 üyeliği.(1 adet)
+
Türktorrent.eu Üyeliği (1 adet)
+
Artı facebook sayfası için +3000 beğeni...

İletişim İçin kesinlikle mail atınız:

gizemlilord07@gmail.com

Dolaştığım site çok her gün açamam ne yazık ki bu konuyu :(
bu yüzden mail atınız lütfen....

Benim kadar verebilen de yoktur r10 için :D

quedro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 senedir uğraşıyorum şu davetiye için ama bir sonuç alabilmiş değilim. 4 tane sitem var, eğer yardımcı olabilecek olan var ise ozgur@saskin.org adresine mail atabilirse sevinirim.

mmarkopolo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
o istediklerinin hiç bir yok bende ama eğer elinde r10 davetiyesi varsa bana gönderebilirmisin.