R10.net Davetiye Dağıtımı

webmaster_20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde olan arkadaş banada gönderebilir mi yaşım 22 üniversitede okumaktayım.İstanbuldayım web sitesi ve sohbet sitesi yapımı ile uğraşıyorum bu siteye üye olmaktaki amacım bilgilerimi paylaşmak ve yeni bilgiler öğrenmek içindir. Üye oldugum takdirde üye davetiye gönderen arkadaşa +rep ayrıca bende üye olmak için ugraşan arkadaşlara yardım ediceğim..

Sitemin email adresini vereceğim üyelik davetiyesi için. Ayrıca davetiye gönderen arkadaşın sitesinin bannerini sitemde yayınlayacağım ve facebook sayfamda üyelerime reklamını göndereceğim..

Mesajınızı bekliyorum.. Simdiden çok tşk ederim...

izolasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ara ara bende bulamadım bir r10 davetıyesı yakında dükkan acıcam r10 davetıyesi satışı yapan..gelecegın mesleği gibi nasıl bir iştir bu ya..

yesilbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Milli eğitim bakanlığının sitesine giri verin ne ararsanız var

http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/

Ayrıca Çizgi Elketroniğin ücretsiz Adobe Web / Grafik kursları var sertifikalı

Neymiş bu böyle

http://www.webhocam.net/

http://www.webdersleri.com/index.asp

Yığınla site var herşeyi bulursunuz. :cool:

Meslekte meslek olsa tükendi bitti bundan sonra herkes kendine site yapar başka çare yok piyasa doydu herkesin web sitesi var Bundan sonra web master ların böle site yapmayı bırakıp ticaret yapmayı öğrenmeleri gerekiyor Alibaba gibi ebay gibi Tradekey gibi TurkFreeZone gibi vs :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Gençler mümkünse bende 1 davetiye alabilirim, sitede bol, mailde bol. :wink: davetiye gönderebilecek olana bilgileri göndereiblirim. :wink:

byje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler kusura bakmayin acil bir sekilde r10 davetiye yollarmisiniz varsa tabiki.

beyin.dll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle forumda davetiye isteğinde bulunan arkadaşların %75'i bilinçsizce hotmail uzantılı e-posta adreslerini yazmış. R10'a üye olmak için öncelikle davetiye değil site sahibi olmalısınız ve sitenizin uzantısını taşıyan bir e-posta kullanmak zorundasınız. Elinde davetiye olan arkadaş varsa mail@erdincturan.com adresine gönderirse sevinirim. İyi forumlar...

By`LaneTh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelik Merhaba Kolay Gelsin.

Mail Adresim : bylaneth@Chattir.Com

Web Sitelerim : Chattir.Com / HelpForumlari.Com / BlueAsk.Net

Yaptığım Projeler: VB Defoult Tema Düzenlemesi Linkler Www.Seni-Seviyorum.Net / Www.HelpForumlari.Net

Sohbet sitesi Tasarımları : Www.BlueAsk.Net Professionel Tasarım İlk Yaptığım Web Tasarım Olan Hala Kullandıgım Tasarım Www.Firardayiz.Net

Wordpress Kücük Tema Editlemeleri : Chattir.Com / Sohbeth.Org / Zurna34.Com

SanaL Alemde 7. Yılım 5 Yıllık Bir İRC Geçmişim bulunmaktadır. Kahkaha.Com Kerizim.Com/Net Daha Sonra Kendi Sitelerim.

Web 2 Yıldır Uğraşmaktayım Şuan Üni 2. Sınıf Webtasarım/Programlama Öğrencisiyim. İlginiz İçin Şimdiden Teşekür Ederim Kolay Gelsin.

byzero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok Saolun Bölge bir hizmet icin...
bende davetye almak istiyorum bütün işlerim legalldir... vede hic bir dolandırıcılıkla alakam yoktur her türlü bilgiyi verebilirim ama burada paylaşmak pek hoş olmaz...

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben de bu webmaster kulübüne katılmak istiyorum.
A-Webmaster'lik deneyimimi artırmak için üye olmak istiyorum çünkü kaliteli bir içeriğe sahip,ticaret vb düşünmüyorum.
B-Yeni bir siteler topluluğu kuracağım bu topluluğun ilk halkası olarak şu topikte tanıttığım siteyi kurdum:http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/174935-i-can-football-superblog.html
C-Son yaptığım proje üstte topik linkini verdiğim superblog projesidir ayrıca topluluğun 2.nci halkası sitenin hazırlığını yapıyorum birkaç ay içinde faaliyete başlayacak.
D-5 seneden beri webmaster işine merak duyarım halka açmadığım kişisel site tasarımlarım var ayrıca zamanında okulda yarışmaya katılmıştım.

Not:Kesinlikle üyeliğimi banlatmam kurallara uyarım rahatlıkla kefil olabilirsiniz. Ayrıca jenerik e-posta adresine sahibim rahatlıkla davet atabilirsiniz gönüllü forumdaşlar özel mesajdan bana ulaşabilirler e-posta adresimi veririm.

Tekrar R10 için sıraya girmek istiyorum üstteki bilgilerim geçerlidir bir umut davetiye koparayım :D
Özel mesajdan ulaşabilirsiniz :)

romantiki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hsntkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

3 Senedir Flash tasarımcı olarak çalışmaktayım, Banner ve İntro'lar hazırlıyorum. Freelance müşteri bulabilmek için üye olmak istiyorum.

mail adresim: hasan@hasantekin.com

tembelyarasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tembelyarasa.com adlı bir sitem var
web tasarım konusunda bilgilerimi arttırmak için davetiye istiyorum 4 yıldır web tasarımla ilgiliyim

admin[et]tembelyarasa[nokta]com

davetiye gönderirseniz çok sevinirim.