R10.net Davetiye Dağıtımı

Syst3mm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ne Hallere Düşmüşüz Ya Bir Siteye Üye Olmak İçin 50 Tl'den Başlayarak Fiyat Biçiyorlar Neymiş Bu Siteye Üye Olmak Zormuş Ve Davetiyeleri o Yüzden Kullanıyorlarmış Arkadaşlar Yanlış Anlamayın Verecek Ücret Yada Param Yok Eger Yardımcı Olan Olursa Teşekkür Niyetine Dioksit.net Temasını Verebilirim Yardımcı Olacak Arkadaşlar Syst3m.infected@gmail.com Adresine Mail Atması Yeterli Olur. Yardımcı Olanlarada Olmayanlarada Teşekkür Ederim

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bana davetiye gönderene
Çeşitli torrent sitelerinin davetiyesini gönderebilirim.

SzolnoK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gmail hotmail gibi ücretsi hesaplardan zaten davetiye istemeyin :) sitenizin uzantısıyla alabiliyorsunuz. bende de davetiye yok olsa yardımcı olurdum

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler
Bana davetiye yollayabilecek arkadaşlara
Duyuru:
Bana davetiye yollayabilecek olan kişiye 4.244 arkadaşlık facebook hesabını devretmeye razıyım ...
İletişim : nevmun@gmail.com

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
web programcısıyım o yüzden bana lazım oluyor r10 elimde zamnda var takas edebiliriz

Syst3mm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Daha Öncede Yazdım Şimdide Yazıyorum Elinde Davetiye Olan Banada Ata Bilirmi Çok lazım İnanın ..

Syst3m.infected@sagocuyuz.com Lütfen Arkadaşlar Yardımcı Olun Şu Din kardeşinize :))

4Dejar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşım:24 Grafiker - Öğrenciyim
Paylaşımda bulunmam için Davetiye gerekli Zahmet olmassa davetiye verebilirmsiniz ?
Mailim : ohabeolum@graphic-designer.com
eğer üye olursam benden sonraki arkadaşa ben referans olacağım ..

ozguryolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - web tasarım ile ilgili bilgiler alabilmek için
B - www.forumaden.com
C - yukarida belirttigim site kendi emegimizle yapilmiştir
D - yaklaşık 5 senedir. Sadece kendi sitelerimle ugasrmiştim. Ancak son 2 yıldır yukardaki sitemle ugrasiyorum sadece diğerlerini kapattım.

Davetiyeyi gonderirseniz sevinirim.

forumade@forumaden.com

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
hotmail, gmail gibi jenerik adreslere davetiye gönderilemiyor.

4Dejar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşım:24 Grafiker - Öğrenciyim
Paylaşımda bulunmam için Davetiye gerekli Zahmet olmassa davetiye verebilirmsiniz ?
Mailim : ohabeolum@graphic-designer.com
eğer üye olursam benden sonraki arkadaşa ben referans olacağım ..

Atilla Pehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

antika781

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, R10.net için davetiye istiyorum. Mümkünse fatih@alonet.com.tr mail adrsime göndermenizdir.
A - R10.Net'e üye olmak istiyorum. Çünkü ilgi alanım ve işimi geliştirmek için.
B - www.alonet.com.tr sitesinin yöneticisiyim
C - Şuan için herhangi bir projem mevcut değildir.
D - Yaklaşık 10 senedir internet hizmetleri ile ilgili çalışmaktayım

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Elinde davetiye olan varsa myefsane[at]shiftdelete.net e yollayabilir mi? şimdiden teşekkürler.

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye yollarsanız sevinirim
İsminiz :kerem
Nickiniz :Torukojin
Mail Adresiniz :sonhayat@sonhayat.com
Yaşınız :29
Üye Olma Nedeni:paylaşımda bulunmak ve elimden geldiğince insanlara yardımcı olmak, öncelikle saygı ve sevgi, dürüstlük önemlidir...
Varsa Referans:

nwaps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10 a üye olmak istememin sebebi, askere gitmeden önce var olan üyeliğimin şifresini unuttum ve domaini başka birisi satın aldı. Artık eski hesabıma erişemiyorum. Bizler için ne kadar yararlı bir site olduğunu çok iyi biliyorum. Bu nedenle tekrar üye olmak istiyorum.

Saki KURTULUŞ
zs@klipevim.com

Teşekkürler..

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben de bu webmaster kulübüne katılmak istiyorum.
A-Webmaster'lik deneyimimi artırmak için üye olmak istiyorum çünkü kaliteli bir içeriğe sahip,ticaret vb düşünmüyorum.
B-Yeni bir siteler topluluğu kuracağım bu topluluğun ilk halkası olarak şu topikte tanıttığım siteyi kurdum:http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/174935-i-can-football-superblog.html
C-Son yaptığım proje üstte topik linkini verdiğim superblog projesidir ayrıca topluluğun 2.nci halkası sitenin hazırlığını yapıyorum birkaç ay içinde faaliyete başlayacak.
D-5 seneden beri webmaster işine merak duyarım halka açmadığım kişisel site tasarımlarım var ayrıca zamanında okulda yarışmaya katılmıştım.

Not:Kesinlikle üyeliğimi banlatmam kurallara uyarım rahatlıkla kefil olabilirsiniz. Ayrıca jenerik e-posta adresine sahibim rahatlıkla davet atabilirsiniz gönüllü forumdaşlar özel mesajdan bana ulaşabilirler e-posta adresimi veririm.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
R10 davetiyesi karşılığı torrentleech davetiyesi verilir