Arkadaşlar son zamanlarda gördüm ki çoğu pc oyununun mobil yapılmaya başladı. Pubg mobile çıktı fotnite mobile çıktı apex mobile yakında geliyor. Gta 5 mobile üzerinde çalışılıyor. Sizde de pc hayatı bitmedi mi?
Kardeşim birde LoL mobile de geliyor.Arkadaşlar son zamanlarda gördüm ki çoğu pc oyununun mobil yapılmaya başladı. Pubg mobile çıktı fotnite mobile çıktı apex mobile yakında geliyor. Gta 5 mobile üzerinde çalışılıyor. Sizde de pc hayatı bitmedi mi?
Play store da da varKardeşim birde LoL mobile de geliyor.
Aynı şekilde, forza Stret mobile geldi. [Yalnızca (yazım yanlışı yaptıysam kusura bakmayın) Samsung Galaxy Store'da mevcut.]
Call of duty mobile da varArkadaşlar son zamanlarda gördüm ki çoğu pc oyununun mobil yapılmaya başladı. Pubg mobile çıktı fotnite mobile çıktı apex mobile yakında geliyor. Gta 5 mobile üzerinde çalışılıyor. Sizde de pc hayatı bitmedi mi?
Hocam oyunlar çeşitlendirilebilir. Yani, biz PC platformundan mobile geçmiş oyunları yazmaya kalksak, en az 4 A4 kağıt tutar.Call of duty mobile da var
Hayır tam tersine artıyor.Arkadaşlar son zamanlarda gördüm ki çoğu pc oyununun mobil yapılmaya başladı. Pubg mobile çıktı fotnite mobile çıktı apex mobile yakında geliyor. Gta 5 mobile üzerinde çalışılıyor. Sizde de pc hayatı bitmedi mi?
Csgo mobil mi var? Ya da Battlefield 5 mobil? Masaüstü oyunculuğun bittiği falan yok. Halk sadece farklı bir oyun deneyimi istiyor. Mobil tarafta her oyun muhteşem düzeyde güncelleme yapılmıyor.Arkadaşlar son zamanlarda gördüm ki çoğu pc oyununun mobil yapılmaya başladı. Pubg mobile çıktı fotnite mobile çıktı apex mobile yakında geliyor. Gta 5 mobile üzerinde çalışılıyor. Sizde de pc hayatı bitmedi mi?
Forza Street'i aradım Play Store'da, Android 8.1'i bile desteklemiyor ya, lan illaki son model Android 9 yada 10'lu bir telefon mu alalım? PC'deki en iyi Android emülatörü bile 7.1.2 lan.Kardeşim birde LoL mobile de geliyor.
Aynı şekilde, forza Stret mobile geldi. [Yalnızca (yazım yanlışı yaptıysam kusura bakmayın) Samsung Galaxy Store'da mevcut.]
Forza Street için 64 bit Android gerekiyor.Forza Street'i aradım Play Store'da, Android 8.1'i bile desteklemiyor ya, lan illaki son model Android 9 yada 10'lu bir telefon mu alalım? PC'deki en iyi Android emülatörü bile 7.1.2 lan.
Hocam forza street i ben oynadım çöp bir oyun olmuş (mobile) arabayı kendimiz bile sürmüyoruz oyun otomatik yön veriyorForza Street'i aradım Play Store'da, Android 8.1'i bile desteklemiyor ya, lan illaki son model Android 9 yada 10'lu bir telefon mu alalım? PC'deki en iyi Android emülatörü bile 7.1.2 lan.
Aynen öyle. Gaz, fren ve Nitro bize bırakılıyor.Hocam forza street i ben oynadım çöp bir oyun olmuş (mobile) arabayı kendimiz bile sürmüyoruz oyun otomatik yön veriyor
O Android 8.1'li telefon (J7 2016) 64 bit, haliyle bilgisayar da 64 bit, illede son model telefon mu lazım bu oyun içinForza Street için 64 bit Android gerekiyor.
Hocam, kapitalist sistem, bizden bunu istiyor zaten. Eski telefonlara yeni uygulamaları koymayarak; "ya parayı bas, adam gibi bir telefon al, yada sürün" diyerek para kazanmayı hedefliyorlar. Ve bunun en üst mertebesi, Samsung.Forza Street'i aradım Play Store'da, Android 8.1'i bile desteklemiyor ya, lan illaki son model Android 9 yada 10'lu bir telefon mu alalım? PC'deki en iyi Android emülatörü bile 7.1.2 lan.
64 bit derken Android biti anlamında. A10 da ARM64 fakat 32 bit Android 9 ile geliyor. ROM kurmam gerekiyor 64 bit.O Android 8.1'li telefon (J7 2016) 64 bit, haliyle bilgisayar da 64 bit, illede son model telefon mu lazım bu oyun içinondan iyi oyun Android 5.0 ve üzeri istiyor.
AIDA64 den, Antutu dan Android inin bitine bak.O Android 8.1'li telefon (J7 2016) 64 bit, haliyle bilgisayar da 64 bit, illede son model telefon mu lazım bu oyun içinondan iyi oyun Android 5.0 ve üzeri istiyor.
O zaman samsungun suçu64 bit derken Android biti anlamında. A10 da ARM64 fakat 32 bit Android 9 ile geliyor. ROM kurmam gerekiyor 64 bit.
Sende de 32 bit Android yüklü. 64 bit ROM kur oynarsın.O zaman samsungun suçuzaten mala döndü telefon 6.0.1 haliyle 8.1.0 hali arasında uçurum fark var, planlı eskitme. Kendi kendine şarj yuvası bozuldu 1 hafta önce, kafası eserse doluyor esmezse temassızlık!
Hocam 64 Bit ROM kurmak, o kadar kolay iş değil, belirteyim. CPU'nun 64 Bit desteklemesi lazım ki 64 Bit ROM kurabilesiniz. Yoksa, telefon ölü bir eşyaya dönüşebilir. (Bildiğim 64 Bit destekleyen chipset'ler sadece Qualcomm Snapdragon 700 ve 800 serisinde bulunur. Yanlışım var ise, düzeltiniz.)Sende de 32 bit Android yüklü. 64 bit ROM kur oynarsın.
Exynos 7870 var o telefonda. Keşke Snapdragon koysalarmış daha güçlü ve pil tasarruflu, J5 2016'da Snapdragon 410 MSM8916 var.Hocam 64 Bit ROM kurmak, o kadar kolay iş değil, belirteyim. CPU'nun 64 Bit desteklemesi lazım ki 64 Bit ROM kurabilesiniz. Yoksa, telefon ölü bir eşyaya dönüşebilir. (Bildiğim 64 Bit destekleyen chipset'ler sadece Qualcomm Snapdragon 700 ve 800 serisinde bulunur. Yanlışım var ise, düzeltiniz.)
Herhalde ona göre kurmalı birisi. Yandere ve benim telefonun CPU su 64 bit. Ucuz telefonlarda destekliyor.Hocam 64 Bit ROM kurmak, o kadar kolay iş değil, belirteyim. CPU'nun 64 Bit desteklemesi lazım ki 64 Bit ROM kurabilesiniz. Yoksa, telefon ölü bir eşyaya dönüşebilir. (Bildiğim 64 Bit destekleyen chipset'ler sadece Qualcomm Snapdragon 700 ve 800 serisinde bulunur. Yanlışım var ise, düzeltiniz.)
İşte orasını bilmiyorum hocam. Telefonunuz, J7 2016 idi, değil mi?Exynos 7870 var o telefonda.
evet gerçi annemin telefonuİşte orasını bilmiyorum hocam. Telefonunuz, J7 2016 idi, değil mi?
Aynen öyle, aldığın telefon 1-2 sene sonra çöp oluyor otomatikman.Samsung: Kardeşim o ne J3 mü gel sana s20 ultra verelim o iş yapmaz artık çöp oldu.
Masum bne: Yok abi ya işimi görüyo
Samsung: Sen öyle san
PC lerde öyle. I7 7700K, Ryzen 5 3600 den çöp.Aynen öyle, aldığın telefon 1-2 sene sonra çöp oluyor otomatikman.