Oyun manyağıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asphalt 8, Modern combat ne ararsanız oynarım. şöyle 1000-1300-1500 lira civarı akıllı telefon önerisi verirseniz mutlu olurum. Birde vodafone da gm discovery air var, iyi midir. Yardımcı olursanız sevinirim

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Asphalt 8, Modern combat ne ararsanız oynarım. şöyle 1000-1300-1500 lira civarı akıllı telefon önerisi verirseniz mutlu olurum. Birde vodafone da gm discovery air var, iyi midir. Yardımcı olursanız sevinirim

İlk çıkan discoceryden daha kötü o

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 ve z2 iyi seçeneklerdir ama z2 için ısınma sorunu var deniyordu hep ama son halini bilmiyorum belki yeni seri lerde bu sorun çözülmüştür iki telefonu da kullanıcı kulübündeki arkadaşlara sormak lazım genel olarak iyi telefonlar batarya ve performans bakımından

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 ve z2 iyi seçeneklerdir ama z2 için ısınma sorunu var deniyordu hep ama son halini bilmiyorum belki yeni seri lerde bu sorun çözülmüştür iki telefonu da kullanıcı kulübündeki arkadaşlara sormak lazım genel olarak iyi telefonlar batarya ve performans bakımından

Efenim Zenfone 5 Nasıldır ?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kesinlikle mate 7 al.. Büyük ekran sağlam gövde ve devasa pil ile üzmez. Ama performans konusunu bilmiyorum. Huawei nin kendi İşlemcisi nihayetinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...