Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Otobüse bindim, arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum boş koltuğa tam da karşımda güzel bir kız var, her neyse tam oturdum falan kızla göz göze geldim, kız naber ya dedi... Ben de şaşırdım tabi tanımıyorum etmiyorum soğuk bir yüz ifadesiyle iyi senden naber dedim kız konuşmaya devam ediyor, iyi ne olsun otobüsteyim şuraya gidiyorum falan ben de diyorum şurada inicem, sonra dikkatlice bir baktım ki kıza, kız telefonun kulaklığında başkasıyla konuşuyormuş... Ben kafamı sağa-aşağı çevirip camdan dışarı baktım ama kendime ne küfürler saydım orada o an.

alıntıdır :D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
offfffff çok kötü bir durum :S düşündümde :D ama sonra kız ile sohbet kurulabilir :D

king_julien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11. Sayfadayim ama hala kutsal hdd nin fotosunu göremedim. King_julien disappointed... Tabi her bekara lazım ;-)

king_julien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kopyalamış ama siteye bak iphoneyardım.net :) hddyardim.net olmalıydı :)

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bundan 2 yıl önce kampusten çıktım eve gidecem otobuste tekli koltuga oturdum. otobus çok dolunca çocugun birisi de arkadaşıyla geldi tepeme dikildi.
sonra yolu yarıladık falan arkadaşı kahkaha attı tepemdeki çocukta ne gülüyorsun oğlum hoşlandım işte kızdan ayıp mı dedi:)
Anladım benden bahsettiklerini kafayı cama çevirdim hiç sesimi çıkarmıyorum.Sonra bu abarttı yaa bakmıyor bile yüzüme bir baksa bari diyor bende yine tık yok. Sonra şehir merkezine girdik bu başladı şimdi inecek koskaoca kampüs birdaha nerde görecem bari telefon numarasını verse dedi.Gercekten de 1 durak kalmıstı inmeme.
Sonra müsade eder misiniz dedim ve kaçtım :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ve numaranı vermediğin için pişmanlık duyuyorsun :P

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bundan 2 yıl önce kampusten çıktım eve gidecem otobuste tekli koltuga oturdum. otobus çok dolunca çocugun birisi de arkadaşıyla geldi tepeme dikildi.
sonra yolu yarıladık falan arkadaşı kahkaha attı tepemdeki çocukta ne gülüyorsun oğlum hoşlandım işte kızdan ayıp mı dedi:)
Anladım benden bahsettiklerini kafayı cama çevirdim hiç sesimi çıkarmıyorum.Sonra bu abarttı yaa bakmıyor bile yüzüme bir baksa bari diyor bende yine tık yok. Sonra şehir merkezine girdik bu başladı şimdi inecek koskaoca kampüs birdaha nerde görecem bari telefon numarasını verse dedi.Gercekten de 1 durak kalmıstı inmeme.
Sonra müsade eder misiniz dedim ve kaçtım :)

wuuuu:)

--- Mesaj Güncellendi ---

Ve numaranı vermediğin için pişmanlık duyuyorsun :P

Kraldan enstantene:):):):P

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yok pişmanlık değil de o gün benim için çok kötü bir gündü kötü bir haber almış okuldan çıkmadan ağlamıştım çok canım sıkkınken beni güldürmeyi başarmıştı tekrar karşılaşsak teşekkür etmek isterdimm [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yok pişmanlık değil de o gün benim için çok kötü bir gündü kötü bir haber almış okuldan çıkmadan ağlamıştım çok canım sıkkınken beni güldürmeyi başarmıştı tekrar karşılaşsak teşekkür etmek isterdimm @ReDo

bence onlardan biri [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] dur:):):P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=182350]GassipGirl[/MENTION]

Hmmm anladım : )

@ua23ua

Yok yav...ben hangi kızı güldürmeye çalıştıysam hep bana sırt çevirdiler yalnız bıraktılar....yani ben o değilim :P

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
@GassipGirl

Hmmm anladım : )

@ua23ua

Yok yav...ben hangi kızı güldürmeye çalıştıysam hep bana sırt çevirdiler yalnız bıraktılar....yani ben o değilim :P
hadi yaa bende buldum diye sevinmiştim:) olayda hiç ekleme ya da eksik yok olduğu gibi yazdım belki bir gün okur çok teşekkürler.

Reaksiyon puanı
31
Bir gün gelipte bir kız başımıza dikilip numara istemediki yahu ne biçim hayat :P :lol:

Reaksiyon puanı
31

king_julien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuda çok ama çok güzel şeyler çıkmış... dün gece geç saatlere kadar güldüm. iyi ki çocuk uyuyor diye şikayete gelen olmadı. özellikle de ilk sayfalarda çok orjinal şeyler var. toplum insanından olunca her şey güzel :)

herkese teşekkür ediyorum...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hatıralarımı yanlız bırakın. Kendi konunuzu açın.:)

[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] bilkent otelde kalıyoruz. Aydınlık evlerde birazdan maçımız var. Gel izle:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hatıralarımı yanlız bırakın. Kendi konunuzu açın.:)

[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] bilkent otelde kalıyoruz. Aydınlık evlerde birazdan maçımız var. Gel izle:)

Saat kaçta ve bugün mü :D

Aydınlık evler 2 3 dk yakın iş yerime.7 8 gibiyse uğrarım : ) ya da fark etmez saati gelirim...hangi halısaha ismi cismi söylersen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...