-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31
Genç adamsın dökül bakalım sende yeni sezon bölümler çokturYeni sezon bölümleri başlamış dediler duyduk geldik.![]()

Genç adamsın dökül bakalım sende yeni sezon bölümler çokturYeni sezon bölümleri başlamış dediler duyduk geldik.![]()
Bizim bölümlerde her bölüm konuk oyuncu alıyoruz başrolde tek ben varım.Genç adamsın dökül bakalım sende yeni sezon bölümler çoktur![]()
Yapımcı benim başrolü ben belirlerimBizim bölümlerde her bölüm konuk oyuncu alıyoruz başrolde tek ben varım.![]()
Bundan 2 yıl önce kampusten çıktım eve gidecem otobuste tekli koltuga oturdum. otobus çok dolunca çocugun birisi de arkadaşıyla geldi tepeme dikildi.
sonra yolu yarıladık falan arkadaşı kahkaha attı tepemdeki çocukta ne gülüyorsun oğlum hoşlandım işte kızdan ayıp mı dedi
Anladım benden bahsettiklerini kafayı cama çevirdim hiç sesimi çıkarmıyorum.Sonra bu abarttı yaa bakmıyor bile yüzüme bir baksa bari diyor bende yine tık yok. Sonra şehir merkezine girdik bu başladı şimdi inecek koskaoca kampüs birdaha nerde görecem bari telefon numarasını verse dedi.Gercekten de 1 durak kalmıstı inmeme.
Sonra müsade eder misiniz dedim ve kaçtım![]()
Ve numaranı vermediğin için pişmanlık duyuyorsun![]()
yok pişmanlık değil de o gün benim için çok kötü bir gündü kötü bir haber almış okuldan çıkmadan ağlamıştım çok canım sıkkınken beni güldürmeyi başarmıştı tekrar karşılaşsak teşekkür etmek isterdimm @ReDo
baktım hep erkekler yazmış bir de bayan hikayesi olsun dedim.
baktım hep erkekler yazmış bir de bayan hikayesi olsun dedim.
öyle mi [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] biri sen miydin ?
hadi yaa bende buldum diye sevinmiştim@GassipGirl
Hmmm anladım : )
--- Mesaj Güncellendi ---
@ua23ua
Yok yav...ben hangi kızı güldürmeye çalıştıysam hep bana sırt çevirdiler yalnız bıraktılar....yani ben o değilim![]()
:mrgreen:Bir gün gelipte bir kız başımıza dikilip numara istemediki yahu ne biçim hayat:lol:
Bir gün gelipte bir kız başımıza dikilip numara istemediki yahu ne biçim hayat:lol:
:mrgreen:
Kızların tek istediği şey verdiği parayı öne göndermek.![]()
oyy oyy ölürüm sana ölürümmm@GassipGirl
Hmmm anladım : )
--- Mesaj Güncellendi ---
@ua23ua
Yok yav...ben hangi kızı güldürmeye çalıştıysam hep bana sırt çevirdiler yalnız bıraktılar....yani ben o değilim![]()
kızlar istemezki ya yazar verir ya da karşı taraftan beklerBir gün gelipte bir kız başımıza dikilip numara istemediki yahu ne biçim hayat:lol:
1 saatlik yolda ayakta çekilmezki bizede yazıkKıza yer vermeyenden ne diye telefon numarası istesinler.![]()
Artık bunu aşmamız gerekiyor erkeklerin susup kızların istemesi lazımkızlar istemezki ya yazar verir ya da karşı taraftan beklerboşuna bekleme
![]()
Artık bunu aşmamız gerekiyor erkeklerin susup kızların istemesi lazım![]()
![]()
Hatıralarımı yanlız bırakın. Kendi konunuzu açın.
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] bilkent otelde kalıyoruz. Aydınlık evlerde birazdan maçımız var. Gel izle![]()