• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oh bee sonunda yetiştim sayfa 36 tur şuraya bi ek koyim yerimi unutmim

otobüste yanına oturan kız daha kalkmadı mı? Meşhur oldu gitti valla :)

elimde cekirdek ve cay bardagi ile bekliyorum..ailecek takip ediyoruz bu konuyu

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Geçmiş Olsun (: Kız 9 Mbps İnternetinin Olduğunu Gördü Bıraktı Tabi Demi (: [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

Şaka bi yana :) Hakkında Hayırlı Olması Dileğiyle :) İnşallah Tekrar Başlarsınız :) Öyle tanışmalar kolay kolay unutulmuyor :)

o kadar otobüse bindim elimde neler nelerle . bir tane kıza bile anlatmak nasip olmadı be :D

Arkadaş böyle olmucak. Ben otobüse teknosanın şubesini açacam :D Ne bu ya ? :D

Töbee niye böyle eski konuları hortlatırsınız :)

Yanıdaki oturan kıza çiçek verseydin her zaman gelir yanında oturur...

2.sezonun devam edebilmesi için çalışın arkadaşlar, harici hdd, akıllı telefon ,mp3 çalar, laptop gibi her şey olur, cihaza takılmayın:D
"Vapurda, metroda, metrobüste, tramvayda, dolmuşta ve uçakta olabilir hiiç sorun değil:D Hatta teleferik bile olur :D
Seyirci sabırsız :D

bu devirde harddic'le ilgilenen kız..kaçırma derim valahi :)

müdür ben senin yerinde olsam o minibüs şöförünü bulur ödüllendiririm beklemeyip gidebilir veya ters birşey söyleyip telefon numarasını almana engel olabilirdi:D:D

Burdan kısa bi film çıkar harbiden durun bi ben bu olayi arkadaşlarla işlemeye çalışayım.

O kız şimdi başka bir otobüste..:D

Geçtiğimiz hafya tramvayda bir kızla tanıştık, daha doğrusu yanımda kıjım Boncuk vardı muhabbbet ondan açıldı, ama o kadar yorgundum ki adını bile sormak aklıma gelmedi, anlayacağınız yeni bir hikaye başlamadan bitti :D

Geçtiğimiz hafya tramvayda bir kızla tanıştık, daha doğrusu yanımda kıjım Boncuk vardı muhabbbet ondan açıldı, ama o kadar yorgundum ki adını bile sormak aklıma gelmedi, anlayacağınız yeni bir hikaye başlamadan bitti :D

ama olmazki bunu bize nasıl yaparsın yahu :D SAyfa Sayfa konuşacaktık bu konuyu :D

Yeni sezon bölümleri başlamış dediler duyduk geldik. :D

Geçen Sene Olan Bi Olayımı Anlatayım. :P

Yazın O Öğle Sıcağında Otobüste Kızın Biri Yanıma Oturdu.Kız İri Yarı. Bide Terlemiş. Cam Açsak Fayda Etmiyor. :P Yanyana Oturamıyoruz Bile :P Kızın Yarısı Dışarda. Düşünün Artık Nasıl Bi Cüsse Var. ( Amacım Dalga Geçmek Değil. Yanlış Anlamayın. ) Kız Gelmiş Sohbet Etmeye Başladı Benimle :P Otobüse Binmeden 3 Çeyrek Bide Kokoreç Yemiş :D Ne Ağzında Naneli Sakız Var Ne Bişi. Olduğu Gibi Binmiş :P Nasılsın İyi Misin? Felan Felan Başladı. Bende İyiyim Sağolun Siz Gibisinden Cevaplar Verdim :P Ula Bi Dedim 2 Dedim :P Dayanamadım Kadına Patladım. :P

To Be Continued ... :D

ama olmazki bunu bize nasıl yaparsın yahu :D SAyfa Sayfa konuşacaktık bu konuyu :D

Ah o makinist yok mu, yarı yola kadar klimayı açmadı, sonra açtı , zaten terden su olan ben zart diye çarpıldım ve sesim kısıldı, daha kızla konuşurken başladı hemde :(
Napalım sağlık olsun ama boncuk bende hehe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...