• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı şu hard diski bana bir günlüğüne ödünç verirsen ve olayın olduğu otobüs hattını söylersen kral adamsın :D

-----------------------------------

İlgi alanına göre kız tipleri ... 'e ayrılır.
  • Romantizmden hoşlanan
  • Felsefeyle tav olanlar
  • Paraya tav olanlar
  • Araba ilgi duyanlar
  • Hard diske ilgi duyanlar :D
  • ....

Bu konu niye böyle gerilerde kaldı:D

yeni sezon ne zaman başlıyor yavvv
pis.png

uyandırmayın konuyu, bırakın uyusun. çünkü ebedi istirahate çekildi :) :P

bi koşu geldim düğün olacak sandım :) gene olmamış. bu da mı gol değil.

final, finish, the end, son, game over artık hangisi seçerseniz. :)

Haricideki filmlerin hepsini izledi kız, sonra senden yeni film istedi sende yok dedin yeni film.bunu söylemen üzerine bitti dimi, bildim mi :D

Evet eynen öyle, kısa filmlerin uzun metrajı..

Metrodaki kızda geçen ay nişanlandı (: ve anladım ki; yolda tanıştığımız kızların yolunu bitirmesi gerek, yoksa hayatına girenler bi yol arkadaşlığından öte gitmiyor (:

Bundan 4-5 sene önce. Benide cepten biri arıyor. Açtım telefonu efendim dedim. Kızın biri çıktı. "Ben senden hoşlanıyorum, seni takip ediyorum ama beni fark etmiyorsun, çok yakınlarında oturuyorum vs vs. sallamaya başladı." Benim jeton düşünce telefondan direk "Bu yapanı yakalarsam ...." diye düz kaydım gittim :D

ne kadar eğlenceli şeyler yaşıyorsunuz yolda yahu, ya ben uyuyorum ya da otobüste kavga çıkıyor benim bindiklerimde :D

Bundan 4-5 sene önce. Benide cepten biri arıyor. Açtım telefonu efendim dedim. Kızın biri çıktı. "Ben senden hoşlanıyorum, seni takip ediyorum ama beni fark etmiyorsun, çok yakınlarında oturuyorum vs vs. sallamaya başladı." Benim jeton düşünce telefondan direk "Bu yapanı yakalarsam ...." diye düz kaydım gittim :D

Eeee kimmiş? merak ettim :D

düğün yok mu şimdi, ne güzel oynayacaktık :)

kismen benzer bi olay basima geldi kırklareliden balikesire 2 kisi bilet aldim kuzenin son anda isi cikti gelemedi bende bileti iade etmedim rahat rahat giderim neyse basladik gitmeye cikardim cantadan psp'yi mac yapiyorum otobus bi yerde durdu mola verdi indim bi sigara kola yaptim tekrar bindim otobuste benim yanimdan baska 4 yer daha bos ama hic biride bayan degil maasallah hepside at hirsizi tipler muavin kizi benim yanima oturtmak istedi bende olabilir dedim merhaba merhaba tesekkur ederim rica ederim fasli gecti o film izliyo bende maca devam ben nasil bi heyecan moduna girdiysem gozumu ayirmiyorum pil bitti diger pili cikarayim diye cantaya egildim tedarikli gelmissin surekli seyahat ediyosun galiba dedi sasirdim bi an yooo dedim sadece taktim pili oyuna devam edicem koluma dokundu bende yanyana oturuyoruz normaldir diye aldirmadim sonra tekrar olunca cikardim kulakligi bisey mi dediniz diye sordumbiser sorcam ama cekiniyorum dedi buyrun dedim baska oyun yok mu ben izle izle skldim hep ayni sey sen gol atiyosun sonra onlar gelip atiyo falan icimden dusundum ne yuzsuz bisey bu diye :) sonra bi sohbet bi makara yolculuk nasil gecti anlamadim

geri donuste ise bi amca oturdu yanima maasallah aslan gibi kukruyo durtuyorum susuyo feribotta dedim amca maasallah ses cok ii sende hayirdir evlat dedi aslan gibi kukruyosun uyurken dedim terbiyesiz genclik iste hic saygi kalmamis diyip yerini degistirdi

35 sayfanın tamamnını okudum . Eee peki sonuç ne oldu şuan ? Neden finish diyorsun. Bittiyse neden nasıl bitti ?

aaaa bittimiii :( bende güzel bişeyler bekliyordum ...

hayırkısı olsun usta valla bende mutlu bir son beklıyodum üzüldüm açıkcası :(

ayıptır sorması bu olay nerede yasandı ,hangi minibüs hattındaysa bizde binelım o hatta :D:D:D

1.sezon tamamlandı 2.sezonun çekimleri başladımı 75 kişi seni bekliyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...