Yataghan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
aha bi lineageci şuan herhangi bir serverde oynuyor musun?lineage2. nette araştırırsan sürüyle parasız server bulabilirsin.
kardeşşş benn quake i öneririmm internet üzerinden gayet rahat oynayabilirsin çok fazla bişey kurman da gerekmiyor kurulumları kendisi sen oynarken yapıyor....
QUAKE LIVE
aha bi lineageci şuan herhangi bir serverde oynuyor musun?
ben birçok serverde oynadım nickini söylersen belki tanırım..
pardon yanlış anladım, karıştırmışım ...
iyide madem türkiyede 500 megabit bağlantı hızı yok, ve 512 mbit hız ilk kez 20 mart 2009'da labaratuar ortamında sağlanmışken, sen nerden sağladın bu bağlantıyı merak ettm...(ben en fazla 100 megabit hızla bağlantı olduğunu biliyorum, 512 mgabit hızda zaten yeni ulaşıldı)
Young Clever haklı şu ana kadar benim gördüğüm grafik olarak,gerek oynanış,atmosfer vs vs olarak en iyisi bana göre de silkroad silkroadda 90 lvl char almanın fiyatı 200 ile 1 buçuk milyar arası ile değişiyor yani ama 90 lvl yapmak öyle kolay değil doğrusu 100 lvl çıktı ama işte 3 yılda yeterince uğraşsan güzel bir 100 lvl char yapabilirsin yani o kadar sarıyorki adamlar 2,3 yıl uğraşıp yüksek lvller yapmışlar ha şunuda diyim sistemini de söyle de Hotan'a geçiş yaptığında oyunun ne kadar kasacağını biz sana söylerizYoung Cleverınki gibi bir sistemin varsa Hotan' a giderken kasmaz diye düşünüyorum ama YoungClevere soruyorum Hotan'a gidince senin sistemde kasıyor mu Silkroad?
Young Clever haklı şu ana kadar benim gördüğüm grafik olarak,gerek oynanış,atmosfer vs vs olarak en iyisi bana göre de silkroad silkroadda 90 lvl char almanın fiyatı 200 ile 1 buçuk milyar arası ile değişiyor yani ama 90 lvl yapmak öyle kolay değil doğrusu 100 lvl çıktı ama işte 3 yılda yeterince uğraşsan güzel bir 100 lvl char yapabilirsin yani o kadar sarıyorki adamlar 2,3 yıl uğraşıp yüksek lvller yapmışlar ha şunuda diyim sistemini de söyle de Hotan'a geçiş yaptığında oyunun ne kadar kasacağını biz sana söylerizYoung Cleverınki gibi bir sistemin varsa Hotan' a giderken kasmaz diye düşünüyorum ama YoungClevere soruyorum Hotan'a gidince senin sistemde kasıyor mu Silkroad?
Bir zamanlar Quake serisinde (özellikle 3 arena'da) çok iyi oynardım. Çok hoşuma gitti şuan. Peki indiriyor muyuz ?
tabii ki o kadar hızlı interneti evimde kullanmıyorum
o mesajı yazdığım tarihte datacenterda çalışıyordum türkiyede kendi altyapısını kullanan 2 isp'den biri diyim siz anlayın
ayrıca laboratuar ortamında ulaşılan hız eğer yanılmıyorsam 500mbitten kat kat fazladır 500mbit çok yüksek bir hız değil ki 100gbit ve daha fazla taşıyabilen fiber kablolar var
Silkroad dışı söyleyin diyorsun. Şuanda Silkroad dışında oynanıcak oyun yok...
Her zaman Silkroad'ı tek geçerim.
Sitesi:JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: SilkroadOnline
CrossFire =>>> http://crossfire.subagames.com/
metin2'yi, cabal online'yi, hero'yu bana göre kalitesiz grafiklerinden,
knight ı artık çok sıkıcı geldiğinden,
Warrock ı ise grafik, oyunda yürüme hızı, silah çeşitsizliğinden dolayı önermiyorum...
Crossfire ile warrock bence karşılaştırılamaz...
uzun süreli olarak oynamak istediğin bi online oyun istiyorsan sana cs 1.5 i öneririm, en temizi
Ha bide Astron var...beğenceğini zannetmiyorum ama bi bak istersen
Astron =>>> http://astron.gameis.com/
birde tabi ki gururmuz olan oyun var...
http://www.icanfootball.com/
dünyada eşi yok, benzeri var...dünyanın ilk online tek karakterinn yönetildiği futbol oyunu...