Online oyun tavsiyesi ve tavsiye istekleri

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
lineage2. nette araştırırsan sürüyle parasız server bulabilirsin.

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeşşş benn quake i öneririmm internet üzerinden gayet rahat oynayabilirsin çok fazla bişey kurman da gerekmiyor kurulumları kendisi sen oynarken yapıyor....
QUAKE LIVE

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşşş benn quake i öneririmm internet üzerinden gayet rahat oynayabilirsin çok fazla bişey kurman da gerekmiyor kurulumları kendisi sen oynarken yapıyor....
QUAKE LIVE

Bir zamanlar Quake serisinde (özellikle 3 arena'da) çok iyi oynardım. Çok hoşuma gitti şuan. Peki indiriyor muyuz ?

medivel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hattrick.org 2,5 senedir oynuyorum. bağımlılık yapar. Futbol similatörü

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
pardon yanlış anladım, karıştırmışım :)...
iyide madem türkiyede 500 megabit bağlantı hızı yok, ve 512 mbit hız ilk kez 20 mart 2009'da labaratuar ortamında sağlanmışken, sen nerden sağladın bu bağlantıyı merak ettm...(ben en fazla 100 megabit hızla bağlantı olduğunu biliyorum, 512 mgabit hızda zaten yeni ulaşıldı)

tabii ki o kadar hızlı interneti evimde kullanmıyorum
o mesajı yazdığım tarihte datacenterda çalışıyordum türkiyede kendi altyapısını kullanan 2 isp'den biri diyim siz anlayın :)
ayrıca laboratuar ortamında ulaşılan hız eğer yanılmıyorsam 500mbitten kat kat fazladır 500mbit çok yüksek bir hız değil ki 100gbit ve daha fazla taşıyabilen fiber kablolar var

plex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir zamanlar ko oynardim ama onunda cilki çikti.kaç aydir oynamiyorum.tavsiye edebileceğiniz online oyun varmi.bir çoğunu denedim sarmadi.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
KO oynayan Adam Başka bir Oyunu Sevemez

ama ben HERO ONLİNE TÜRKİYE oynamıştım Ko yu bıraktıktan sonra baya Sarmıştı

Resmi Sitesi Burada

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Young Clever haklı şu ana kadar benim gördüğüm grafik olarak,gerek oynanış,atmosfer vs vs olarak en iyisi bana göre de silkroad silkroadda 90 lvl char almanın fiyatı 200 ile 1 buçuk milyar arası ile değişiyor yani ama 90 lvl yapmak öyle kolay değil doğrusu 100 lvl çıktı ama işte 3 yılda yeterince uğraşsan güzel bir 100 lvl char yapabilirsin yani o kadar sarıyorki adamlar 2,3 yıl uğraşıp yüksek lvller yapmışlar ha şunuda diyim sistemini de söyle de Hotan'a geçiş yaptığında oyunun ne kadar kasacağını biz sana söyleriz:DYoung Cleverınki gibi bir sistemin varsa Hotan' a giderken kasmaz diye düşünüyorum ama YoungClevere soruyorum Hotan'a gidince senin sistemde kasıyor mu Silkroad?:D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Young Clever haklı şu ana kadar benim gördüğüm grafik olarak,gerek oynanış,atmosfer vs vs olarak en iyisi bana göre de silkroad silkroadda 90 lvl char almanın fiyatı 200 ile 1 buçuk milyar arası ile değişiyor yani ama 90 lvl yapmak öyle kolay değil doğrusu 100 lvl çıktı ama işte 3 yılda yeterince uğraşsan güzel bir 100 lvl char yapabilirsin yani o kadar sarıyorki adamlar 2,3 yıl uğraşıp yüksek lvller yapmışlar ha şunuda diyim sistemini de söyle de Hotan'a geçiş yaptığında oyunun ne kadar kasacağını biz sana söyleriz:DYoung Cleverınki gibi bir sistemin varsa Hotan' a giderken kasmaz diye düşünüyorum ama YoungClevere soruyorum Hotan'a gidince senin sistemde kasıyor mu Silkroad?:D

Avrupa Patchi çıkmadan önce sistem kaldırıyordu Avrupa patch çıktı Dw'den hotana gidemez oldum:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ovv benim böyle yüklenmesi 10 saniye alıyordu böyle yükleniyordu da Hotan gözüküyordu 15 saniye sonra oyun akıcılığına geri dönüyordu ama o ne öyle her bölümde sadece Hotan'a ışınlandığın an o anki kamera açısında 100-150 tane adam.

Ama en iyisi Samarkand hatta Samarkandda 48 dakika durup Samarkandda çalan o müziği dinlediğim olmuştur.

Hotan'ın müzği de bir başka tabi.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2

açık konuşmak gerekirse, hayatımda knight online ve silkroad oynamadım =) hiç de hoşlaşmam =) ama bir yerlerden duymuştum, grafikleri vs de iyi diyorlar, o yüzden önerdim..

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tek Bildiğim ve Oynadığım "Metin2". Başka Online Oyun Oynamadım Zaten.

polat33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynamayı düşünürseniz oyun tavsiyesi olarak Newogame.com ogame private sunucu yeni ve hızlıdır , henüz resmi açılışını yapmadı yani bir kaç gün daha test yayını yapacak sonra sıfırlanıp fulltime kesintisiz devam edecek.

gameovermee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çok fazla zaman kaybı üstelik bu zamanı sen degil oyun belirliyor.
ille de ısrarcıysan TRAVİAN iyidir. eger browser oyunlar istemiyorsan fps oyunları falan online oynamak istiyorsan server listelerinin yayımlandıgı www.game-monitor.com sitesinden inceleme yapabilirsin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
2008 in Konusu Nerden Bulursunuzda Hortlatırsınız :)

Adam Üstüne Master Bile Yaptı Şimdiye Kadar Oyunun :)

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
left for dead 2 var online olarak oynayabılırsın ayrıca super bır Rpg oyunu olarak sana Combat Arms ı onerırım gecen yaz basından kalkamıyodum sabah 6 da acıodum sabah 6 da kapatıodum:Dyakında medal of honor cıkıcak onu bekle derım ıyı eglenceler.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Counter-Strike 1.5
77.79.99.194 server ip si bekleriz.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Bir zamanlar Quake serisinde (özellikle 3 arena'da) çok iyi oynardım. Çok hoşuma gitti şuan. Peki indiriyor muyuz ?

servera baglanmak ıcın ufak bı dosya var onu ındırıyosun daha sonra sıteye gırıyosun kullanıcı adını gırıp baglanıyosun harıtaya gelıyosun tıklıyosun oyun acılıyo onun ayarları var ıster tam ekran ıster kucuk ekran vs degıstırebılıyosun sadece eger oynadıgın harıta oyunun yuklu oldugu klasorde yoksa yanı sende o map yoksa patch seklınde harıtayı ındırıyo

quakelive ın bı benzerı (patchler vs bakımından) ve ondan daha eskı ve gercek tarıh ıcıren baska mmofps varsa o da Wolfenstein Enemy Territory dir harıtaların tamamı gercekten alın mamı bılmıyorum ama almanların parısı vurmak ıcın yaptıgı topun modellemesı oyunda kullanılmıstırdır dıyım bazı seylerı acıklar o :) Nazi~ABD çatışması ;)

---------- saat 00:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:24 eklenmişti ----------

tabii ki o kadar hızlı interneti evimde kullanmıyorum
o mesajı yazdığım tarihte datacenterda çalışıyordum türkiyede kendi altyapısını kullanan 2 isp'den biri diyim siz anlayın :)
ayrıca laboratuar ortamında ulaşılan hız eğer yanılmıyorsam 500mbitten kat kat fazladır 500mbit çok yüksek bir hız değil ki 100gbit ve daha fazla taşıyabilen fiber kablolar var

kota sınırlaması var mı pekı :P ne fılmler ındırım ben o ıntde bee:D:devil::devil::devil:

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
CrossFire =>>> http://crossfire.subagames.com/
metin2'yi, cabal online'yi, hero'yu bana göre kalitesiz grafiklerinden,
knight ı artık çok sıkıcı geldiğinden,
Warrock ı ise grafik, oyunda yürüme hızı, silah çeşitsizliğinden dolayı önermiyorum...
Crossfire ile warrock bence karşılaştırılamaz...

uzun süreli olarak oynamak istediğin bi online oyun istiyorsan sana cs 1.5 i öneririm, en temizi :)
Ha bide Astron var...beğenceğini zannetmiyorum ama bi bak istersen
Astron =>>> http://astron.gameis.com/

birde tabi ki gururmuz olan oyun var...
http://www.icanfootball.com/
dünyada eşi yok, benzeri var...dünyanın ilk online tek karakterinn yönetildiği futbol oyunu...

Sen bence Combat Arms'ı dene.CF'den daha iyidir.Hayran kalacaksın emin ol:)

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Cs 1.6'dan gerisi yalan
OrtamCs de takılan var mı :)
single playerda da en iyisi tabiki pop serisi

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Konu güzel başka oyun tavsiyesi strateji ön planda olucak Travian gibi o olmasın:D

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Wow' u tek geçerim.Ama kendini kaptırırsan insanlıktan çıkarsın.

MezraL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Browser tarzı değil de daha çok mmorpg gibi oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim..

Tarzı önemli değil metin2 knight silkroad wolfteam hero online mythos vs birsürü online denedim..

Tavsiye ettiğiniz oyunları ve özelliklerini yazarsanız sevinirim..