Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
online oyunları sevmiyorum çünkü sürekli ilgilenmen gerekiyor.bikaç gün işin çıktığında ve giremediğinde duman ediyolar hemen.online oyun istiyosan gir mynet oyun'a envai çeşit oyun var, onları tavsiye ederim, ama benim vaktim çok,7/24 internetteyim dersen bilemem
24 To Life öneririm. Hem RPG hemde yarı fps tarzı bir silah oyunu. Multiplayer Online modu var girip serverlarda oynayabiliyorsun... Vakit falan ayırman gerekmiyor istediğin zaman girip oynayabilirsin.
Ben hiç bulaşma derim ) çünkü çok zaman kaybettirecektir sana orada kaybettigin zamanı mesela bi programı ögrenmekle geçirebilirsin örnegin photoshop yada ilgi alanına ne giriyorsa
ben 3.5 yıldır silkroad oynuyorum ve bırakmaya calıştıgım anda yeni 1 özellik geliyor ve kaldıgımız yerden devam ediyorum aklın varsa hiç bulaşma online oyuna
ne mmorpg ne browser
Call of Duty 4 modern warfare sabah akşam hiç bıkmadan usanmadan oynarsın
sunuda unutma WOW sadece para verince eglencelı olur emın olabilirsin dediğimi dinle cod4 forever