- Reaksiyon puanı
- 1,561
mmo olarak guild wars 2 tavsiye ederim.
Keşke steamden alaydın la epice para kazandırma ? Bende steamden 5 dolara aldım ?@Uchiha Sasuke Epicte Crew 2 indirime girmiş 5 dolar civarlarına. Dün Kaptım gitti.
10 dolar İndirim kuponuna adam akıllı oyun bulamadım alam. 14.99 dolar aşağısına kupon geçeriz ama 20 dolara kadar oyunlar da pek beğenmedim.
Adamlar hepsini toplasan 150-180 dolar kadar oyunlar vermiş bana.Keşke steamden alaydın la epice para kazandırma ? Bende steamden 5 dolara aldım ?
aynen epic adamdırAdamlar hepsini toplasan 150-180 dolar kadar oyunlar vermiş bana.
Steam sana kaç dolar hediyye etmiş bakiyim?
Edit hatta 200 dolar üzeri diyebilirim.
@Uchiha Sasuke adlı kullanıcı, forumu terk etmiştir .Adres ver gelip kopartayım senin o şekeri sonra pişman olma bak. Dibinden kopartırım ağlarsın polise falan şikayet edersin
SilkRoad eski tadı vermiyor diyorlar. Her şey daha kolay hale gelmiş. Ben çocukluğumda oynardım. Böyle Unique kesmek için saatlerimizi harcardık. Hesap kasma vs. olaylarla epey uğraşmıştım. 32. Seviyeye gelince bıraktığımı hatırlıyorum.bende silkroad oynuyorum tabi işten vakit buldukca
SilkRoad eski tadı vermiyor diyorlar. Her şey daha kolay hale gelmiş. Ben çocukluğumda oynardım. Böyle Unique kesmek için saatlerimizi harcardık. Hesap kasma vs. olaylarla epey uğraşmıştım. 32. Seviyeye gelince bıraktığımı hatırlıyorum.