- Reaksiyon puanı
- 9,165
Paladins'i bir ara oynadım ama fazla oynamadım. Güzel oyundu. Tam kafa dağıtmalık bence.Paladins'in videosunu izledim keyifli gibi duruyor açıkçası...
Paladins'i bir ara oynadım ama fazla oynamadım. Güzel oyundu. Tam kafa dağıtmalık bence.Paladins'in videosunu izledim keyifli gibi duruyor açıkçası...
Steam'de ücretsizmiş.Ball 3d: Soccer diye bir oyun var. Bilen bilir, haxball vardı. Onun 3d'si ve daha gelişmişi. İçinde basket ve masatenisi filan da var.
Panik atağın rage ile birleşmesi sonucu anlık kafa sıyırması sonucu önce delirip kendini tokatlama, sandalyeyi duvara vurma, sinirden saçmalamana, nedensiz ve hunharca gülme, birşeyleri yumruklama gibi semptomlara neden olan ani sinir ataklarına denir. Bu atağı geçiren adamdan uzak durun, kırabilir, ısırabilir, koparabilir, kudurabilir, herşey olabilir. Dikkatli olun ve 155'i arayın, onlar işi hallederler.Rage attack nedir?
Steam'de ücretsizmiş.
Ball 3D: Soccer Online on Steam
Hiç oynadın mı?Black Desert
Knight Online
Silkroad Online
Metin2
Cabal
Cabal2
Karahan Online /Twelve Sky 2
Neverwinter
Eco of Soul
World of Warcraft oyunlarını
Oynamış biri olarak tek tavsiyem
WORLD OF WARCRAFT
Ağa Dediğin Oyunlar Tarih Eseri Bülent Ersoy Kız Olmadan Önce Oynanıyordu Bu Oyunlar**** of Salem [WEB TARAYICI]
Metin2 [MMORPG]
İstanbul Kıyamet Vakti [MMORPG]
No Man's Sky [Uzay]
Ben şu oyunu oynuyorum tavsiye ederim. SaltanatMt2 MMORPG official. Türkiye'nin en eğlenceli ve kaliteli PvP oyun sunucusu.Mmorpg tarzında fazla çoluk çocuk olmayan oyun önerisi varmıdır?
var sen cebindeki paradan haber ver yeterki world of Warcraft veMmorpg tarzında fazla çoluk çocuk olmayan oyun önerisi varmıdır?