Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,811
Tom Clancy's Rainbow Six Siege . Eğer satın alırsanız dehşet bir oyun.
Hakikaten bütün oyunlar benim bildiğim kendi sitesinden indirilir.GeEZGİNLER'den sadece SİLKROAD'ı indiriyordum hep.Özellikle ONLİNE oyunlar.Yalnız şu yorum bomba
Adam trojan'in ne olduğunu bilmiyor ve tam indirdeki dosyaların büyük çoğunluğunun virüslü olup, en güvenilir sitenin her zaman oyun yada programın resmi sitesi olduğunun farkında değil
Güvenmemek lazım 3. parti sitelerineHakikaten bütün oyunlar benim bildiğim kendi sitesinden indirilir.GeEZGİNLER'den sadece SİLKROAD'ı indiriyordum hep.Özellikle ONLİNE oyunlar.
Zor hele ki bu zamanda.Güvenmemek lazım 3. parti sitelerine
Tom Clancy's Rainbow Six Siege . Eğer satın alırsanız dehşet bir oyun.[/QUOTÇok iyi oyun
Silkroad'da çok güzeldi ama yeni skiller geldi ve oyunun içine ettiler Legend IV ile içine ettiler sonra da millet baktı sosyetikleşti oyunu bıraktılar.Kesinlikle En iyi online oyun tartışmasız Knight Online'dir halen devam eden bir serüven
Job: Heal'er Priest
Warrior
CS:GO ya da Point Blank bu dediğin tanıma çok iyi uyuyor. Genelde shooter tarzına bakman gerekecek. Ama diyim, günümüz MMORPG'leri level'den çok daha fazlası haline geldiler. Strateji, hız, oyunu bilmen vs. önemli.Arkadaşlar merhaba, ben bir oyun tavsiyesi istiyorum, bu oyun tavsiyesi online ya da multiplayer olmalı, ev arkadaşımla oynayacağız. Oyun şans üzerine ve geliştirme üzerine olmamalı. Ne demek bu? Zar atma varsa şans üzerinedir, üst level ile alt level arasında ciddi fark varsa bu geliştirme üzerinedir. Hayır, hayır istediğim bu değil. Arkadaşımla kafa dağıtmak için girip, oynayıp kapatacağımız, saatlerimizi vermemiz gerekmeyecek oyunlar. Örnek: haxball, pes, fifa, scrabble, counter strike... Mesela benim oynadığım bir oyun vardı Fantasy Tennis, çok keyifliydi, fakat ben yeni bir oyun istiyorum ki, ikimizde sıfır tecrubeli olalım, yarış, dövüş, spor hepsi olur.
CS:GO ya da Point Blank bu dediğin tanıma çok iyi uyuyor. Genelde shooter tarzına bakman gerekecek. Ama diyim, günümüz MMORPG'leri level'den çok daha fazlası haline geldiler. Strateji, hız, oyunu bilmen vs. önemli.
Siz hiç Point Blank oynadınız mı?CS:GO ya da Point Blank bu dediğin tanıma çok iyi uyuyor.
Bazı oyunlar pay to win olunca insanı sinir edebiliyor. Bence Zula'da pay to win bir oyun. Bazıları silahlarını yükseltiyor. Kimisi M468, AWP, Cheytac kullanırken ben ise genelde M4A1 ile oynuyorum.Genelde shooter tarzına bakman gerekecek. Ama diyim, günümüz MMORPG'leri level'den çok daha fazlası haline geldiler. Strateji, hız, oyunu bilmen vs. önemli.
Siz hiç Point Blank oynadınız mı?
Bazı oyunlar pay to win olunca insanı sinir edebiliyor. Bence Zula'da pay to win bir oyun. Bazıları silahlarını yükseltiyor. Kimisi M468, AWP, Cheytac kullanırken ben ise genelde M4A1 ile oynuyorum.
Windows'u sevme nedenim o oyun benim Bir de tera var tabi, sevimli ve hoş grafikleri ile bana kendini sevdirdi. Favori ırklarım itiraf ediyorum Elin ve Popori ama hem yetişkin olduğum için ikisini de almaya çekiniyorum, hem de erkek olduğum için Elin almaya çekiniyorum Şu iki sınıfın tatlılığına bakar mısın ?Siz hiç Point Blank oynadınız mı?
Windows'u sevme nedenim o oyun benim Bir de tera var tabi, sevimli ve hoş grafikleri ile bana kendini sevdirdi. Favori ırklarım itiraf ediyorum Elin ve Popori ama hem yetişkin olduğum için ikisini de almaya çekiniyorum, hem de erkek olduğum için Elin almaya çekiniyorum Şu iki sınıfın tatlılığına bakar mısın ?
Popori
Ekli dosyayı görüntüle 20750
Elin
Ekli dosyayı görüntüle 20751
--- Gönderi Güncellendi ---
Kar topu savaşları
Açıkçası az da zaman geçirecekseniz sonuçta siz bu oyunu oynayacaksınız ve emek vereceksiniz. Ayrıca dürüst olalım, yarım saat oynayıp kalkacağım deyip kendini kaptırdığında kaç saat olduğunu farkettin en son ? Bence daha çok eğlence faktörüne yoğunlaşın, sonuçta günümüz online oyunları PVP'lerde bile misal 20-29 level arası adamları ayrı arenaya, 60-69 level arası adamları ayrı arenaya alıyor PVP için. Örnek yine tera ve karahan online (TwelveSky)
Acaba Paladins Linux'ta oynanıyor mu? Bir bakayım.Paladins oynadım, güzel oyundur. Pip, Ruckus ve Skye favorilerim
Windows 10'da oynuyorum onu evet Gerçi şu an sildim bütün oyunları bir rage ile.Acaba Paladins Linux'ta oynanıyor mu? Bir bakayım.
@eronis Paladins Windows ve Mac OS'ta oynanabiliyormuş.
Paladins on Steam
Rage attack nedir?Windows 10'da oynuyorum onu evet Gerçi şu an sildim bütün oyunları bir rage ile.
Bazen kendimden korkuyorum ki bir rage attack geçirip de monitörü duvardan söküp askısıyla beraber cama doğru fırlatıp yoldan geçen bir aracın ya da hayvanın günahına girersem diye O ne lan öyle 100gb'lık oyun arşivlerini gözünü kırpmadan silmeler falan ?