SMaraz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
Clash of Clans güzel bir oyun, tavsiye ederim
World of warship oynadım blade and soul dragon prophet vs nerdeyse oynamadığım yok kimisi lol demiş mmorpg değil ki lol şu aralar tom clansy the division oynuyorum
warrock bnde oynuyrmben
metin2
warrock
silkroad
oynuyorum
Beyler sağlam FPS oyun önerisi lazım
İkisi de eski oynadığım oyunlar akşamleyin tekrardan bakarım eyvallah Semih abiÜcretsiz olacaksa
Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU on Steam
Warface on Steam
Bu ikisine bakabilirsin.
Blacklight'ı çok tavsiye ediyorlar deneyecemBunlar da hosuna gider belki
Blacklight: Retribution on Steam
America's Army: Proving Grounds on Steam
O oyun gerçekten çok zevkliydi TR 'de pek fazla o türden oyun olmadığı için çok güzel gelmişti, sanırım sonları biraz laglıydı.Bir ara MARS online vardı.Çok acayip zevkliydi.Ama iflas etti oyun şimdi kapalı.
Goley oynuyorum bazen arada Euro Truck 2 Multiplayer.Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 4 bazen.
Bence öyle veya böyle World of Warcraft...
Bir kere tadını aldın mı bırakmak zor
World of Warcraft'ın güzelliği tabiki tartışılamaz ama LoL çıktıktan sonra Warcraft oynayan pek kalmadı.
Legion la tekrar dolacak
Bilgisayarım kaldırmıyor allahtan Yoksa Tera'yı mı oynayım, bunu mu oynayım diye şimdi kafa patlatıyordumRiders of Icarus Yeni Başladım Süper Çok Zevkli...Eski Knight Oyuncusuyum...
Tera,yıda Oynadım Riders Daha İyi...Bilgisayarım kaldırmıyor allahtan Yoksa Tera'yı mı oynayım, bunu mu oynayım diye şimdi kafa patlatıyordum
Bir zamanların efsane oyunu.Şimdi ise genellikle PLANET SRO var o çok popüler.silkroad aynuyacaksan sana tavsiye sabah10:00'dan önce akşam 23:00'dan sonra gir oyun bomboş oluyo eger gine oynayamıyorsan metin2 tavsiye ederim türkçe ve cok kolay ama sitesinden indirne trojen atıp anakarıtını yakarlar tamindirden yada gezginlerden indirmeni tavsiye ederim
Bir zamanların efsane oyunu.Şimdi ise genellikle PLANET SRO var o çok popüler.
metin2 tavsiye ederim türkçe ve cok kolay ama sitesinden indirne trojen atıp anakarıtını yakarlar tamindirden yada gezginlerden indirmeni tavsiye ederim