Online oyun tavsiyesi ve tavsiye istekleri

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Warfame tarif ettigin kriterlere tam uyumlu

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
War craft güzel bir oyun eskiden oynardım

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ogame oyna, Ne sıkıntın kalır ne tasan :)

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bende aion oynamıştım bir ara.Tavsiye ederim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum senin ilacın League of Legends, başla 1 yıl içinde iyi oyuncu olursun.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum senin ilacın League of Legends, başla 1 yıl içinde iyi oyuncu olursun.

Bi ara oğlen baslayip ertesi gun sabaha kadar oynadim yukleme ekraninda su ve tuvelet ihtiyqcimi gideriyodum.ama bi zaman sonra bayiyo o da sirf bi kisi yuzunden sinirlerin alt ust olabiliyo benim onerim titanfall al online modu harika

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bi ara oğlen baslayip ertesi gun sabaha kadar oynadim yukleme ekraninda su ve tuvelet ihtiyqcimi gideriyodum.ama bi zaman sonra bayiyo o da sirf bi kisi yuzunden sinirlerin alt ust olabiliyo benim onerim titanfall al online modu harika

LoL sıkmaz baymaz, sıkan ve bayan aynı şampiyonları oynamak ve kendini geliştirmemek.

Biz raidcall'da 20-30 kişilik bir grubuz yıllardır oynuyoruz bir birimizide çok önceden tanıyoruz baya eğlenceli her gün 10 15 kişi mutlaka açık olur sadece trollesek bile 10 oyun sıkılmadan oynuyoruz.

Titanfall alıcağına Battlefiled 4 alsın.

Titanfall'a baktım ben beğenmedim o oyunu, bana göre bf4'ün onlinenı üzerine bir oyun yok.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bf 4 pahali diye titanfall soyledim bide arkadaslarinla lol oynuyosan tabikide sikilmazsin.ben hep tek giriyom 4 senedir oynuyodum gecen ay biraktim nerden baksan bi 350 lira yatirdim kostumlere bide ayni karakterle 2 kere ust uste oyniyamam ben.zaten en son bi azir acmadim onun disinda butun herolar acik.zed hastasiyimdir bu arada .dd

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ulam. Bugünlerde bende ona sardım he. Gel 3x e kapışalım koruma bitmeden 200 tane asker bastım korkun benden

Ben ts8deyim valla bi oynadim suan emperyanlar 530 civari pretoryan 510 lejyoner 520 mancinik 12 sezar 15 impertosda 60 civari etrafimda koy kalmadi herkez birakti oyunu :D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben ts8deyim valla bi oynadim suan emperyanlar 530 civari pretoryan 510 lejyoner 520 mancinik 12 sezar 15 impertosda 60 civari etrafimda koy kalmadi herkez birakti oyunu :D
La benim koruma bitmişti. Baktım 72 saat daha uzatma var :D onu da kullandım rahatrahat gelişiyorum. Eskiden bu kadar kolay değildi. Asker sayısı nüfusu geçti :D

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Lol iyidir , özellikle yarışma olunca harika oluyor. Oynamasını bileceksin şampiyonalar çok zevkli. Ama ilin Gücün varsa o kötü ya en kısası 30 dk çekişmeli olursa falan kaptırırsın neyse ki ben bıraktım :P

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Arkadaşlar MMORPG tarzında metin2 , kngiht tarzı oyun arıyorum (Biliyorum belki onlarca kez konu açıldı).Neverwinter indirdim abi oyunda bir sürü npc var.Gerçekten online oynayan insan sayısı çok az + çok karışık.Sizce yeniden knight veya metine geri mi dönsem ?

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Open World oyunlarda NPC sayısı fazla olur. Daha karışık olur oyun. Çünkü daha kapsamlı bir dünya var. NeverWinter diğer Open World oyunlara kıyasla fazla NPC ye sahip olduğu da söylenemez. NW online oyuncuya sahip bir oyun aslında ama Open World olmasından dolayı kendinizi tek başınıza hissetmeniz normal.

Knight, M2 gibi oyunlar ömrünü doldurdu artık. Oyun dünyasi open world ve free action combat a kaydı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Pek hoşlanmadım açıkçası eski oyunlar gibi ve hala oynayanı olan oyun var mıdır acep ?

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Cabal Online hala hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip bakabilirsiniz. Onun dışında Open World'un üzerine biraz daha gidebilirim derseniz Tera Online.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Metin2 oyna, yeni gelen karakteri kas. Lycanin yuksek leveli gercekten cok kuvvetli. Ninja savasci kirmasi bi karakter ve her statu ise yariyor. Hp veriyosun savunma veriyor, sp veriyosun hava kilici benzeri bi skilin saldırısını arttiriyor, dex veriyorsun skillerin saldirisini arttiriyor. Bi dusun derim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
oyunda aradığım özellik çok oyuncunu oynaması,çok fazla kişi oynarsa oyuna alışabilirim sevebilirim şuan resimlere bakınca bi garip geliyo metin ve kngiht sonrası , fazla online kiş var mı? guild wars'ta (LOL bütün oyuncuları sömürdü resmen :D )

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=450738]tmt[/MENTION]

GW2'de aktif oyuncu sayisi 50.000 civari. Girip bakabilirsin, bir sey kaybedecegini sanmiyorum.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
tavsiyen için sağol dostum, metin 2 singapur deneyeceğim indirdim sayılır :)