byjuck
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
quake live güzel ama ''awaiting challenge'' yazısı çıkıyor sıkıntı neyden kaynaklanıyor acaba ?
beyler bana fps türünde farcry gibi araba sürüşü, gta 5 gibi atmosferli bir oyun önerirmisiniz
Just Cause oynamadiysan tavsiye ederim. Onun haricinde watch dogs, saints row veya mafia serisine bir göz atabilirsin.
just cause 2 oynamıstım kasıyodu ama güzeldi bu arada watch dogsu tercih edenler varmı yani oyunda fps sıkıntısı varmı çünkü 64 bit sistem istiyor bende ise 32 bit sistem var (x64 işlemci) mafia 2 oynadım sevmedim saints row pek iyi değil zaten bana gta 5 gibi atmosferli araba sürüşlü vb oyunlar önerin
önerecekler için ;
just cause
watch dog
farcry 1-2-3-4
bf2
apb reloaded
saints row
mafia 1-2 gibi oyunlar yerine baska oyunlar önerin
Warface
Crossfire
League of Legends
Crossfire ve lol
üzgünüm ama malesef yok.Bende çok aradım metin2 tarzı oyun ama yok.Eski metin2 oyuncularındanım şimdiye kadar metin2 türktede pvp dede baya uğraştım ama artık yeter. Aradığım oyun metin2 tarzı yani mmorpg tarzı oyun arıyorum.Metin2 Knight tan sonra o tarzlarda türkçe olupta çok oynan bişey bulamadım. Böyle zamanınızı verdiğinizdede çok güzel şeyler çıkartabileceğiniz bir oyun.Böyle paso para yatır geliş para yatır geliş çılgınlığının olmadığı bir yer.Yardımcı olursanız sevinirim.
Eski metin2 oyuncularındanım şimdiye kadar metin2 türktede pvp dede baya uğraştım ama artık yeter. Aradığım oyun metin2 tarzı yani mmorpg tarzı oyun arıyorum.Metin2 Knight tan sonra o tarzlarda türkçe olupta çok oynan bişey bulamadım. Böyle zamanınızı verdiğinizdede çok güzel şeyler çıkartabileceğiniz bir oyun.Böyle paso para yatır geliş para yatır geliş çılgınlığının olmadığı bir yer.Yardımcı olursanız sevinirim.
Open worl baya iyiydi hoşuma gidiyor.Bu aralar o tarz bir oyun arayıpta bulamadım.Söylediğiniz oyunda ingilizce pek ingilizce oyun yanlısı değilim.Isınamıyorum.Vindictus a başla Open World den vazgeç.
Başka güzel bir online oyun bulabildiniz mi bari?üzgünüm ama malesef yok.Bende çok aradım metin2 tarzı oyun ama yok.
hiç biri metin2 gibi değil.Never Winter indirmiştim oyunda oynayan yok Şuanki metin2 bile diğer oyunlardan iyidir.Ama eski tadı yok, herkes lol diye delirmiş.Bende bu güünlerde arıyorum ama bulamadım.Aion falan filan bir sürü şey söylendi hiçbirinin oyuncu sayısı fazla değil.Bu aralar online adam akıllı bir oyun olsa iyi giderdi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Open worl baya iyiydi hoşuma gidiyor.Bu aralar o tarz bir oyun arayıpta bulamadım.Söylediğiniz oyunda ingilizce pek ingilizce oyun yanlısı değilim.Isınamıyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Başka güzel bir online oyun bulabildiniz mi bari?
LOL'e bir ben ısınamadım heralde birtürlü alışamadım.Oyun dediğinde karakteri dizersin uraşırsın toplanırsın nebiliyim zevki farklıydı metin2 nin de şimdi hiç tadı yok hiçbirşeyin tadı yok.hiç biri metin2 gibi değil.Never Winter indirmiştim oyunda oynayan yok Şuanki metin2 bile diğer oyunlardan iyidir.Ama eski tadı yok, herkes lol diye delirmiş.