Selamlar. Üniversiteye hazırlanıyorum ve üniversiteye gidersem oyunlara çok vakit ayıramayacağımı biliyorum. Bu yüzden fiyat performans, cebi yakmayacak böyle bir sistem almam mantıklı olacaktır. 4-5 yıl kadar beni idare edeceğini düşünüyorum.
Oynayacağım oyunlar ise;
Battlefield 1 : Düşük Ayarlar.
Valorant : Düşük Ayarlar.
Fortnite : Performans Modu.
Minecraft : 16 Chunk (Arada bir shader kullanmayı düşünüyorum.)
Kardeşim var ve o da okula gidiyor. O da o kadar oyun oynamayacak ve aynı oyunları oynayacağız. Üniversite bitene kadar bu sistem beni götürür mü? 6 ayda bir içini temizlemek mantıklı mı?
Bütçem çok yok 20.000 TL. en fazla 21.500'e çıkabilirim. Monitör ve diğer ekipmanları sonra alacağım. AMD sistemde olur NVİDİA sistemde olur. Yeter ki üniversite boyunca ve üniversiteden sonra 1-2 yıl kadar götürsün.
Oynayacağım oyunlar ise;
Battlefield 1 : Düşük Ayarlar.
Valorant : Düşük Ayarlar.
Fortnite : Performans Modu.
Minecraft : 16 Chunk (Arada bir shader kullanmayı düşünüyorum.)
Kardeşim var ve o da okula gidiyor. O da o kadar oyun oynamayacak ve aynı oyunları oynayacağız. Üniversite bitene kadar bu sistem beni götürür mü? 6 ayda bir içini temizlemek mantıklı mı?
Bütçem çok yok 20.000 TL. en fazla 21.500'e çıkabilirim. Monitör ve diğer ekipmanları sonra alacağım. AMD sistemde olur NVİDİA sistemde olur. Yeter ki üniversite boyunca ve üniversiteden sonra 1-2 yıl kadar götürsün.