jaanki07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Hereos Of Storm bekle!!! Kesinlikle değecek:clap:
Microvolts ilk çıktığında bayağ bi oynamıştım, eğlenceliydi ama bu dediğim belki 2 belkide 3 yıl önce. Neler değişti bilmiyorum. Bana sorarsan microvolts
Sağolun hocam... Microvolts'u pek oynama fırsatım olmadı da... Neden eğlenceli olduğunu düşünüyosunuz? Oynamış biri olarak sizin fikirleriniz önemli şu anda benim için...
İkisi hakkında da en ufak bir bilgim yok ama MARS daha iyi gibi.
Açıkcası ilk başlarda herkesden önce çözmüştüm oyunu, o yüzden bayağ keyifli gelmişti bana Silahlar falan farklıydı, mantıklı oynayan kazanıyordu. Hiç Pek oynama fırsatın olmadıysa dene bi, benim fikirlerimle karar verme. Zevk renk işi bu
M.A.R.S. oynamayı denedim ama 5-10 dakika sonra kapatıp kaldırdım. Diğerini denemedim ama yine de Microvolts diyorum
M.A.R.S onlineyi çok oynadım ama ileride insanı sıkıyor ve bırakıyosun üstelik çocuk çok var adamı vurduğunda küfür yeme olasılığı yüksek ben bırakalı 1-2 ay oluyor.Diğerini bilmiyorum grafiği kötü oynamasanda çok bişey kaybetmezsin gibime geliyor
bence mars online daha ön planda. modları ve oynanabilirliği daha kolay. üstleik grafikleride cocukca degıl
M.a.r.s iyidir oynamisligim var asiru Zevk vermişti bana onerim mars