- Reaksiyon puanı
- 31
abi sen wtcn ne ye benziyorsun alakasız ama söyliyeim dedimOuvvvv para istediyse olay tam bambaşka ağa ? Doğru anlat sen olayı
abi sen wtcn ne ye benziyorsun alakasız ama söyliyeim dedimOuvvvv para istediyse olay tam bambaşka ağa ? Doğru anlat sen olayı
verdinmiki?1 sene önce kızlar tuvaletine girip işimi halledip çıktım ama içerde bi kiz vardı beni gördü sapık fln zanneti bana günde 15 tl verirsen kimseye söylemem demişti... çok cringeti
Mesaj otomatik birleştirildi:
bune ben mi tek anasının kuzusuyum : D
O kim ki? Tanımıyorum etmiyorum ama Bence o bana benziyor ?abi sen wtcn ne ye benziyorsun alakasız ama söyliyeim dedim
of course hayır ve sonra herkeze söyledi ama bizim sınfıtaki kızlar elit insandı ama erkekler.... erkekler tarafından adım ** sever diverdinmiki?
haklsıın abi en iyisi sensin abiO kim ki? Tanımıyorum etmiyorum ama Bence o bana benziyor ?
Boşver abi ne kadar benzerse benzesin senin kadar alfa olamaz [emoji41]O kim ki? Tanımıyorum etmiyorum ama Bence o bana benziyor [emoji1787]
Ellerin dert görmesin8 bittiginden beri elimi sürmedim ?
aa abi profiline girince anladım ...O kim ki? Tanımıyorum etmiyorum ama Bence o bana benziyor ?
Amin amin ? hep sürdüm hep sürecegim ? darısı süremeyenlerin başına ??Ellerin dert görmesin
Sürülmeyen yer görmesin ?
sakinmi!? bence ortaHocanın gözünün içine baka baka kopya çekmek , birde tuvalete girenin üstüne tasla su dökerdik. Sakin hayattı bizimkisi biraz
Bence gayet sakin.sakinmi!? bence orta
herkers baya çalkantılı yaşamış acaba bu olaylar hangi yılda gerçekleşti?
Baktın yetiştiremiyorsun ayakları da devreye sok ? ?Amin amin ? hep sürdüm hep sürecegim ? darısı süremeyenlerin başına ??
kardeş Afedersin Gözünün içine baka baka kısmı çok sıkıntılı olaya benziyor. ?Hocanın gözünün içine baka baka kopya çekmek , birde tuvalete girenin üstüne tasla su dökerdik. Sakin hayattı bizimkisi biraz
Ya biraz abartılı gelecek ama kimseye karışmazdı zaten önemli sınavlara da vermezlerdi kağıdımı alırdı çoğu zaman gider masasından tekrar alır devam ederdimBaktın yetiştiremiyorsun ayakları da devreye sok ? ?
kardeş Afedersin Gözünün içine baka baka kısmı çok sıkıntılı olaya benziyor. ?
İyi ki ne dediğimi anlamadın. ?Ya biraz abartılı gelecek ama kimseye karışmazdı zaten önemli sınavlara da vermezlerdi kağıdımı alırdı çoğu zaman gider masasından tekrar alır devam ederdim
İçimi fesatlaştırmak istemiyorum sadece , ban yiyebilirimİyi ki ne dediğimi anlamadın. ?
Neyse senin de Hoca saf demiycemde bıkkınlığa gelmiş diyebilirim.
Ayaklarım acır uf olur ???Baktın yetiştiremiyorsun ayakları da devreye sok ? ?
Bence O Akıllı tahta daha ne sahneler görmedi senin filmlerden. ?11. sınıftı 6-7 kişiyiz kış olduğu için öğle araları sınıfta kalıyorduk canımız sıkıldığından akıllı tahtada izlemek için film getirmiştim açtım filmi 15 dakika izledik izlemedik sınıfa müdür girdi tabii herkes sırada oturduğundan girer girmez kapatamadım nereden bileyim müdürün gireceğini başladı ne izliyonuz böyle demeye bizde hocayı sinirlendirmeyecek cevaplar veriyoruz sonra bayağı bir konuştu işte size bu tahtaları bunun için mi veriyorlar falan filan film de bu arada devam ediyor ve uygunsuz bir sahne var (gerçekten sadece 1 sahne var o da 2 snlik bir şey okulda izlemeye +18 film getirmiyorum yani) sahne yaklaşıyor ben içimden çık git artık diyorum en son bir daha görmeyeyim diye bağırdı çıktı bir rahatladım var ya bir daha da akıllı tahtayla uğraşmadım ve lise boyunca sınıfa daha da müdür girmedi ??
Cidden daha açmadım açar mıyım hiç ?Bence O Akıllı tahta daha ne sahneler görmedi senin filmlerden. ?
Hem suçlu hem güçlü ?Lisede bir hocanın arabasını çizmiştik daha sonra şikayet edip okuldan da gönderdik... @Didem Ergin ve iki arkadaşımızla birlikte
Umarım o hoca burada değildir. Yoksa suç itirafı elde etmiş olcak ? ?Lisede bir hocanın arabasını çizmiştik daha sonra şikayet edip okuldan da gönderdik... @Didem Ergin ve iki arkadaşımızla birlikte
Ama haketmişti hem bana hakaret etti hem de arkadaşımızın ölen babası üzerinden hadsizce espri yaptıHem suçlu hem güçlü ?
Kamera görüntülerimiz vardı zaten ama tüm hocalar haklı olduğumuzun farkındaydı disiplin cezası bile almadık?Umarım o hoca burada değildir yoksa suç itirafı yakalamış olcak ? ?
Kansızmış resmen..Ama haketmişti hem bana hakaret etti hem de arkadaşımızın ölen babası üzerinden hadsizce espri yaptı
Kamera görüntülerimiz vardı zaten ama tüm hocalar haklı olduğumuzun farkındaydı disiplin cezası bile almadık?
Vay be..Ama haketmişti hem bana hakaret etti hem de arkadaşımızın ölen babası üzerinden hadsizce espri yaptı
Ona gücümüz yetmezdi??Vay be..
Lastikleri de halletmeliydiniz o zaman.