- Reaksiyon puanı
- 16,602
6. sınıfta arkadaşımla okul merdivenlerinden inerken önümdeki 8. sınıfa vurup suçu arkadaşıma atmıştım
Sonra o çatalı geri kullandın mı? Yıkamadan.Orta okuldayken yerli malı haftasıydı tabak kalmamıştı biz de en yakın arkadaşlarımızla bölüşüyorduk tabağı arkadaşım çok hızlı yiyor diye kalçasına çatal saplamıştım kızın kalçası kanadı baya da canı yanmıştı ?ohh iyi yapmışım ve evet hâlâ arkadaşız
Hayır kullanmadım ?Sonra o çatalı geri kullandın mı? Yıkamadan.
İmha edilmiştirSonra o çatalı geri kullandın mı? Yıkamadan.
Çığlık atmıştıİmha edilmiştir
İnşallah öyledirHayır kullanmadım ?
şaka mı?Orta okuldayken yerli malı haftasıydı tabak kalmamıştı biz de en yakın arkadaşlarımızla bölüşüyorduk tabağı arkadaşım çok hızlı yiyor diye kalçasına çatal saplamıştım kızın kalçası kanadı baya da canı yanmıştı ?ohh iyi yapmışım ve evet hâlâ arkadaşız
Alla Allah yalan mı söyleyecemİnşallah öyledir
Hayır ?şaka mı?
Arkadaşına çatal saplayan adam onu da yapar, tamam inandım.Alla Allah yalan mı söyleyecem
Ana okulunda elime çatal saplamıştı biri aynı ana okulundamıydık ?Orta okuldayken yerli malı haftasıydı tabak kalmamıştı biz de en yakın arkadaşlarımızla bölüşüyorduk tabağı arkadaşım çok hızlı yiyor diye kalçasına çatal saplamıştım kızın kalçası kanadı baya da canı yanmıştı ?ohh iyi yapmışım ve evet hâlâ arkadaşız
Eklere satarsın beArkadaşlarımı ekler uğruna sattım.Pişmanmıyım? Evet.Yaptığım en karaktersizce hareket buydu sanırım.
Olabilir ?Ana okulunda elime çatal saplamıştı biri aynı ana okulundamıydık ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklere satarsın be
Evlilik yüzüğü yerine ps57.siniftaydik bizim sınıf ful erkekti.evlilik töreni falan yapiyoduk Ben de nikah memurlugu yapıyodum.?
Bir günde sınıftan iki erkeği daha evlendirmistik.bizde sınıf kapısının önünde 7-8 kişi kuyruk oluşturarak sınıfa gelenlerle düğünümüze hoş geldiniz diye el sıkışıyoduk.Aaahh ne günlerdi.gulmekten zor yazdım ?
Not:yanlış anlaşılmasın şaka amaçlı yapıyorduk
bizim 7. sınıfta herkes sırayla hamile kalmıs seyi oynuyorduk sonra bir gün basıldık hatta sıra bendeydi işte arkadsım dedi kimse hatırlmaz üzerinden kaç yıl geçti gecen biri geldi bunu söyledi sınıfın ortasında zort oldum ama eğlenceyldi ?7.siniftaydik bizim sınıf ful erkekti.evlilik töreni falan yapiyoduk Ben de nikah memurlugu yapıyodum.?
Bir günde sınıftan iki erkeği daha evlendirmistik.bizde sınıf kapısının önünde 7-8 kişi kuyruk oluşturarak sınıfa gelenlerle düğünümüze hoş geldiniz diye el sıkışıyoduk.Aaahh ne günlerdi.gulmekten zor yazdım ?
Not:yanlış anlaşılmasın şaka amaçlı yapıyorduk