- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 6,906
Üzerime alınmalımıyım ?Anlat artık milleti kanser etme
Üzerime alınmalımıyım ?Anlat artık milleti kanser etme
Ben olsam ben de öyle yapardımbizim okulda kartlar var ve içine para yükleyip okulda yemek filan alıyorsunuz ama öğretmenlerinkide hem asansöre binip hemde o karta para yükleyip yemek yiyebiliyordunuz bende hocanın kartı yere düşmüştü cepledim sonra onla asansöre filan bindim yemek aldım içindeki parayıda bitirdim sonra kartı kesip kartı dışarıda bir çamur çukuruna attım
Ansansöre para vermek çok saçma otobüs mü bubizim okulda kartlar var ve içine para yükleyip okulda yemek filan alıyorsunuz ama öğretmenlerinkide hem asansöre binip
İlginçmiş3 sınıf birleşip futbol oynuyoduk biri yere düştü topta ondaydı hepimiz üstüne atladık ben herkes atlayınca sonra bitirişi yapmıştım arkadaş pipetle besleniyor
Biz biraz kopuktuk neden 3 sınıf birleştik ona şaşıyorum büyük ihtimalen sayımız az olduğundan bide niye çocuğun üstüne atlıyosun salakmısın demi vallaha kendime saydırıyomİlginçmiş
??Biz biraz kopuktuk neden 3 sınıf birleştik ona şaşıyorum büyük ihtimalen sayımız az olduğundan bide niye çocuğun üstüne atlıyosun salakmısın demi vallaha kendime saydırıyom![]()
Sevdiğim kıza açıldığım gibi kaçtım.Evet herkes hayatında illaki bi halt yemiştir özellikle okulda, okul da yaptığınız ve asla kimseye anlatmadığınız itiraflarınızı alalım ? ben en son söyleyeceğim
? ? ? ?Ortaokulda okuldan kaçtık, daha ne olsun ? ? ?
Şimdi neler yaşıyorsun, çılgınlık dediğin şeye bak ?Bi keresinde yanlışlıkla kızlar tuvaletine girmiştim ?
Hocam ben valla girmedim ama bir arkadaşım yanlışıkla 3 defa girdi.Bi keresinde yanlışlıkla kızlar tuvaletine girmiştim ?
Bizde yapardık.Arkadaşımı kızlar tuvaletine itmiştim.
Ben kablosuz klavye ve fare götürüyordum GTA san andreas ta striptize gidiyordum Akıllı tahtaya indirmiştim taa ki hocalar görene kadar ...Yanlışlıkla Akıllı Tahta'yı kilitledim. 2 hafta ders işlenmedi. (Hoca sadece Morpa'dan ders işliyordu. Eli, kolu kesilmiş gibiydi. xD)
En basitlerinden birini anlattım. Daha bir sürü olay var. qwe
kursdan kaçıp irternet cafeye kaçardık ?Şimdi neler yaşıyorsun, çılgınlık dediğin şeye bak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir kaç sefer okuldan sonra iki saat zorunlu olan kurslardan, Türkçe dersi olduğu gün Türkçe hocası değiştiği için kaçmıştık. Ne kötü bir hocaydı ya
Benim öğretmenim babamdı gidip bilgisayardan okul zili ayarlarıyla oynuyordum gizlice babam da tabiki yakalayınca kızıyorduAğlamadın mı ilk okulda? ? İtiraf köşesi burası korkma anlat
Biz kurstan kaçıp üzüm bağına gidiyorduk üzüm biçip mezarlıkta yiyordukkursdan kaçıp irternet cafeye kaçardık ?
bi de şey geldi aklıma Kütüphane bilgisayarlar vardı CS 1.6 usb ye atmıştım oynardım ? ders boş olunca hocalara çaktırmazdık.Benim öğretmenim babamdı gidip bilgisayardan okul zili ayarlarıyla oynuyordum gizlice babam da tabiki yakalayınca kızıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz kurstan kaçıp üzüm bağına gidiyorduk üzüm biçip mezarlıkta yiyorduk
Hoca kopya çekerken yakaladığında hoca bana “utanmıyormusun kopya çekmeye” diye sorduğunda pişmiş kelle gibi sırıtıp daha sonra hocam bu kopyayı unuttunuz demiştim.???Hoca yine kızınca cevap olarak geğirmiştim.???Evet herkes hayatında illaki bi halt yemiştir özellikle okulda, okul da yaptığınız ve asla kimseye anlatmadığınız itiraflarınızı alalım ? ben en son söyleyeceğim
En sonunda öğrendiler mi peki?bi de şey geldi aklıma Kütüphane bilgisayarlar vardı CS 1.6 usb ye atmıştım oynardım ? ders boş olunca hocalara çaktırmazdık.
Bizde internet yoktu akıllı tahtaya usb yle san andreas kütüphane nöbetçisi oluncada usb ye gta vicecity atar kurup oynardım ama helikopter görevine kadarbi de şey geldi aklıma Kütüphane bilgisayarlar vardı CS 1.6 usb ye atmıştım oynardım ? ders boş olunca hocalara çaktırmazdık.
Ben din dersinde tek kopya çekerdim sadeceHoca kopya çekerken yakaladığında hoca bana “utanmıyormusun kopya çekmeye” diye sorduğunda pişmiş kelle gibi sırıtıp daha sonra hocam bu kopyayı unuttunuz demiştim.???Hoca yine kızınca cevap olarak geğirmiştim.???
Öğrenmediler.En sonunda öğrendiler mi peki?
Akıllı tahta da Gta san oynarken yakaladılar beniÖğrenmediler.
vay be nasıl oldu ?Akıllı tahta da Gta san oynarken yakaladılar beni
Kızlar gidip şikayet etmiş demişlerki milleti öldürüyorlar.vay be nasıl oldu ?
kızlar zaten ispiyoncu. demeye gerek yok. orta okulda gördüm. lisedeyim. bi ara bi kızla tartıştım şikayet etmedi ispiyonlamadı.Kızlar gidip şikayet etmiş demişlerki milleti öldürüyorlar.