Ogame Oynayanlar

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ogame oynayanlara bi sorum olucak,bina geliştirmede kademe kademe artırıyoruzya bi bina max. kaç level olabiliyor ? bi sınırı varmı yoksa sınırsız geliştiriliyormu ? eğer sınır varsa kaç olduğunuda söylerseniz sevinirim

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim bilgiler tarzı bir yer vardı orada bir binanın kaç kademeye kadar geliştirildiği ve her kademede ne kadar malzeme gerektiği yazıyordu tablo gibi kurcalarsan bulabilirsin ama benim oynadığımda evren 2 yeni açılmıştı sen düşün artık 7-8 sene olmuştur :D

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İlerledikçe daha ilerisini gösteriyor o ekranı biliyorum ben toplamı soruyorum

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ah! ogame ah! (:

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Yanlış bılmıorsam bır sınırı yok.. sınır yok derken su sekılde .. paran oldugu surece arttırabılrsın ancak sonucta her gezegenının bellı bır kapasıtesı var . ana gezegen 160 mıydı 170 mıydı ole bırsey.. attıgın somurgeler ıse random olarak bellı bır buyukluge sahıp... bunlar da en fazla kac oluo bılmıorum .. ama 200 den fazla olanlar var onu bılıorum.. Sımdi her yaptıgın bına kademesı ıcın 1 gezegenın 1 alanına esıttır .. Sen sonucta hammade olarak kullansanda en az 5-6 cesıt bınaya basman gerekecek . Gezegenın kapasıtesını 240 dusunsen 6 cesıt bınaya basarsan yaklasık örnğ. metalı 40 kademeye kadar getırebılırsın . ...

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yanlış bılmıorsam bır sınırı yok.. sınır yok derken su sekılde .. paran oldugu surece arttırabılrsın ancak sonucta her gezegenının bellı bır kapasıtesı var . ana gezegen 160 mıydı 170 mıydı ole bırsey.. attıgın somurgeler ıse random olarak bellı bır buyukluge sahıp... bunlar da en fazla kac oluo bılmıorum .. ama 200 den fazla olanlar var onu bılıorum.. Sımdi her yaptıgın bına kademesı ıcın 1 gezegenın 1 alanına esıttır .. Sen sonucta hammade olarak kullansanda en az 5-6 cesıt bınaya basman gerekecek . Gezegenın kapasıtesını 240 dusunsen 6 cesıt bınaya basarsan yaklasık örnğ. metalı 40 kademeye kadar getırebılırsın . ...

Anladım,max. var yani,tamam arkadaşlar,güzel bir proje üzerinde çalışıyorum,yardımcı olduğunuz için teşekkürler,umarım beğeniceksiniz projemi (browser oyunu ancak konudan bahsetmeyelim demi :) orjinal bişey olucak ) :thumbup1:

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sevye 99 kadardır :thumbup1: