Herkese selamlar
Yakın zamanda Monster Abra a5 v15.5 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Yani sizde biliyorsunuzdur o duyguyu bi latop alacağınız zaman onu mu alsam bunu mu alsam diye aklınızda çok soru oluyor ve yani monsteri internet hariç sadece bayyileri sattığı için böyle elleyip dokunup inceleyemedigim için de aklımda bir sürü soru var en başta
-Bilgisayari yorucak şeyler yapmadan şarjı ne kadar dayanıyor
-Zaten monster teknik servisiyle ünlü ama yinede eğer tecrübe ettiyseniz teknik servisi nasıl
-Su ana kadar bi şikayetiniz var laptoptan
Ve bunun gibi işte kullanım tecrübelerinizi söylerseniz çok mutlu olurum
120 Hz panel
GTX 1650 ekran kartı
İ5 10300 h
250 GB ssd
1 TB HDD (Alırsam HDD ekletip Alican)
Güçlü fanları
Gibi gibi özellikleriyle beni cezbetti açıkçası kasa kalitesi bı tık kötü olsa da bütçem kısıtlı olduğundan dolayı bu laptopu iyi buldum...
Bu arada bütçem Max 8k eğer başka tavsiye varsa onlara da açığım
Bilgisayari alma amacım: Oyun oynayacağım, Adobe programlarını kullancagim,lise öğrencisiyim derslerimde kullanacağım vs vs.
...Masaüstü düşünmüyorum...
Monster Abra A5 V15.5 Link:
www.monsternotebook.com.tr
Yakın zamanda Monster Abra a5 v15.5 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Yani sizde biliyorsunuzdur o duyguyu bi latop alacağınız zaman onu mu alsam bunu mu alsam diye aklınızda çok soru oluyor ve yani monsteri internet hariç sadece bayyileri sattığı için böyle elleyip dokunup inceleyemedigim için de aklımda bir sürü soru var en başta
-Bilgisayari yorucak şeyler yapmadan şarjı ne kadar dayanıyor
-Zaten monster teknik servisiyle ünlü ama yinede eğer tecrübe ettiyseniz teknik servisi nasıl
-Su ana kadar bi şikayetiniz var laptoptan
Ve bunun gibi işte kullanım tecrübelerinizi söylerseniz çok mutlu olurum
120 Hz panel
GTX 1650 ekran kartı
İ5 10300 h
250 GB ssd
1 TB HDD (Alırsam HDD ekletip Alican)
Güçlü fanları
Gibi gibi özellikleriyle beni cezbetti açıkçası kasa kalitesi bı tık kötü olsa da bütçem kısıtlı olduğundan dolayı bu laptopu iyi buldum...
Bu arada bütçem Max 8k eğer başka tavsiye varsa onlara da açığım
Bilgisayari alma amacım: Oyun oynayacağım, Adobe programlarını kullancagim,lise öğrencisiyim derslerimde kullanacağım vs vs.
...Masaüstü düşünmüyorum...
Monster Abra A5 V15.5 Link:

Abra A5 V15.5 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V15.5 15,6" Gaming Laptop gerçek canavarlar için tasarlandı. 10. Nesil i5-10300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı ile beklentilerin ötesine geçin!