Iphone 8 64 GB vs 7 plus 128 GB

Kayra Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatlar neredeyse aynı ben 7 plus alıcak gibiyim hem batarya hem de çift kamera özelliğinden dolayı siz ne dersiniz
Bu arada bi kaç sorum olucak android kullanıcısıyım bütün bilgilerimi ios a aktarabilir miyim bi aydınlatırsanız sevinirim
3.bi şık olarak 7 plus 32 Gb var daha önce ios kullanmadığım için internette bi yerde verilerimizi yedekleyebiliyor muyuz bilmiyorum eğer varsa böyle bir şey 32 gb yeterli olur diye düşünüyorum telefonumda tek yer kaplayan uygulama spotify bu arada ve 32 Gblık model 1000 tl daha ucuz

EgoBabaPro

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Kardeşi̇m bence az daha para bi̇ri̇kti̇ri̇p samsung al i̇phonede bi̇şey yapamiyorsun vey di̇rek a20 al i̇nternetten bakabi̇li̇rsi̇n efsane telefon

Son düzenleyen moderatör:

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Kardeşi̇m bence az daha para bi̇ri̇kti̇ri̇p samsung al i̇phonede bi̇şey yapamiyorsun vey di̇rek a20 al i̇nternetten bakabi̇li̇rsi̇n efsane telefon
Burda İphone 8 ve 7 dan bahsederken sen gidip dandik bir telefon öneriyorsun,mantığı ne bunun ?
Yanlış anlama iphone fan boyluğu yapmıyorum,iphone'a bayağı soğuğumdur fakat a20 yide önermek hiç ama hiç mantıklı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verilerin aktarımı için bir bilgim yok fakat İphone 8 öneririm alacaksan.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Şaka mısın, olar rakip cihazlar mı ? Ayrıca iPhone'da bir şey yapılmıyor değil iOS o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi aslında ikiside halen daha iyi cihazlar boyut farkı ve ikinci kamerayı aramazsan iPhone 8 daha iyi bir tercih olur. Çünkü daha çok güncelleme alacak ve işlemci açısından daha iyi.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
İOS takıntın varsa it 8 plus al
8'in batarya ve ekran dezavantajı var
7 plus desen seneye fişi çekilecek
ama ben senin yerinde olsam Android cihazlara bakarım
bütçe problemin yoksa OnePlus 7 Pro Xiaomi Mİ9 Redmi K20 Pro cihazlarını öneririm

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
iphone 8 öneririm ama senin yerinde olsam 8'in piyasa fiyatına 8plus veya x/xr filan bakardım sahibindende.

Valiente

Asistan
Reaksiyon puanı
336
8 in eksiği çok özellikle pili sıkıntı.O fiyatlara çok iyi Android cihazlar var.Ama ios kullanacaksan bi şekilde Xr ekran sorun değilse minimum 8 plus diyorum.Ama tercihin bu yazdığın 2 si arasında ki olacaksa ben Pil konusuyla beraber İphone 7 plus diyorum.