S
SDN Okuru
SDN Okuru
Yurt bursu alanlar hangi yurdun dört kişilik odalarında ücretsiz barınma hakkına sahip oluyor?
Yurt bursu alanlar hangi yurdun dört kişilik odalarında ücretsiz barınma hakkına sahip oluyor?
yahu ne zamandır odtü kkk'yı düşünüyodum dün bi arkadaş kafamı karıştırdı. yok su 1.5 lira da gidersen rezil olursun okulu bırakır dönersin falan dedi. şu para işine biraz kafam takıldı eğer tam burslu ve üstüne yurt bursu da kazanabilirsem gelmeyi düşünüyorum zaten. bu koşullarda aylık ne kadar bi maliyete geçinebilirim biraz bilgi verir misiniz?
bir de market fiyatlarında bir farklılık var mı yemeğimizi kendimiz yapmak istesek pahalıya mâl olur mu
Merhaba, uçakla indikten sonra kampüse nasıl ulaşacağız? Taksiyle çok pahalı oluyor mu?
bu sene odtü kkk'ya hukuk bölümü açılma olasılığı var mı?
Birşey sormak istiyorum [TABLE="width: 944"]
[TR]
[TD="align: right"]2[/TD]
[TD]ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) yanında da tam burslu yazıyor bu ne demek [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bir yerde okudum dersle akarada işleniyor diye ne derece doğru bilemedim ?
Odtü kkk nın neden erasmus programı iptal edildi? ne zaman bu süreç düzelir düzelme ihtimali var mı acaba merak ediyorum neden böyle bir şey olmuş ya![]()
@oslun Hocam inşaat mühendisliginde okuyan hiç arkadaşınız veya tanıdığıniz var mı ODTÜ KKTC ile bilgi alabilecegim.Merak ettiğim bir kaç nokta var.
Yurtta mi kalıyorsunuz hocam siz Kıbrıs'ta.Eger yurtta kalıyorsunuz yurt hayatı nasıl.Memnunmusunuz yurttan?
@oslun yurtlar kız erkek karma mı yoksa ayrı mı? ayrıysa binalar farklı mı?
merhaba ben bilişim ve öğretim teknolojileri öğretmenliğine gelmek istiyorum puanım tam burslu olarak tutuyor. başarı sıram 29.832 sizce girebilir miyim? ve kıbrısın cok pahalı oldugunu söyluyorlar o yuzden kararsızım yardımınıza ihtiyacım var gerçekten![]()
hocam yalnızlık mı çekiyorsun orada![]()
yedi tepeyi düşünüyorumaynen, gel seni odtü kkk'ya yazalım ne dersin![]()
selam odtüü kkk hazırlık sınıfı başarı yüzdeleri nasıl acaba
%100 burslular için konaklama masrafları, yurtlar ne durumda acaba bu konuda herhangi bir bilgi var mı?
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu programlarına 2012-2013 eğitim-öğretim yılında kabul edilecek öğrenciler için geçerli olmak üzere; uluslararası ortak lisans programı hariç, burslu, burssuz ve KKTC vatandaşı kontenjanlarına yerleştirilen öğrencilerden, yerleştirildikleri programla ilgili MF puan türündeki sınav başarı sıralamasında ilk 35.000'e, TM puan türündeki sınav başarı sıralamasında ilk 25.000'e, DİL puan türündeki sınav başarı sıralamasında ilk 4.000'e, YGS puan türündeki sınav başarı sıralamasında ilk 60.000'e giren öğrencilerin tümü dört kişilik odalarda ücretsiz yurt hakkına sahip olacaktır. Yurt bursları karşılıksız ve İngilizce Hazırlık Programı'nda geçirilecek bir yıl ile lisans programında geçirilecek en fazla beş yılı kapsamaktadır.
Ayrıca yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize 2 yıl yurtta kalma garantisi verilmektedir.
I. YURT[TABLE="width: 450"]
[TD="colspan: 2"] 2013- 2014 Akademik Yılı Kişi Başı Yurt Ücretleri (Yurt ücretlerine yemek ücreti dahil DEĞİLDİR) :
[SIZE=-2]Eylül 2013'den itibaren geçerlidir. [/SIZE]
[/TD]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: sol, bgcolor: #C6C6C6"]ODA MODELİ[/TD]
[TD="class: sol, bgcolor: #C6C6C6"]ÜCRETLER[/TD]
[TD="class: sol, bgcolor: #C6C6C6"]ODA PLANLARI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]2 Kişilik Oda[/TD]
[TD="class: sag, bgcolor: #EFEFEF"]5800 TL[/TD]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]İki kişilik oda planı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]4 Kişilik Oda[/TD]
[TD="class: sag, bgcolor: #EFEFEF"]3400 TL[/TD]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]Dört kişilik oda planı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 450"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]II. YURT [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]"Süit" düzeninde
tek kişilik oda[/TD]
[TD="class: sag, bgcolor: #EFEFEF"]6600 TL[/TD]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]Tek kişilik oda planı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="colspan: 2"]III. YURT[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]2 Kişilik Oda[/TD]
[TD="class: sag, bgcolor: #EFEFEF"]5000 TL[/TD]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]İki kişilik oda planı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]4 Kişilik Oda[/TD]
[TD="class: sag, bgcolor: #EFEFEF"]3200 TL[/TD]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]Dört kişilik oda planı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: sol, bgcolor: #C6C6C6"]Lisansüstü odaları[/TD]
[TD="class: orta, bgcolor: #DEDEDE"]3800 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Peki devlet yurtları gibi bi olay var mı, Türkiye'ye göre size görede biraz pahalı değil mi?
odtü kkk'daki yurtların devlet yurtlarıyla yakından uzaktan alakası yokyukarıda paylaştğım yurtlar kampüs içinde dersliklere en fazla 5-10 dakikalık yürüme mesafesinde olan yurtlar. bence de fiyatlar yüksek ama bu konuda yapacak pek bir şey yok açıkçası.
kampüs içi yurt olanaklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsin
http://kkk.odtu.edu.tr/show/64/yurt_olanaklari_tablosu.html
fotoğraflara buradan --> http://kkk.odtu.edu.tr/show/65/yurtlar_resim.html
kampüs dışında libadi, pameryurt gibi daha ucuz seçenekler de mevcut ama yürüme mesafesi daha yüksek. gerçi kampüs dışındaki yurtların çoğunun özel servisi mevcut.
bu da okulun yurtlar için hazırladığı video
[video=youtube;Zlfsp6_Xwj0]http://www.youtube.com/watch?v=Zlfsp6_Xwj0[/video]