ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[video=youtube;IWVLhTaRgzs]http://www.youtube.com/watch?v=IWVLhTaRgzs[/video]​

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ODTÜ KKK 2012 Tanıtım Filmi

1080p açın, zevki yaşayın :D

[video=youtube;I3w7CAlvfMU]http://www.youtube.com/watch?v=I3w7CAlvfMU&feature=share[/video]​

Reaksiyon puanı
4
herseyi boşverde.buradan alınan diploma normal odtü diplomasımı farklımı.farklı ise kıbrısa falan gerek yok bence.biraz daha verirsin.bahçesehir hacettepeye falan gidersin.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kıbrıs diyince normalde bir işi yapmadan 3 kere düşünüyorsanız 30 kere düşünün birde gidin okuyanlara sorun. burda görseller filan çok süper tanıtım süper ama uçak kıbrısın üstüne geldiğinde camdan aşağıya baktıgınızda bir çöl le karşılaşacaksınız heryer sapsarı yeşillikten eser yok şehirdeki binalar harap yıkık dökük. kendinizi ırak ın savaş geçirmiş mahallelerinde zannedebilirsiniz. gerçekçi olalım paran varsa kıbrıs cennet yoksa cehennem.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
herseyi boşverde.buradan alınan diploma normal odtü diplomasımı farklımı.farklı ise kıbrısa falan gerek yok bence.biraz daha verirsin.bahçesehir hacettepeye falan gidersin.

Bu soruyu ilk sayfada yanıtlamıştık. İkisi de ODTÜ diploması, birinde Ankara kampüsü yazar, diğerinde ise Kuzey Kıbrıs kampüsü yazar. İkisinde de ODTÜ rektörünün imzası bulunur. Tüm dünyada diplomanın geçerliliği aynıdır.

Ayrıca ODTÜ KKK'yı diğer özel üniversitelerle karşılaştırmanız yanlış. Galiba YTÜ mezunusunuz, ülkemizde sayısı çok sınırlı olan teknik üniversitelerin farkının ne olduğunu hepimizden daha iyi biliyorsunuzdur.

kıbrıs diyince normalde bir işi yapmadan 3 kere düşünüyorsanız 30 kere düşünün birde gidin okuyanlara sorun. burda görseller filan çok süper tanıtım süper ama uçak kıbrısın üstüne geldiğinde camdan aşağıya baktıgınızda bir çöl le karşılaşacaksınız heryer sapsarı yeşillikten eser yok şehirdeki binalar harap yıkık dökük. kendinizi ırak ın savaş geçirmiş mahallelerinde zannedebilirsiniz. gerçekçi olalım paran varsa kıbrıs cennet yoksa cehennem.

Kimse kalkıpta Kuzey Kıbrıs'ın reklamını yapmıyor burada. Dikkat ederseniz ODTÜ KKK'yı tanıtırken Kıbrıs'tan çok kampüsten bahsediyoruz. Kampüs öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır, o yüzden öğrenciler dışa bağımlı olarak yaşamak zorunda değil. Ayrıca ODTÜ KKK Kıbrıs'ta bugüne kadar yapılmayan ağaçlandırma çalışmasını her yıl büyük etkinliklerle yapıyor. Kampüsün sol tarafında büyük bir ormanlık alanın mevcut olduğunu da hatırlatalım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Birebir bilgi almak isteyenler için oluşturduğumuz bir msn grubu var, bu grupta son sınıf öğrencileri, ara sınıf öğrencileri ve hazırlık öğrencileri mevcut.

group216046@groupsim.com

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ODTÜ KKK 2012 MEZUNLARLA RÖPORTAJ

[video=youtube;yAYQIOFah3A]http://www.youtube.com/watch?v=yAYQIOFah3A[/video]​

husnu_ozenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
trnc konuşabilirmiyz biraz bir iletişim adresi verseniz okul hakkıında

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iletişim bilgilerimi özel mesaj ile yolladım :)

husnu_ozenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya da bana telefon numaranızı pm atsanız gerçekten ciddiyim bu konuda ve yardıma ihtiyacım var

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
ya arkadaslar ben ıktısat tam burlu yazmayı dusunuyorum.bana yıllık masraf tahmını ne kadar olur bı bılgı verebılır mısınız.okula yakın ev ımkanı var mıdır.yoksa da tahmını yurt ce dıger masraflarım ne kadar ne kadar tutar.
tesekkurler:)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
merhaba kardeşim benim de kafamda bir kaç soru var ben de burayı tercih etmek istiyorum ama kafamda tereddütler var msnden ya da burdan yardımcı olur musun mesela ilk olarak benim burslu olarak müh.lerin hepsine puanım tutuyor 23bin derecem ama ordan mezun olduğumuzda ankara odtüden mezun olanla bir farkımız oluyor mu iş imkanları aynı mı ya da nasıl bir maaşla işe başlıyoruz ankara odtüden tek farkı kıbrısta olması mı ? sen kaç senesinde girdin girdiğinde derecen neydi hangi bölümdesin memnun musun (ya da nelerinden memnun değilsin ) mezun olduğunda ne yapacağın belli mi ?

syrus013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de odtü kkk ile ilgili bir kaç sorum var sana sakıncası yoksa cevaplar mısın ben de orayı tercih etmeyi düşünüyoum derecem 23 bin ve burslu olarak girebiliyorum müh.lere.
ankara odtüyle ne farkı var sadece kıbrısta olması mı mezun olunca aynı imkanlara sahip oluyor musun yani iş bulma imkanın filan aynı mı mezun olduğunda nasıl bir maaşın olur tahmini sen kaç senesinde hangi bölüme kaç puanla girdin bir memnuniyetsizliğin var mı ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
benim de odtü kkk ile ilgili bir kaç sorum var sana sakıncası yoksa cevaplar mısın ben de orayı tercih etmeyi düşünüyoum derecem 23 bin ve burslu olarak girebiliyorum müh.lere.
ankara odtüyle ne farkı var sadece kıbrısta olması mı mezun olunca aynı imkanlara sahip oluyor musun yani iş bulma imkanın filan aynı mı mezun olduğunda nasıl bir maaşın olur tahmini sen kaç senesinde hangi bölüme kaç puanla girdin bir memnuniyetsizliğin var mı ?

yanılmıyorsam msn grubundan sorularınıza cevap aldınız, aklınıza takılan başka soru varsa sorabilirsiniz..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ya arkadaslar ben ıktısat tam burlu yazmayı dusunuyorum.bana yıllık masraf tahmını ne kadar olur bı bılgı verebılır mısınız.okula yakın ev ımkanı var mıdır.yoksa da tahmını yurt ce dıger masraflarım ne kadar ne kadar tutar.
tesekkurler:)

okula yakın eşyalı evler mevcut, evlerden okula serviste mevcut. yurtlarda kalırsanız 4 kişilik odaların yıllık ücreti 3bin tl civarı. sigara alkolünüz de yoksa ortalama 600 tl civarı yeter size her ay için. tabi bu miktar çok değişiyor, 300-400 tl harcayanda oluyor, 800-1000 tl harcayan da.

ThE_mAnIaC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar :) Okul hakkındaki sorularınıza ben de yardımcı olabilirim.. Ayrıca trnc arkadaşımıza da teşekkür ediyorum sınava hazırlanacak öğrencilere doğru ve düzgün bilgiler verdiği için :)

yasin611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
trnc sana nasil ulasabilirim mail adresini kaydettim ama olmadi galiba.Bir kac merak ettigim sey var odtü kkk ile ilgili

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
trnc sana nasil ulasabilirim mail adresini kaydettim ama olmadi galiba.Bir kac merak ettigim sey var odtü kkk ile ilgili

pm ile msn adresimi yolladım. ayrıca sorularınızı burada da sorabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar :) Okul hakkındaki sorularınıza ben de yardımcı olabilirim.. Ayrıca trnc arkadaşımıza da teşekkür ediyorum sınava hazırlanacak öğrencilere doğru ve düzgün bilgiler verdiği için :)

sen geldiysen sırtım yere gelmez artık :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benimde sorularım var grup mail adresine mail attım ama cevap gelmedi sizinle msnde nasıl iletişime geçebilirim

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
merhaba benimde sorularım var grup mail adresine mail attım ama cevap gelmedi sizinle msnde nasıl iletişime geçebilirim

genelde online olurum, gruba yazmayı deneyin bi kaç defa daha, mutlaka karşılaşacağız :)

547783_476067889071759_805576984_n.jpg

[h=6]ODTU Kuzey Kibris Kampus Rektoru Prof. Dr. Turgut Tumer 30 Temmuz Pazartesi gunu 18:00-19:00 saatleri arasinda sorularinizi yanitlamak icin Facebook'ta olacak. [/h]
https://www.facebook.com/ODTUKibrisKampusu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sadece hazırlığı kkk da okuyup geri kalanıda Ankarada okumak mümkün mü birde tam burslu bir öğrenci yurtta kalsa yıllık ne kadar harcar yada ev tutsa

bahrmatem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ODTÜ KKTC ile ilgili bilgi almak istiyorum yardimci olabilecek arkadaslar var mı ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sadece hazırlığı kkk da okuyup geri kalanıda Ankarada okumak mümkün mü birde tam burslu bir öğrenci yurtta kalsa yıllık ne kadar harcar yada ev tutsa

dediğiniz maalesef mümkün değil, ankarada okumak istiyorsanız odtü ankara kampüsünü tercih etmelisiniz. sıralamanız 25 bine kadar ise yurt bursu kazanırsınız, 25 binin üstündeyse yurt bursu kazanmazsınız. 4 kişilik odalar 3000 lira civarı yıllık. 2+1 evler ise yıllık 6-7 bin tlden başlar

ODTÜ KKTC ile ilgili bilgi almak istiyorum yardimci olabilecek arkadaslar var mı ?

buyrun sorun sorularınızı cevaplayalım..