- Konuyu başlatan
1080p'de kalite akıyor beODTÜ KKK 2012 Tanıtım Filmi
1080p açın, zevki yaşayın![]()
1080p'de kalite akıyor be![]()
herseyi boşverde.buradan alınan diploma normal odtü diplomasımı farklımı.farklı ise kıbrısa falan gerek yok bence.biraz daha verirsin.bahçesehir hacettepeye falan gidersin.
kıbrıs diyince normalde bir işi yapmadan 3 kere düşünüyorsanız 30 kere düşünün birde gidin okuyanlara sorun. burda görseller filan çok süper tanıtım süper ama uçak kıbrısın üstüne geldiğinde camdan aşağıya baktıgınızda bir çöl le karşılaşacaksınız heryer sapsarı yeşillikten eser yok şehirdeki binalar harap yıkık dökük. kendinizi ırak ın savaş geçirmiş mahallelerinde zannedebilirsiniz. gerçekçi olalım paran varsa kıbrıs cennet yoksa cehennem.
ya da bana telefon numaranızı pm atsanız gerçekten ciddiyim bu konuda ve yardıma ihtiyacım var
benim de odtü kkk ile ilgili bir kaç sorum var sana sakıncası yoksa cevaplar mısın ben de orayı tercih etmeyi düşünüyoum derecem 23 bin ve burslu olarak girebiliyorum müh.lere.
ankara odtüyle ne farkı var sadece kıbrısta olması mı mezun olunca aynı imkanlara sahip oluyor musun yani iş bulma imkanın filan aynı mı mezun olduğunda nasıl bir maaşın olur tahmini sen kaç senesinde hangi bölüme kaç puanla girdin bir memnuniyetsizliğin var mı ?
ya arkadaslar ben ıktısat tam burlu yazmayı dusunuyorum.bana yıllık masraf tahmını ne kadar olur bı bılgı verebılır mısınız.okula yakın ev ımkanı var mıdır.yoksa da tahmını yurt ce dıger masraflarım ne kadar ne kadar tutar.
tesekkurler![]()
trnc sana nasil ulasabilirim mail adresini kaydettim ama olmadi galiba.Bir kac merak ettigim sey var odtü kkk ile ilgili
Merhaba arkadaşlarOkul hakkındaki sorularınıza ben de yardımcı olabilirim.. Ayrıca trnc arkadaşımıza da teşekkür ediyorum sınava hazırlanacak öğrencilere doğru ve düzgün bilgiler verdiği için
![]()
ODTÜ KKK 2012 Tanıtım Filmi
1080p açın, zevki yaşayın
[video=youtube;I3w7CAlvfMU]http://www.youtube.com/watch?v=I3w7CAlvfMU&feature=share[/video]
Pm den msn veya mail adresi atabilir misin sorularım var da?![]()
merhaba benimde sorularım var grup mail adresine mail attım ama cevap gelmedi sizinle msnde nasıl iletişime geçebilirim
sadece hazırlığı kkk da okuyup geri kalanıda Ankarada okumak mümkün mü birde tam burslu bir öğrenci yurtta kalsa yıllık ne kadar harcar yada ev tutsa
ODTÜ KKTC ile ilgili bilgi almak istiyorum yardimci olabilecek arkadaslar var mı ?