Teşekkürler. Çok güzel bir çalışma sundun bizlere. Şuan oynamıyorum oyunu gezinirken gelen güncellemelere bakmıştım. Teşekkür etmek için geldim. Eline sağlık.Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.1.8
Teşekkürler. Çok güzel bir çalışma sundun bizlere. Şuan oynamıyorum oyunu gezinirken gelen güncellemelere bakmıştım. Teşekkür etmek için geldim. Eline sağlık.Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.1.8
Son oyun güncellemesinde dil dosyalarını kapsayan bir değişiklik yoktu. İndirme linkindeki yama dosyası oyunun son sürümüne uygun. Çeviri notlarında ayrıca belirttiğim için yama dosyasındaki sürüm numarasını değiştirmeye gerek duymadım.Çeviri notlarında 3.75 güncellendi yazıyo ama yama 3.73 gözüküyor driveda orayada bi gücelleme gelicek mi?
Merhaba. İndirme linkinde zip uzantılı bir dosya yoktur. Eğer kastettiğiniz "Türkçe_Yama_3.2.0 _(Oyun Sürümü 3.73) isimli" .pak uzantılı dosyaysa, bu indirmeniz gereken yama dosyasıdır. Bu dosya, oyunun algılayacağı bir formatta olduğu için açılmaması normal. Bu .pak uzantılı dosyayı, ana konunun talimatlarında da belirtildiği gibi oyunun dizinindeki ilgili klasöre kopyalamanız gerekir. Bu şekilde oyununuzu Türkçe yapabilirsiniz.Merhaba Linkteki zip dosyası açılmıyor farklı programlarla denedim yine aynı sonucu aldım yardımcı olurmusunuz.
TeşekkürlerMerhaba. İndirme linkinde zip uzantılı bir dosya yoktur. Eğer kastettiğiniz "Türkçe_Yama_3.2.0 _(Oyun Sürümü 3.73) isimli" .pak uzantılı dosyaysa, bu indirmeniz gereken yama dosyasıdır. Bu dosya, oyunun algılayacağı bir formatta olduğu için açılmaması normal. Bu .pak uzantılı dosyayı, ana konunun talimatlarında da belirtildiği gibi oyunun dizinindeki ilgili klasöre kopyalamanız gerekir. Bu şekilde oyununuzu Türkçe yapabilirsiniz.
Evet. Perşembe günü başladı. İlgili satırlar 3.80 sürümüyle beraber önceden oyuna eklendiği için başlamadan önce çevirisini tamamlamıştım.5.sefer görevi mi gelmiş? ?
Uzun emeklerin sonucu olarak çok güzel bir çeviri çıkmış. Özenli bir iş var ortada, sürekli de güncelleniyor. Çok teşekkürler bunu bize ulaştırdığın için.
Gamepassten oynayan arkadaşlar için çok basit bir araç var. Sanırım link paylaşmak yasaktır. Ama ismini söyleyeyim "ANMSMEMSPC - Andy's NMS Mod Enabler for the Microsoft Store edition (Xbox GamePass PC)"
- Programı indirip açıyorsunuz o işlemleri yapıyor. İşlem bitince herhangi bir tuşa basıp kapatıyorsunuz.
- Daha sonra Çalıştır'da(Win+R tuşu) çıkan alana %localappdata%\Packages\ yazıp klasörü açın.
- İsmi HelloGames.NoMansSky_ şeklinde başlayan klasöre girin.
- \LocalCache\Local\Microsoft\WritablePackageRoot\GAMEDATA\PCBANKS\MODS klasörü içine türkçe yamayı atın.
- Oyuna girebilirsiniz.
Anladığım kadarıyla oyunun gamepass sürümünü kullanıyorsunuz. Daha önce bu platformda deneme şansı bulamadığım için pek yardımcı olamayacağım. Ekran görüntüsünden anlaşılan C:\Users\*KULLANICI ADI* \AppData\Local\Microsoft\WritablePackageRoot\GAMEDATA\PCBANKS dizininde oyunun dosyalarını bulamıyor. En basit çözüm olarak oyunu tamamen kaldırıp tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz.dediğin herşeyi yaptıgım halde hata alıyorum çözemdim c ye degil d ye kurmuştum hadi dedim sileyim c kurayım yok çözüm olmadı malesef napabilirim
denedim olmuyor bu arada emeğinize sağlık hep çeviriyorsunuz.. önce d ye yükledim sonrabaktım olmadı sildim yükledim c ye hatta dediği olmayan dosyaları kendim yarattım çalıştırınca da o gamepass icin programı görüyor sanki var diyor ama türkçe olmuyor oyun napcam bilemedimAnladığım kadarıyla oyunun gamepass sürümünü kullanıyorsunuz. Daha önce bu platformda deneme şansı bulamadığım için pek yardımcı olamayacağım. Ekran görüntüsünden anlaşılan C:\Users\*KULLANICI ADI* \AppData\Local\Microsoft\WritablePackageRoot\GAMEDATA\PCBANKS dizininde oyunun dosyalarını bulamıyor. En basit çözüm olarak oyunu tamamen kaldırıp tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz.
denedim olmuyor bu arada emeğinize sağlık hep çeviriyorsunuz.. önce d ye yükledim sonrabaktım olmadı sildim yükledim c ye hatta dediği olmayan dosyaları kendim yarattım çalıştırınca da o gamepass icin programı görüyor sanki var diyor ama türkçe olmuyor oyun napcam bilemedim
Rica ederim. Oyunun türü fantastik bilim kurgu. Yani bir simülasyon oyunu olmadığı için herhangi bir bilimsel veya teknik bilgiye ihtiyacınız olmayacak. Oyunun başındaki eğitim talimatları zaten ne yapacağınız konusunda yeterli yardımı sağlıyor. İlk birkaç saatten sonra zorlanacağınızı sanmıyorum.Geç oldu ama, elinize sağlık. No Man's Sky indirsem de becerebileceğimi sanmıyorum ama eğer indirirsem kesinlikle sizin yamanızı kullanacağım . Bir de bu oyun hakkında ve uzay hakkında en en en ufak bir bilgim olmadan bu oyunu oynayabilir miyim?
bu kadar ilgi çok sağol deneyeceği herşeyi gördüğüm oyun çevirenler arasında şu aşırı ilgi olman muhteşem teşekkürlerDizini yanlış yazmışım. Programın dosyaları algılayabilmesi için oyunun dosyaları şu dizinde olmalı: C:\Users\*Kullanıcı Adı*\AppData\Local\Packages\HelloGames.NoMansSky_*******\LocalCache\Local\Microsoft\WritablePackageRoot\GAMEDATA\PCBANKS
Bu dizine gidip dosyalar yerinde mi bir bakın.
Ayrıca kullandığınız programın şöyle bir alternatifi var : Releases · Wunkolo/UWPDumper
Şurada ise bu program ile nasıl gamepass oyununun modlanabileceği anlatılmış.:
Video başka bir oyunu gösteriyor; ama izleyeceğiniz talimatlar büyük ihtimalle aynı. Sadece programı çalıştırmadan önce No Man's Sky'ı açın ve arka planda programı çalıştırarak NMS.exe'yi bulup yanındaki ID'yi yazın ve Enter'a basın
İşlem tamamlandığında oyunun dosyalarını içeren bir DUMP klasörü oluşturulacak. Diğer talimatları da bu klasörün bulunduğu konumu dikkate alarak izleyin.
Düzenleme: Bu işlemin kayıt dosyalarına zarar verip vermeyeceği veya başka sorunlara yol açıp açmayacağı konusunda emin değilim. Bunu uygularken risk aldığınızı unutmayın. Ayrıca oyuna güncelleme geldiği zaman, güncel sürümü oynamak için tüm işlemi baştan yapmak durumunda kalacaksınız.
3.85 Bekliyoruz heycan ile bugun güzel bir güncelleme geldi.Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.2.4
hocam çok teşekkürler senin sayende oynayabiliyorumTürkçe yama oyunun 3.85 sürümüne uyarlandı. Yeni eklenen satırları oyunda İngilizce olarak göreceksiniz. Bir hafta içinde yeni satırların çevirisini tamamlayıp yamayı güncelleyeceğim. Bu arada oyun güncellemelerinden sonra oyun klasöründe "Disablemods.txt" dosyası tekrar yaratılabiliyor. Yamanın çalışmadığını fark ederseniz, ilk yapmanız gereken bu dosyanın olup olmadığını kontrol etmek olsun. Silerek tekrar çalışır hale getirebilirsiniz.
Yeni sefer başladı sabırsızlıkla bekliyoruz ...Türkçe yama oyunun 3.85 sürümüne uyarlandı. Yeni eklenen satırları oyunda İngilizce olarak göreceksiniz. Bir hafta içinde yeni satırların çevirisini tamamlayıp yamayı güncelleyeceğim. Bu arada oyun güncellemelerinden sonra oyun klasöründe "Disablemods.txt" dosyası tekrar yaratılabiliyor. Yamanın çalışmadığını fark ederseniz, ilk yapmanız gereken bu dosyanın olup olmadığını kontrol etmek olsun. Silerek tekrar çalışır hale getirebilirsiniz.