bu sorunu oyunu silerek çözdüm keşke yapmasaydım türkçe yama yapılamıyor "ANMSMEMSPC" adlı program neden bilmiyorum çalışmıyor indirdim sitede baktım kaldırmış yayınlayan kişi ben denemelere inatla devam edeceğim çözüm olacak mı ne olcak bilmiyorum olmazsa zaten demek oluyor ki öncelikle 6.seferi kaçırcam o sürede yol bulamaz isemSelamlar oyunda 6.sefer görevi geldiği söyleniyor ama bende görünmüyor sefer tamamlandı diye gösteriyor buna bir çözüm varmı silip yüklesem mi yoksa napsam bilemedim
bu sorunu oyunu silerek çözdüm keşke yapmasaydım türkçe yama yapılamıyor "ANMSMEMSPC" adlı program neden bilmiyorum çalışmıyor indirdim sitede baktım kaldırmış yayınlayan kişi ben denemelere inatla devam edeceğim çözüm olacak mı ne olcak bilmiyorum olmazsa zaten demek oluyor ki öncelikle 6.seferi kaçırcam o sürede yol bulamaz isem
haklısın normalde güncellleme olmaması mümkün değilde gamepass de oynuyorum o yüzden bu sorun oluyor bir kere daha olmuştuÖyle bişey olması mümkün değil nerde oynuyorsun belki senin platforma gelmemiş olabilir.
Eline sağlık hocam,daha indiremedim.Şuan herşey %100 mü peki. Birde devam etmeyi düşünüyormusun,eğer düşünüyorsan firma ile iletişime geç istersen.Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.2.8.
Rica ederim. Birkaç başlığın oyun kaynaklı bir sebepten dolayı İngilizce gözükmesi dışında her şey Türkçe'dir.Eline sağlık hocam,daha indiremedim.Şuan herşey %100 mü peki. Birde devam etmeyi düşünüyormusun,eğer düşünüyorsan firma ile iletişime geç istersen.
Anladım hocam emeğinize sağlık,bende mail attım dönüş yapmadılar. Belki sizinle çalışmak isterler diye düşündüm. Umarım kötü birşey olmazda devam edersiniz.Sayenizde oynadığımızı anlıyoruz. Tekrardan teşekkür ederim Allah razı olsunRica ederim. Birkaç başlığın oyun kaynaklı bir sebepten dolayı İngilizce gözükmesi dışında her şey Türkçe'dir.
Hayatımı olumsuz etkileyen bir durum oluşmadığı sürece, güncellemeler geldikçe yamayı uyarlamaya/yeni eklenen satırları çevirmeye devam edeceğim.
Geçmişte oyunun geliştiricilerine gönderdiğim maillere geri dönüş alamadım. Resmi olsun ya da olmasın, sonuçta herkes basit bir aramayla erişebiliyorsa yeterlidir.
Dil dosyalarında herhangi bir değişiklik yapılmamış. Mevcut yama sürümü geçerli.erdeminoff oyuna güncelleme gelmiş,kontrol edebildiniz mi
Teşekkür ederim.Dil dosyalarında herhangi bir değişiklik yapılmamış. Mevcut yama sürümü geçerli.
Çok teşekkürler. yeni sefer başlamak için bekliyoruz yeni yamayıYamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.2.9. Bu uyarlama yaması ile çeviriyi tamamlayıncaya kadar yeni eklenen şeylere ait metinleri İngilizce olarak göreceksiniz. Çeviriyi tamamlamam ise tahminen 4 gün sürecektir.
Sırf teşekkür etmek için hesabı açtım. Çeviriyi hala güncel tuttuğunuz ve hala emek verdiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıklı kalın.Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.2.9. Bu uyarlama yaması ile çeviriyi tamamlayıncaya kadar yeni eklenen şeylere ait metinleri İngilizce olarak göreceksiniz. Çeviriyi tamamlamam ise tahminen 4 gün sürecektir.
durmuyor çalışıyorsun helal be sana hakkın ödenmezYamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.2.9. Bu uyarlama yaması ile çeviriyi tamamlayıncaya kadar yeni eklenen şeylere ait metinleri İngilizce olarak göreceksiniz. Çeviriyi tamamlamam ise tahminen 4 gün sürecektir.
Eğer No Man's Sky\GAMEDATA\MODS dizinine atıyorsanız çalışmaması normal. Talimatlarda belirttiğim dizin burası değil. "No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizininde "Mods" adında bir klasör oluşturup pak dosyasını buraya atın ve aynı dizindeki DISABLEMODS.txt dosyasını silin. Bu şekilde çalıştırabilirsiniz.Oyunun GOG sürümünü kurdum. Leviathon olan versiyonu. Direktifleri aynen yapıyorum, Pak dosyasını atıyorum, diğer dosyayı siliyorum ama işe yaramıyor. Windows 7 kullanıyorum. Herhangi önerebileceğiniz bir şey var mı. Bir dikkatimi çeken de MOD klasöründe EXPORTED diye bir farklı klasör oluşuyor kendiliğinden
Evet haklıymışsınız ben yanlış yere kopyalıyormuşum. Dediğinizi tekrar yaptım şimdi çok güzel oldu. İngilizcem çok iyi değil ama iyi kötü anlıyordum. Şimdi türkçe oynayınca acaip zevkli oldu oyun. Emeklerine çok sağol erdeminoff kardeşimEğer No Man's Sky\GAMEDATA\MODS dizinine atıyorsanız çalışmaması normal. Talimatlarda belirttiğim dizin burası değil. "No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizininde "Mods" adında bir klasör oluşturup pak dosyasını buraya atın ve aynı dizindeki DISABLEMODS.txt dosyasını silin. Bu şekilde çalıştırabilirsiniz.
2 ay önce Outlaws güncellemesi ile gelen bir özellik. Bu özellik ile Gemi savaşı sırasında, Süvari Filonuza kattığınız uzaylıları X menüsü ile yanınıza çağırıp onlardan yardım alabiliyorsunuz. Eğer bir yük gemisine sahipseniz, filo yönetim terminalinden safınıza kattığınız bu uzaylıları görebilir ve daha fazla yuva açarak süvari filonuzu genişletebilirsiniz.Eline emeğine sağlık dostum. Çok severek oynadığım ve artık anladığım bir oyun oldu senin sayende
Sormak istediğim bişey var. Bu uzay istasyonlarına gelen npc ile konuştuğum zaman ''yaşam formunu süvari birliğine kat '' yazıyor ama bastığımda bir işe yaramıyor. Bilmediğim bir özellik mi geldi oyuna?
Rica ederim. Herhangi bir karşılık beklemeksizin elimden geldiğince her türlü çabayı göstermeye çalışıyorum. Manevi destekleriniz benim için yeterli. Şimdilik çeviri anlamında bir zorlukla karşılaşmıyorum, ama aksi bir duruma karşı teklifinizi aklımda bulunduracağım.Ben de teşekkür etmek için hesap açtım hocam. Kardeşimle oynamak istiyordum ama yoktur herhalde diye yama bakmamıştım, sen varmışsın. Uzaylı ırklarının kendi dilindeki kelimelerini sistem kurup türkçeye uyarlaman ve sürekli olarak yamayı güncellemen gerçekten takdire şayan. Eğer herhangi bir şekilde yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim boş zamanımda (IELTS 8.0/9.0). Onun dışında sembolik de olsa sana emeğinin karşılığını verebileceğimiz bir kanal var mı? İyi günler dilerim.
Linkten indirdiğiniz dosya zaten "rar" formatında değil, "pak" formatında. Sadece bu pak uzantılı dosyayı ilk sayfadaki yükleme talimatlarında belirtiğim yere atmanız ve DISABLEMODS.txt dosyasını silmeniz yeterli.linkten indirdiğim rar dosyasını açamıyorum hiç bir şekilde yardımcı olurmusunuz