Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler Makina mühendisi son sınıf öğrencisiyim bir proje üzerine çalışıyorum ve muhendisiz.net de olan bir bilgiye ihtiyacım vardır.Davetiyesi olanlar acil olarak gönderebilirlerse çok memnun kalacağım.Şimdiden herkese teşekkürler ibrahimugrl[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
arkadaşlar davetiye varsa bende sevinirim bilgisayar mühendisliği okuyorum ahmet_34i@hotmail.com yada tel:05434546464 arayın nolursunuz tez vermem gerekiyor ve orada bir bilgi var ona ulaşmam gerekli
arkadaşlar ben de mühendislik öğrencisiyim. ihtiyacım olan kaynaklara ulaşamıyorum. bana da davetiye yollar mısınız. çok memnun olurum. H_K_S_571@hotmail.com
Merhaba arkadaşlar Otomotiv Mühendisliği öğrencisiyim Muhendisiz.net ten bulabileceğim bazı catia çalışma kağıtları ve çizimleri var bana da gönderebilir misiniz bir tane davetiye teşekkür ederim iyi çalışmalar rkbyltn@hotmail.com
Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim bu sitedeki kaynaklara gerçekten cok ihtiyacım var . elinde olan varsa whiskey257@gmail.com adresine atarsa cok mutlu olurum
İyi günler Makina mühendisi son sınıf öğrencisiyim bir proje üzerine çalışıyorum ve proje için araştırma yapmam gerekiyor. mühendisiz.nette proje ile alakalı konular ver. davetiye göndere bilirseniz çok sevinirim.
http://muhendisiz.net/contact_form.php ben resmi görebiliyorum .Sorunu çözmüşler herhalde.Oradan istek yolladım ancak ben de son sınıf makine müh. öğrencisiyim davetiye atabilirseniz çok sevinirim ..Tam da vizeler başladı