Zenfone 5 ile ilgili bazı muammalar var arkadaslar.
1-) Bazi siteler Z2580 demis ancak çoğu site Z2560 demis.
2-)Depolam kapasitesi konusunda 8 gb ve 16 gb lik 2 model olacagi soyleniyor
8 gb modelde 1 gb ram 16 gb modelde 2 gb ram oldugu söyleniyor.
Teknosa da satilan sanirim 16 gb 2 gb ramli model.
Bilgileri teyit ettigim zaman yazıyı guncelleyecegim beklemede kalin
Sorunum cevabi yazimizda mevcut zaten zenfone 5Şimdi T50 mi Asus zenfone 5 mi arkadaşlar
Sanirim 100 lira gibi bir fark olacakO zaman 1 gblik versiyon daha ucuz olur.
3 yil kasmadan ancak nexuslar kullanilir ama goturur mü dersen goturur yalniz bu sadece 700 tl nin ustune cikamayanlar icin 888 tlye çıkabilirsen discovery 2 almani tavsiye ederim[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] hocam bir soru daha soracağım.
Ben General Mobile Discovery kullanıcısıyım (Eğer değiştirmezsem)cihazı 3 yıl kasmadan kullanabilir miyim ? 3 yıl sonra yeni telefon alırım. Ben 3 yıl sonunda bunu formatlasam bir 2-3 yıl daha kullanılır mı ?
İYİ FORUMLAR
@Jiraiya06 hocam bir soru daha soracağım.
Ben General Mobile Discovery kullanıcısıyım (Eğer değiştirmezsem)cihazı 3 yıl kasmadan kullanabilir miyim ? 3 yıl sonra yeni telefon alırım. Ben 3 yıl sonunda bunu formatlasam bir 2-3 yıl daha kullanılır mı ?
İYİ FORUMLAR
3 yil kasmadan ancak nexuslar kullanilir ama goturur mü dersen goturur yalniz bu sadece 700 tl nin ustune cikamayanlar icin 888 tlye çıkabilirsen discovery 2 almani tavsiye ederim
3 Yıl kasmadan bir telefon kullanmak istiyorsanız ya Googlenin nexus cihazlarının son çıkanını yada İphone alıcaksınız.
Diğer her türlü android telefonlar 3 yıl içinde kasma yapar, kullanılmaz hale gelenler bile olabilir.
Hımm anladım tamam. Birde Discovery 2`nin tasarımını beğenmiyorum. Ama önerin için sağol
Senin cevabın içinde teşekkür ederim hocam. 3 yıl çok yani
Fiyat kriterine uymuyor yakinda phablet almak isteyenler icin bir rehber acacagim oradan takip edebilirsinizBu listeye ZenFone 6 da eklenebilir. Büyük ekran isteyenler için.
Android donanım canavarı, Windows phone veya İos gibi değil Android'e 10gb ram koy 8 ini yine kendine alır yinede yetmez o kafada ilerleyen bir işletim sistemi.
Şu anda 2.5 Ghz hızında çalışan işlemci ve 3gb ramları var, benim bilgisayarım 3.0 Ghz hızında çalışıyor 4GB ramım var.
Bilgisayarı telefona sıkıştırmışlar ama 2.5-3 yıldan sonra kasmalar donmalar veya kullanılmaz hale gelebiliyor telefonlar.
Şu Windows phone uygulama eksiğini kapatsa alıcaksın 1 tane Lumia 930 kullanıcaksın senelerce telefona hiçbir şey olmaz ama uygulama eksiği çok etkiliyor.Özellikle oyun oynayan kişileri
Marketi her gün gelişiyor, insanların kullandığı hemen hemen her uygulama var facebook, twitter vb. Oyun konusunda da Asphalt 8 vb oyunlar varmış yavaş yavaş ekleniliyor işte
Yinede bana yetersiz geldi baktımda marketine eğer yeterli gelseydi 930 ucuzlayınca alacaktım onu hem tasarım harikası hemde özellikleriyle ucuyor ki öyle bir işletim sistemiyle senelerce kullanılabilecek bir telefon.