Moto G vs T50 vs Discovery vs Zenfone 5 vs İntouch 4

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lumia 630 çok güzel ben kullanıcısıyım o 512 mb ram varya androidde 1gb den fazla ram a denk geliyor androidde 2 gb ram lı tellerin zor açtığı asphalt 8 i bu tel kasmadan açıyor bana inanmazsanız videolarıda var izleyebilirsiniiz ve telefon şekil duruyor zaten 8.1 li ilk telefon olması avantaj ve 8.1 olduğu için örneğin androidde 35mb ram tüketen uygulama bunda 10mb 15mb ram tüketiyor ki anroidde 1 gb den fazla bi ramı var işlemcisi cortex a7 işlemci bana göre birinci olmasa bile 2. lumia ama şu var sd kart istiyor yani 8 gb sd kart iyi gider çünkü kendi hafızası dolabiliyor ama telefonu sokakta açın herkesin gözü üstünüzde neden telefon dikkat çekiyor ve 178 dereceye kadarda görüş açısı var buda bi avantaj diğer telefonları kötülemek istemem yanlış anlaşılmasın ama o telefonlar bana göre klasik duruyor valla çarşıda dikat çeken bi iphone bide lumia serisi karar sizin tabikide herkesin telefonu kendine güzel ben elimden geldikçe objektif olmaya çalıştım ama yorumlarda lumia630 hakkında hiç bir şey olmadığı için lumia ağırlıklı oldu yanlış varsa düzeltiniz. kafanızda soru işareti olursa sorabilirsiniz ki bu yazdıklarıma l630 kullanıcılarının çoğu katılırlar tabi telefonu bilen kullanıcılar. hayırlı günler hepinize

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şimdi simi kendim kestim denedim uğraştım biraz ama taktım şuan çıkmıyor kısa geldi galiba ama oldu bir problem yok çalıştı ilerde çıkarırken bir problem olurmu hani gerekmedikçe çıkarmam dururda birgün çıkarmam gerekirse iğneyle ittirip tikini attırarakmı çıkarayım yada cımbızla çekerekmi ? Cihaz zenfone 5

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar zenfone 5 alalı 4 gün oldu ön kamerada sorun var galiba kendime doğru tuttuğumda yüzümü algıladıktan sonra pembeleşmeye başlıyor ve gittikçe koyulaşıyor biraz çeviriyom sağa sola düzeliyo bu sorunla karşılaşan varmı birde arada dalgalanma oluyo ön kamerada lütfen yardım mağazadan aldım değişim yapabilirmiyim veya iade alırlarmı? Başına Gelen varmı?? Çözümü varmı?? Başka taraflara tuttuğumda sıkıntı yok yüzü algılayınca yavaş yavaş pembeleşiyo ? Lütfen Yardım çokmu pimpirikliyim bilmiyorum ama önemsemeyip geçende olmuştur belki bazen olmuyo bazen oluyo pembeleşme ve dalgalanma?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Arkadaşlar zenfone 5 alalı 4 gün oldu ön kamerada sorun var galiba kendime doğru tuttuğumda yüzümü algıladıktan sonra pembeleşmeye başlıyor ve gittikçe koyulaşıyor biraz çeviriyom sağa sola düzeliyo bu sorunla karşılaşan varmı birde arada dalgalanma oluyo ön kamerada lütfen yardım mağazadan aldım değişim yapabilirmiyim veya iade alırlarmı? Başına Gelen varmı?? Çözümü varmı?? Başka taraflara tuttuğumda sıkıntı yok yüzü algılayınca yavaş yavaş pembeleşiyo ? Lütfen Yardım çokmu pimpirikliyim bilmiyorum ama önemsemeyip geçende olmuştur belki bazen olmuyo bazen oluyo pembeleşme ve dalgalanma?

1 ay içinde aldığınız yere iade edebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=411348]oktay1910[/MENTION]
beyaz ayarına bak otomatik yap bi dene...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tanıdığıma zenfone 6 aldırmıştım normalde gm elite falan düsünüyordu gerek yok o kadar vermene dedim şu an bana duacı :)

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilmiyorum çeşitli söylentiler var ama kutusunda bilkom servis kağıdı var.

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geliştirici seçeneklerini kapatmanın tek yolu fabrika ayarlarına dönmek mi?

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet [MENTION=158637]angel75[/MENTION] biraz pembeleşme oluyo ama düzeliyor güncellemeyle düzeltirler iyice

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar bu telefon kategorileri içine GM discovery II yi dahil edersek. sıralamada kaçıncı olur. bence birinci olur. Ama fikirlerinizi merak ediyorum. (Yeni çıkacak olan tek sim kartlı micro sd li modeli)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar bu telefon kategorileri içine GM discovery II yi dahil edersek. sıralamada kaçıncı olur. bence birinci olur. Ama fikirlerinizi merak ediyorum. (Yeni çıkacak olan tek sim kartlı micro sd li modeli)
Aradaki fiyat farki itibariyle ben zenfone 6 ile karsilastirirdim ve zenfone 6 yi secerdim muhtemelen gm ne yapacağı belli olmuyor bunu anladim artik

yilmaz12354

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bıktım artık hangi telefonu alacağımı düşünmekten . bi telefon beğeniyom yorum kötü başka bitane beğeniyom orası kötü burası kötü yeter artık . bu gidişle bulamıcam tlefon

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yılmaz zenfone öneririm herkesin yorumuna bakacaksan alamazsın :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
gm,gasper pişmanlıktır bulaşmayın t50 alın gm,gasper almayın.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Listeye eklemeye deger gördüğünüz cihaz varsa 600-750 fiyat arasi soyleyin degerlendirmeye degerse koyariz :)

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu sayfanın sayesinde ASUS Zenfone 5 aldım çok memnunum bu konuyu açtığın uğraştığın için teşekkür ederim [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geliştirici seçeneklerini aktifleştirdim şimdi inaktifleştirmek için tek şart fabrika ayarlarına dönmekmi onuda yapmak istemiyorum tüm yaptığım uygulama güncellemeleri felan gider diye fabrika ayarlarına dönmekten başka çözümü varmı? Ayarlarda geliştirici seçeneklerinin gözükmesi sıkıntı birisi telefonu alır kurcalar felan sıkıntı olmasın sonra?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Geliştirici seçeneklerini aktifleştirdim şimdi inaktifleştirmek için tek şart fabrika ayarlarına dönmekmi onuda yapmak istemiyorum tüm yaptığım uygulama güncellemeleri felan gider diye fabrika ayarlarına dönmekten başka çözümü varmı? Ayarlarda geliştirici seçeneklerinin gözükmesi sıkıntı birisi telefonu alır kurcalar felan sıkıntı olmasın sonra?
Ayarlardan geliştirici secenekleri ac ust köşede kapatma yeri olması lazim ordan kapat

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Dostm kim ne yapcak nasıl gircek brak kalsn öyle geliştirici seçeneklere gir sağ üstte on/off tuşu var ordan kapat öyle devam et :)

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kapalı konumda şuan anladım fabrika ayarlarınada dönemem şimdi zaten o kadar güncelleme yaptım teşekkkürler cevaplar için.

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece geliştirici seçeneklerine şifre koyabilirmiyiz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zenfone 5 kral telefon arkadaşlar kameradaki pembeleşme sorunu güncellemeyle baya bir düzeldi. Hız olarak çok çok iyi telefonun bataryasından korkuyordum oyun oynuyorum sürekli nete bağlı durumda 1 buçuk gün gidiyor çok ellemezsem 2 günü görürüm. Telefonu Asus kendisi üretiyor.

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1buçuk gün iyiymiş ekran açık kalma süresi ne kadar? Birde cihaza virüs programı ve clean master tarzı program kurmaya gerek varmı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
1buçuk gün iyiymiş ekran açık kalma süresi ne kadar? Birde cihaza virüs programı ve clean master tarzı program kurmaya gerek varmı?

Virüs programı kurmayın gereksiz, Clean Master kurup haftada 1 veya 3 günde bir ram ve gereksiz dosya temizliği yaparsanız telefon için iyi olur.