S
SDN Okuru
SDN Okuru
arkadaşlar lumia 630 çok güzel ben kullanıcısıyım o 512 mb ram varya androidde 1gb den fazla ram a denk geliyor androidde 2 gb ram lı tellerin zor açtığı asphalt 8 i bu tel kasmadan açıyor bana inanmazsanız videolarıda var izleyebilirsiniiz ve telefon şekil duruyor zaten 8.1 li ilk telefon olması avantaj ve 8.1 olduğu için örneğin androidde 35mb ram tüketen uygulama bunda 10mb 15mb ram tüketiyor ki anroidde 1 gb den fazla bi ramı var işlemcisi cortex a7 işlemci bana göre birinci olmasa bile 2. lumia ama şu var sd kart istiyor yani 8 gb sd kart iyi gider çünkü kendi hafızası dolabiliyor ama telefonu sokakta açın herkesin gözü üstünüzde neden telefon dikkat çekiyor ve 178 dereceye kadarda görüş açısı var buda bi avantaj diğer telefonları kötülemek istemem yanlış anlaşılmasın ama o telefonlar bana göre klasik duruyor valla çarşıda dikat çeken bi iphone bide lumia serisi karar sizin tabikide herkesin telefonu kendine güzel ben elimden geldikçe objektif olmaya çalıştım ama yorumlarda lumia630 hakkında hiç bir şey olmadığı için lumia ağırlıklı oldu yanlış varsa düzeltiniz. kafanızda soru işareti olursa sorabilirsiniz ki bu yazdıklarıma l630 kullanıcılarının çoğu katılırlar tabi telefonu bilen kullanıcılar. hayırlı günler hepinize